Binance Futures alternatief

Opzoek naar een alternatief voor Binance Futures welke nog wel nieuwe gebruikers uit Nederland toestaat én waar je kan betalen met iDEAL? Wij hebben het beste Binance Futures alternatief voor jou.

Handelaren zijn massaal opzoek naar een Binance Futures alternatief, omdat Binance geen nieuwe gebruikers meer toestaat voor Futures trading en bestaande gebruikers in oktober 2021 hun posities moeten sluiten. Dit komt door de toenemende druk van lokale overheden in Europa. Daarnaast kan je ook niet meer storten met iDEAL of je uit laten betalen in euro. Daarom zijn veel mensen ook opzoek naar een Binance alternatief.

Wat is een goed alternatief voor Binance Futures?

Op dit moment is het beste alternatief voor Binance Futures het ByBit platform. ByBit staat nog wel Europese klanten toe, heeft een iDEAL integratie en je kan je via bankoverschrijving laten uitbetalen. Ook ontvang je een dollarbonus na je eerste storting en krijg je 10% korting op de handelskosten.

Exclusieve deal: 10% korting op alle handelskosten bij ByBit + standaard bonussen

Exclusieve deal: 10% korting op alle handelskosten bij ByBit + standaard bonussen

Nieuwe ByBit gebruikers profiteren van een exclusieve deal van 10% korting op alle handelskosten. Dit is bovenop alle standaard bonussen.
Activeer korting
Verloopt nooit

Houd er rekening mee dat Futures trading alleen geschikt is voor ervaren beleggers. Gebruik dit platform niet als je hier geen verstand van hebt. Probeer het eerst met een demo account.

Verder is het goed om te weten dat ook ByBit niet geregistreerd is bij De Nederlandsche Bank. De kans is dus groot dat zij in de toekomst ook een waarschuwing krijgen van De Nederlandsche Bank. Het is in hun eigen verantwoordelijkheid of zij hier gehoor aan geven en hoe zij hiermee omgaan. Als handelaar op de exchange ben je in ieder geval niet illegaal bezig.

Een ander alternatief is de KuCoin exchange. Ook zij zijn niet geregistreerd bij DNB.

Conclusie

Als handelaar bij Binance Futures hoef je je geen zorgen te maken dat je geen Futures meer kan handelen. Er zijn een tal van alternatieven, zoals ByBit en KuCoin. Als nieuwe gebruiker kan je bij beide platforms profiteren van een extra bonus.

Gerelateerde artikelen

BLOX alternatief naar aanleiding van vele storingen

Naar aanleiding van de recente gebeurtenissen bij BLOX in 2021, en de app de afgelopen tijd niet heeft gefunctioneerd zoals het hoort, zijn vele BLOX gebruikers ongerust geworden. BLOX heeft een vloedgolf aan klachten ontvangen en […]

Bekijken

Binance Alternatief

Ben je opzoek naar een alternatief voor Binance waar je kan handelen tegen lage kosten en kan betalen met iDEAL en bankoverschrijving? Zoek niet langer verder. Wij hebben het beste Binance alternatief. Steeds meer mensen […]

Bekijken

December 2018 Knaken goedkoopste broker van Nederland

Dit jaar iets later dan normaal, maar ook van december 2018 moeten we natuurlijk de goedkoopste broker in het zonnetje zetten. Op CryptoPrijzen.com kun je terecht voor de goedkoopste cryptovaluta broker voor tientallen verschillende munten. […]

Bekijken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.