ByBit Verwijzingscode: $40 gratis crypto, 10% korting op fees en tot $30k bonus in 2024

Wil je beginnen met ByBit, maar heb je een ByBit verwijzingscode of promo nodig? Bekijk dan onze code en ontvang een exclusieve $40 gratis cryptocredit, een exclusieve 10% korting op alle handelskosten en claim een stortingsbonus tot wel $30k.

De Referral Code is: 2950

Of klik hier op de referral code toe te passen.

Houd er rekening mee dat Futures handel zeer risicovol is en niet geschikt is voor beginnende handelaren. ByBit is niet geregistreerd bij De Nederlandsche Bank, maar de fondsen worden beheert doort SATOS welke wel een registratie heeft bij DNB.

ByBit verwijzingscode 2950
Korting / Bonus De bonussen variëren, maar je ontvangt een exclusieve 10% korting op de handelskosten en $40 gratis crypto. Ook is er een $30,000 deposit bonus.
Geldig 10% korting is gelimiteerd geldig.
Voorwaarden Voor alle nieuwe klanten geldig. Het 20 dollar starttegoed wordt beschikbaar na een storting van 100 dollar en je ontvangt $40 als je minimaal $400 stort.

ByBit is een van de grootste en meest populaire derivatenbeurzen op de markt. Ze groeien snel en dat komt door het stabiele platform, maar ook door de hoge bonussen. Het feit dat Binance gestopt is in Europa heeft er ook voor gezorgd dat meer mensen gebruik willen maken van een alternatief.

Houd er rekening mee dat voor Nederlanders alleen spothandel mogelijk is, derivaten zijn uitgeschakeld. Hierdoor voldoet Bybit aan de regels in Nederland. Belgen kunnen wel derivaten handelen.

Dus de ByBit verwijzingscode in 2024 is: 2950. Met deze code ontvang je tot $40 gratis crypto, 10% korting op de handelskosten en kan je je aanmelden voor verschillende bonussen.

ByBit bonussen met promo code

Vrijwel iedere twee weken heeft ByBit een nieuwe bonus voor haar klanten. Vaak kan de bonus geclaimd worden door een kleine taak uit te voeren of door een storting te doen. Hierdoor hebben investeerders een incentive om geld te storten bij ByBit en hier te gaan handelen. Hier een overzicht van de verschillende bonussen.

$40 gratis cryptotegoed

Deze exclusieve actie is tijdelijk beschikbaar, dus wees er snel bij. Nieuwe klanten ontvangen $20 aan gratis cryptocredit als zij een storting doen van minimaal $100. Je ontvangt nu zelfs $40 als je minimaal 400 dollar aan crypto of euro stort. In tegenstelling tot andere stortingsacties van Bybit is dit gratis tegoed vrij beschikbaar en vrij op te nemen. Je kan het dus investeren in bijvoorbeeld Bitcoin, maar ook Ethereum. De storting wordt uitgevoerd door SATOS, welke een registratie heeft bij DNB.

10% korting op fees

Bovenop alle andere bonussen ontvang je ook 10% korting op de fees. Dit wordt direct geactiveerd na aanmelding. De geldigheid varieert van 1 maand tot wel 6 maanden. De korting wordt gegeven door middel van een cashback. Wanneer je 10 cent aan handelskosten betaalt, ontvang je na je trade 1 cent terug in je wallet.

Tot wel $30,000 bonus met een storting

De bonussen zijn vaak bedragen boven de $1000 en nu zelfs tot $30,000, maar houd er rekening mee dat je dit niet zomaar kan opnemen. De bonus kan namelijk alleen gebruikt worden om de marge te betalen. Als je van plan bent om Futures te handelen dan is dit een mooi voordeel. Als je je alleen aanmeld voor de bonus, dan heb je hier niet zoveel aan en kan je je dus beter niet registreren met de ByBit referral code.

De ByBit bonussen hebben vaak de volgende strekking:

  • $3k of meer = $100 bonus
  • $20k of meer = $800 bonus
  • $125k of meer = $8,800 bonus
  • $250k of meer = $30,000 bonus

Overzicht Bybit referral codes in 2024

Er zijn meer referral codes beschikbaar in 2024. Deze codes vonden wij op het internet, houd er rekening mee dat ze verschillende bonussen kunnen hebben.

Promo BonusVerwijzingscode
Stort 100 dollar en ontvang 20 dollar
Stort 400 dollar en ontvang 40 dollar
10% korting op handelskosten
Tot $30,000 stortingsbonus
2950
Stort 100 dollar en ontvang 20 dollar
10% korting op handelskosten
Tot $30,000 stortingsbonus
CRYPTOPRYZEN
Tot $30,000 stortingsbonus30KFREE
Stort 100 dollar en ontvang 20 dollar
10% korting op handelskosten
20EUROBONUS
Stort 100 dollar en ontvang 20 dollar20DOLLAR

Hoe pas je de ByBit referral code toe?

Promo of Referral Code

De ByBit referral code pas je eenvoudig toe door onderstaande stappen uit te voeren:

  1. Bezoek de ByBit website
  2. Klik op Sign Up
  3. Voer je e-mailadres of telefoonnummer in
  4. Voer de verwijzingscode in: 2950
  5. Lees voorwaarden goed door
  6. Klik op Sign Up

Hierna ontvang je een bevestiging in je e-mail of op je telefoon en kan je direct een bonus claimen.

Welke ByBit verwijzingscode kan ik invoeren?

Je kan gebruikmaken van de promo code 2950 tijdens het registreren van een nieuw account. Je ziet direct een groen vinkje als de promo klopt. Deze code is geldig in 2024.

Krijg ik ook een promo bonus?

Ja, ByBit geeft vrijwel iedere twee weken een interessante promo voor nieuwe en bestaande leden. Nu ontvang je $40 gratis crypto, 10% korting op de handelskosten en een stortingsbonus tot wel $30,000. De $40 is vrij te besteden op het platform.

Wat zijn de voorwaarden voor de verwijzingscode?

De referral code kan alleen ingevoerd worden tijdens de registratie. Een promo code kan altijd ingevoerd worden. Voor de $40 gratis crypto geldt dat er een minimale storting van $400 gedaan moet worden. Je ontvangt $20 als je een storting van $100 doet in euro of crypto.

Is Bybit legaal in Nederland?

Bybit werkt samen met SATOS, welke een DNB registratie heeft. Bybit heeft alleen spothandel geactiveerd voor Nederlanders.

Cryptoprijzen