Chainlink Prijzen Vergelijken – Goedkoop Chainlink kopen

Goedkoop Chainlink kopen bij de meest betrouwbare aanbieders. Vergelijk hier Chainlink prijzen en betaal nooit te veel. Scoor eenvoudig de goedkoopste Chainlink!

Altijd goedkoop Chainlink kopen door Chainlink vergelijken

Chainlink vergelijkenZoals je wel weet, zijn prijzen van cryptocurrency erg volatiel en maken ze sterke prijsschommelingen mee. Voor Chainlink is dat net zo. Daar is dus de actuele Chainlink prijs vrijwel nooit dezelfde en schommelt hij dagelijks heen en weer.

Ook al is de munt volatiel, toch wil je nog steeds Chainlink kopen tegen de laagste prijs en (daarna) LINK opnieuw verkopen tegen de hoogste prijs. Daarom laten wij je de verschillende prijzen zien van aanbieders. De aanbieders van LINK berekenen om de zoveel tijd hun eigen koop- en verkoopprijs, en deze kunnen sterk van elkaar verschillen. Het is namelijk zo dat brokers hun eigen Chainlink koers berekenen, en die ligt altijd ietsje hoger dan de huidige marktprijs.

Ze rekenen een zogeheten fee (vergoeding aan de tussenpersoon) aan voor de service die zij verlenen. Het voordeel van het gebruiken van een broker om Chainlink te kopen is wel dat zij de volledige distributie van aan- of verkoop uit handen nemen. Ook kan je hier betalen met universele betaalmethoden zoals iDEAL en Bancontact, hoef je geen technische kennis van het product te hebben en bieden ze ondersteuning in het Nederlands. Kortom, Chainlink vergelijken helpt je direct bij aankoop al met het besparen van onnodige kosten.

Eenvoudig Chainlink prijzen vergelijken

In het overzicht op onze pagina zie je steeds in realtime wie de goedkoopste Chainlink prijs aanbiedt. Zo kan je makkelijk Chainlink vergelijken en betaal je nooit te veel en krijg je nooit te weinig. De timer laat zien dat we de actuele prijzen van alle verschillende aanbieders updaten, waarna de tabel zich opnieuw sorteert op prijs. Als het nog niet snel genoeg voor je is kan je ook zelf de pagina verversen.

De goedkoopste prijs voor Chainlink vind je bovenaan, gemarkeerd in groen. Prijzen worden rechtstreeks van de broker naar ons gestuurd. Aan de andere kant, in de Chainlink verkopen tabel zie je net dezelfde beste prijs om je munten weer te verkopen.

Natuurlijk is de goedkoopste Chainlink vaak verschillend op een ander moment van de dag. Stel dat je dus vaker Chainlink kopen wil en nooit teveel wil betalen dan kan je onze pagina in je favorieten opslaan. Op die manier weet je zeker dat je nooit meer teveel betaalt voor je LINK tokens. Ook posten wij ieder dag de goedkoopste Bitcoin broker op onze Twitter-pagina. Als je een Twitter feed hebt, volg ons dan.

Wij vergelijken Chainlink prijzen alleen van betrouwbare brokers

Alleen betrouwbare aanbieders worden door ons opgenomen in de overzichten. Het zijn bedrijven met een lange geschiedenis in de markt, met vele tevreden klanten en een gewaarborgde professionele service. Ze proberen zich van elkaar te onderscheiden op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door de beste klantenservice aan te bieden of door lage marges aan te houden, waardoor jij minder betaalt. Of een veelvoud aan cryptovaluta aan te bieden (want je weet nooit welke crypto nu op dit moment interessant is) en sterk in te zetten op meer functionaliteiten.

Er zijn natuurlijk verschillen tussen de aanbieders maar het product blijft natuurlijk wel hetzelfde. Je kan dus met onze overzichten eenvoudig Chainlink vergelijken en eventueel variëren van broker. Doe zoals altijd je eigen onderzoek naar de huidige status van de aanbieder.

Wij plaatsen voor jou een directe link naar de aanbieder achter elke prijs, zodat je makkelijk kan kopen en verkopen met een enkele klik. Let wel dat sommige van deze aanbieders vragen dat je je eerst registreert, terwijl anderen je toelaten zonder account door te gaan.

Waarom Chainlink vergelijken en de goedkoopste LINK scoren?

De meeste investeerders hebben de neiging om zich in de crypto markt, die nog steeds erg klein is, te beperken tot één broker of één exchange. Dit is de enige die zij kennen en ze zien het nut er niet van in om te wisselen.

Alhoewel dat begrijpelijk is betaal je al gauw te veel. Als je goed naar onze tabel kijkt zie je dat je gemakkelijk door Chainlink vergelijken heel wat euro’s kan besparen. 

Koop je bij een dure broker, dan duurt het langer voordat je winst maakt. Koop je daarentegen bij de goedkoopste broker, dan behaal je sneller winst als de koers stijgt.

