Binance Referral ID: 45% korting, waarvan 20% levenslang

Wil jij extra korting op de handelskosten tijdens het handelen bij de Binance exchange? Met onze unieke Binance Referral ID ontvang jij in 2022 een levenslange korting van 20%. Wij delen de maximale commissie met onze bezoekers.

De Referral ID is: R6B978SJ

Of klik hier om je verwijzingscode bij te werken.

Binance Referral ID R6B978SJ
Korting / Bonus 20% cashback over iedere spot trade
BNB Korting Ja, kan gecombineerd worden met de 25% BNB korting
Geldig Levenslang
Voorwaarden Alleen geldig voor CryptoPrijzen.com lezers.

En ja, je kan de 20% Binance Referral ID korting combineren met de 25% BNB korting. Hiervoor hoef je alleen Binance Coin (BNB) vast te houden in je wallet. Hierdoor krijg je een totale korting van 45% op al je spot trades.

Binance is ’s werelds grootste en populairste crypto exchange die erg hard groeit. Ze zijn zo populair geworden door een stabiel platform aan te bieden met enorm veel financiĆ«le diensten. Denk aan een passief inkomen genereren met online staking en het handelen van Futures.

Met onze Referral ID kan je nog meer korting krijgen dan normale gebruikers.

Dus, de Binance Referral ID in 2022 is: R6B978SJ. Hiermee ontvang je levenslang 20% korting op alle spot fees. Dit kunnen wij aanbieden door onze commissie met jullie te delen.

Binance korting voorbeeld

De standaard kosten voor Binance spothandel is 0.10% voor iedere transactie. Dit is al erg scherp. Wanneer je $1000 verhandelt betaal je dus een fee van 1 dollar. Als je Binance Coin (BNB) in je wallet hebt staan krijg je 25% korting op de fees.

Dus betaal je slechts $0,75 kosten over diezelfde trade. Met onze Referral ID krijg je nog eens een levenslange 20% cashback. Dat betekent dat je nog eens $0,15 teruggestort krijg in je account, alleen voor het gebruik van onze Referral ID.

Uiteindelijk heb je slechts $0,60 aan kosten betaald in plaats van $1. Bij hoge volumes kan je je voorstellen dat dit een hoop kan schelen.

Hoe kan het dat wij jou deze korting kunnen geven?

Binance werkt samen met crypto blogs en YouTubers om meer klanten te verkrijgen. Hiervoor hebben zij een speciaal partnerprogramma gelanceerd. Dat programma maakt het voor partners mogelijk om commissie terug te geven aan lezers. Dat betekent dus dat wij onze commissie delen met jullie.

Als een promoter kan je zelf kiezen hoeveel procent je deelt met je bezoekers. Wij hebben ervoor gekozen om het maximale van 20% te delen met onze Referral ID. Vaak zie je dat blogs slechts 10% delen.

Het is nergens mogelijk om meer dan 20% te delen.

Hoe pas je de Referral ID van Binance toe?

Toepassen van Binance Referral ID
Toepassen van Binance Referral ID

Wat je als eerste moet weten is dat je de code alleen toe kan passen wanneer je een nieuw account registreert. Bestaande gebruikers kunnen dus niet in aanmerking komen voor de levenslange 20% korting op fees. De enige oplossing hiervoor is om een nieuw account aan te maken.

Tijdens je registratie vraagt Binance om een Referral ID , hier kan je de onze invullen:

  1. Bezoek de Binance registratiepagina.
  2. Kies voor E-mail of mobiel.
  3. Voer je gegevens in.
  4. Kies een sterk wachtwoord.
  5. Voer de volgende Referral ID in: R6B978SJ
  6. Lees de voorwaarden.
  7. Klik op Account aanmaken.

Wanneer de code succesvol is toegepast, zie je de volgende melding: You are invited to Binance, Get 20% off on spot trading fees.

Ontvang ik een korting met jullie Binance Referral ID?

Ja, je ontvangt een levenslange 20% korting op al je spot trades. De korting wordt door middel van een cashback teruggestort in je wallet.

Wat is de totale korting?

De Binance code is: R6B978SJ en geeft je een korting van 20% over iedere trade. Daarbovenop kan je 25% extra korting ontvangen als je Binance Coin (BNB) in je wallet houdt.

Hoe kunnen jullie deze korting geven?

Als promotor mogen wij onze commissie delen met onze bezoekers en delen wij het maximale percentage aan commissie. Een hogere korting vind je nergens anders (kijk maar).