Litecoin Prijzen Vergelijken – Goedkoop Litecoin kopen

Vergelijk Litecoin prijzen bij alle betrouwbare cryptocurrency brokers. Bespaar bij het kopen van Litecoin. De goedkoopste Litecoin scoren is een fluitje van een cent.

litecoin Logo

Litecoin Verkopen

00 seconde Betaalmethoden litecoin

Wil je meer rendement maken? Vergelijk dan eerst de prijs, voordat je Litecoin kopen gaat. Er zijn veel verschillende brokers die allemaal verschillende prijzen hanteren. Door eerst te vergelijken weet je zeker dat je de beste Litecoin prijs hebt. Wanneer je bij ons de prijs vergelijkt, zie je automatisch alleen brokers die betrouwbaar zijn. Zo heb je de goedkoopste Litecoin prijs bij de beste broker.

Altijd goedkoop Litecoin kopen door Litecoin vergelijken

Als je niet te veel wilt betalen wanneer je Litecoin kopen gaat of als je de gunstigste prijs wilt als je Litecoin verkopen gaat, is het een goed idee om eerst de prijzen te vergelijken. Door de vergelijking te doen weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Wij tonen alle prijzen van alle betrouwbare brokers die LTC aanbieden. Zo krijg je bij de prijsvergelijking te zien wat de hoogste prijs is en de laagste. En weet je precies welke broker de goedkoopste is. Het is altijd verstandig om eerst een prijsvergelijking te doen, zodat je na aankoop niet direct vele procenten in de min staat. Er zit namelijk veel verschil in prijs per broker dat ten koste gaat van de waarde van jouw portfolio.

De extra kosten die een broker rekent gaat namelijk af van het aantal Litecoin dat jij krijgt. Als je tegen een lagere prijs inkoopt, krijg je per definitie meer LTC voor je geld. Bij het verkopen is het exact hetzelfde, des te hoger de prijs des te meer jij ontvangt in euro.

Altijd de goedkoopste Litecoin prijs

De prijs van Litecoin verschilt per minuut en maakt soms hoge prijsschommelingen door. Het ene moment crasht de prijs en op het andere moment gaat het door het dak. Dit is het gedrag dat we bij veel cryptovaluta terugzien en iets dat volledig anders is dan bij bijvoorbeeld traditionele aandelen. Dit is om verschillende redenen. Zo speelt het nieuws een grote rol op de koers, maar ook kan de datum een verschil maken. Veel mensen krijgen bijvoorbeeld aan het einde van de maand nieuw salaris en gaan dan weer investeren. Ook de technologie achter de coin is een belangrijke factor. Als er iets misgaat daalt de prijs aanzienlijk. Als er een nieuwe update wordt gedaan stijgt de prijs weer.

Goedkoop Litecoin kopen is daarom erg belangrijk voor je portemonnee. Hierbij gaat het niet alleen om de prijs die je ziet op websites als Marktkapitalisatie.nl. Maar ook om de prijs die brokers hanteren. Deze kunnen namelijk sterk van elkaar verschillen door de fees (handelskosten) die gerekend wordt door de broker. Iedere broker bepaalt namelijk zijn eigen prijs en rekent kosten voor de service die zij verlenen. Gelukkig zijn er inmiddels veel verschillende betrouwbare brokers op de markt, waardoor er een grote concurrentie heerst. Iedereen wil de beste service, een goed systeem, maar zeker ook een eerlijke prijs bieden.

Door eerst te vergelijken voordat je Litecoin kopen gaat weet je zeker dat je altijd de laagste Litecoin prijs hebt. Doordat iedere aanbieder zijn eigen prijzen heeft kan dit als je niet eerst vergelijkt extra, onnodige kosten opleveren. Zelfs als je van plan bent om een klein bedrag te investeren. De gemiste LTC kan namelijk in de toekomst meer waard worden.

Litecoin verkopen wil je natuurlijk doen tegen de hoogste prijs. Jij wilt natuurlijk zo veel mogelijk rendement ontvangen dat op dit moment mogelijk is. Wanneer je een vergelijking doet zie je wat de laagste prijs is voor Litecoin kopen en wat de hoogste prijs is voor Litecoin verkopen. Zo heb je altijd de gunstigste prijs voor je LTC.

De beste Litecoin prijsvergelijking

Wanneer jij de Litecoin prijs bij ons gaat vergelijken, krijg je alleen de beste en meest betrouwbare brokers te zien. We hebben alleen de beste brokers geselecteerd, zodat jij precies weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Onbetrouwbare brokers worden simpelweg niet in de vergelijking meegenomen. Bij de vergelijking vind je informatie over de broker, maar ook over de prijs die ze hanteren. Zo houd je meer geld over om te investeren.

Een goede broker is altijd online en heeft weinig, het liefst geen, technische problemen. Ook moet de prijs niet te hoog zijn en vinden wij dat de handelskosten eerlijk en laag moeten zijn. Fees kunnen je rendement op lange termijn behoorlijk verminderen. Daarom moet je altijd eerst de prijs vergelijken, voordat je koopt of verkoopt. Zo ben je geen dief van je eigen portemonnee en kun je altijd Litecoin kopen tegen de beste prijs.

BrokeriDEALBTC WalletAanbodMinimaal
Bitcoin Meester Ja Ja200€ 50
Litebit Ja Ja56€ 25
Bitvavo Ja Ja58€ 1
Anycoin Direct Ja Nee17€ 30
Bitrush Ja Nee5€ 50
SATOS Ja Nee5€ 50
BTC Direct Ja Nee5€ 10
BitMyMoney Ja Nee3€ 10

Ja, wij zijn volledig onafhankelijk en tonen alle (bekende) Litecoin aanbieders. De overzichten worden onafhankelijk gesorteerd op basis van de huidige prijs. De prijzen zelf worden aangeleverd door de desbetreffende partijen. Ons doel is om onze bezoekers nooit meer te veel te laten betalen voor cryptocurrency. Wij zullen nooit brokers hoger plaatsen, omdat zij hier geld voor betalen. De goedkoopste komt simpelweg bovenaan.

Wij halen alle prijzen rechtstreeks op via de zogeheten API van de aanbieder. Alle getoonde aanbieders stellen deze API beschikbaar. Wij hebben in principe geen invloed op de prijzen die de aanbieder via de API doorgeeft. Het zou dus zo kunnen zijn dat er een andere prijs doorgegeven wordt via de API dan dat de aanbieder aanbiedt. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de getoonde prijzen.

Alle aanbieders zijn gevestigd in Nederland en beschikken allemaal over een iDEAL integratie. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om te betalen via IBAN Bankoverschrijving of via Bancontact (Belgische iDEAL).

Nee! Het investeren in Litecoin is zeer risicovol en door de extreme volatiliteit kan je snel veel geld verliezen. Zorg er altijd voor dat je op de hoogte bent van de risico’s en dat je niet meer geld investeert dan je kunt missen. Houd het leuk en zorg ervoor dat je altijd je vaste lasten nog kunt betalen.

Nee! Investeer alleen je eigen geld in Litecoin en zeker geen geleend geld. De koers kan zeer snel dalen.

Cryptoprijzen