Ook ontdek je op onze pagina andere brokers die je waarschijnlijk nog niet kende. Registreren bij al die brokers is natuurlijk gratis en volledig vrijblijvend, dus je verliest eigenlijk niks.

Waarom verschillen de Chainlink prijzen per aanbieder?

Dit komt doordat elke broker zijn eigen Chainlink koers bepaalt waarvoor hij Chainlink in- of verkoopt. Het proces is geautomatiseerd en hangt af van de kosten. Per aanbieder is dit telkens verschillend. Algemeen kan je stellen dat de prijs wordt beïnvloed door de volgende factoren:

  • Wat is de huidige Chainlink marktprijs?
  • Wat is de broker fee die je wordt aangerekend? (Bij de meeste brokers is deze variabel en verschilt ieder moment van de dag. Gemiddeld zal je zien dat deze fee ligt tussen de 0.25% en 2%).
  • Wat is de tijdspanne om een nieuwe prijs door te geven?
  • Zijn er eventuele extra kosten die bovenop de prijs komen, zoals transactiekosten, verificatiekosten of blockchainkosten?

Als de koers dus snel stijgt of daalt is het mogelijk dat de aanbieder zijn prijzen nog niet heeft bijgewerkt. De prijs die je ziet in de Chainlink vergelijken tabellen zijn prijzen inclusief handelskosten die gerekend worden door brokers. Echter zijn dit niet alle kosten, sommige brokers rekenen nog extra kosten voor bijvoorbeeld iDEAL of Bancontact betalingen.

Is CryptoPrijzen onafhankelijk?

Ons doel is uiteindelijk een website te creëren die de beste prijs toont van de (bekende) Chainlink aanbieders. Wij halen de prijzen op bij de aanbieders en deze worden daarna onafhankelijk gesorteerd door ons systeem. Wij zullen dus geen brokers hoger plaatsen die dit vragen. Het is een simpel algoritme dat de goedkoopste prijs bovenaan plaatst. Op die manier kunnen wij onafhankelijk blijven.

Kloppen alle getoonde Chainlink (LINK) prijzen?

Via de API’s van de brokers halen wij de prijzen. De API’s worden opgesteld door de aanbieders zelf en wij tonen ze. Met andere woorden, wij hebben geen enkel invloed op de API van de aanbieder of op de prijzen in ons tabel. Het is een geautomatiseerd systeem en wij zijn dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de getoonde prijzen in de tabel.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

De aanbieders die getoond worden in de overzichtstabel zijn gevestigd in Nederland en beschikken dus allemaal over de bekende iDEAL integratie. Ook is het mogelijk om te betalen via IBAN Bankoverschrijving of via Bancontact (de Belgische versie van iDEAL).

Worden alle Chainlink (LINK) brokers op deze pagina getoond?

Nee, er zijn nog brokers die Chainlink aanbieden die wij niet tonen. Aangezien onze bezoekers vooral uit Nederland en België afkomstig zijn tonen wij dus enkel brokers die iDEAL en Bancontact aanvaarden. Voor onze bezoekers zijn brokers die deze betaalmethoden niet ondersteunen minder interessant dus beperken we ons tot deze.

Ook doen wij steeds een kwaliteitscontrole voordat wij een broker toelaten zijn naam en logo op onze website te plaatsen. We checken verschillende punten en komen dan tot een gezamenlijke conclusie: is deze broker betrouwbaar of niet? Het is dus mogelijk dat wij een broker niet tonen ook al toont een andere website deze wel als aanbieder van Chainlink.

Als we veel klachten krijgen uit de crypto community over een broker of er worden hoge kosten aangerekend zullen wij de broker per direct weren van onze site. Als je toch denkt dat een bepaalde broker een plaatsje verdient op onze pagina, neem dan gerust contact met ons op.

Is het 100% veilig om in Chainlink te investeren?

Nee! Investeren in Chainlink, en elke andere cryptomunt, is nog steeds risicovol. Daarbij komt nog dat je door de extreme volatiliteit snel erg veel geld kan verliezen. Bestudeer de risico’s en investeer enkel met geld dat je kan missen. Kijk naar je maandelijkse afbetalingen en eventuele leningen en draag daar vooral eerst zorg voor voordat je overweegt te investeren in crypto.

Is het slim om geld te lenen en te investeren in Chainlink?

Nee! Doe dit niet. Leen zeker geen geld om in Chainlink of enige andere cryptomunt te investeren. De koers kan zeer snel dalen.

Wat is Chainlink?

Chainlink ondersteunt een cryptocurrency project dat bezig is een gedecentraliseerd netwerk van Oracles te bouwen. Het is een cryptocurrency van de derde generatie, wat wil zeggen dat vele bugs of problemen die de eerste generatie crypto (Bitcoin bijvoorbeeld) kende, en ook de tweede generatie (Ethereum is de bekendste) er uit zijn gehaald. Chainlink sloot bijvoorbeeld onlangs een samenwerkingsverband met SWIFT, een groot Amerikaans betalingsnetwerk. De munt wordt daarom door sommige analisten een goede toekomst voorspeld.

Cryptoprijzen