Binance Futures alternatief

Opzoek naar een alternatief voor Binance Futures welke nog wel nieuwe gebruikers uit Nederland toestaat én waar je kan betalen met iDEAL? Wij hebben het beste Binance Futures alternatief voor jou.

Handelaren zijn massaal opzoek naar een Binance Futures alternatief, omdat Binance geen nieuwe gebruikers meer toestaat voor Futures trading en bestaande gebruikers in oktober 2021 hun posities moeten sluiten. Dit komt door de toenemende druk van lokale overheden in Europa. Daarnaast kan je ook niet meer storten met iDEAL of je uit laten betalen in euro. Daarom zijn veel mensen ook opzoek naar een Binance alternatief.

  • In 2024 is Binance Futures nog altijd inactief bij Binance. De verwachting is dat dit niet ingeschakeld gaat worden na een registratie bij De Nederlandsche Bank.

Wat is een goed alternatief voor Binance Futures?

Op dit moment is het beste alternatief voor Binance Futures het ByBit platform. ByBit staat nog wel Europese klanten toe, heeft een iDEAL integratie (via SATOS) en je kan je via bankoverschrijving laten uitbetalen. Ook ontvang je een dollarbonus na je eerste storting en krijg je 10% korting op de handelskosten.

Exclusieve deal: 10% korting op fees, $40 gratis crypto en tot $30k stortingsbonus

Exclusieve deal: 10% korting op fees, $40 gratis crypto en tot $30k stortingsbonus

Nieuwe ByBit gebruikers profiteren van een exclusieve deal van 10% korting op alle handelskosten. Daarnaast ontvang je $20 wanneer je $100 stort of $40 als je $400 stort (zowel crypto als euro) en mag je tot wel $30k aan stortingsbonussen claimen.
Activeer korting
Verloopt nooit

Houd er rekening mee dat Futures trading alleen geschikt is voor ervaren beleggers. Gebruik dit platform niet als je hier geen verstand van hebt. Probeer het eerst met een demo account.

Verder is het goed om te weten dat ook ByBit niet geregistreerd is bij De Nederlandsche Bank. De kans is dus groot dat zij in de toekomst ook een waarschuwing krijgen van De Nederlandsche Bank. Het is hun eigen verantwoordelijkheid of zij hier gehoor aan geven en hoe zij hiermee omgaan. Als handelaar op de exchange ben je in ieder geval niet illegaal bezig.

Een ander alternatief is de KuCoin exchange. Ook zij zijn niet geregistreerd bij DNB. De verwachting is dat geen enkele geregistreerde exchange bij De Nederlandsche Bank Futures mag/gaat aanbieden.

Conclusie

Als handelaar bij Binance Futures hoef je je geen zorgen te maken dat je geen Futures meer kan handelen. Er zijn een tal van alternatieven, zoals ByBit en KuCoin. Als nieuwe gebruiker kan je bij beide platforms profiteren van een extra bonus.

Waarom een Binance Futures alternatief gebruiken?

Door de druk van de Nederlandse regelgeving heeft Binance haar Futures tak moeten sluiten in Nederland. Daarom zijn veel gebruikers opzoek naar een alternatief.

Welke alternatieven zijn er?

Op dit moment zijn ByBit en KuCoin de beste alternatieven om Futures te handelen. Houd er wel rekening mee dat dit extreem risicovol is.

Is het illegaal om een alternatief te gebruiken?

Het is niet illegaal om als gebruiker gebruik te maken van een Futures platform. Deze platformen zijn echter wel in overtreding.

Gerelateerde artikelen

Alles over de Nano Ledger X en S

Een Nano Ledger Wallet is een extern apparaat waarin je de toegangssleutels voor jouw wallet op kunt slaan. Het bedrijf Ledger is gevestigd in Parijs. In de VS is hun hoofdkwartier gevestigd in San Francisco. […]

Bekijken

Cardano staking: Hoe ADA staken voor rente?

Veel mensen zoeken naar mogelijkheden voor Cardano (ADA) staken om meer ADA te verzamelen. Wanneer je aan Cardano staking doet ontvang je een rente (vaak op jaarbasis) en dit wordt uitgekeerd in ADA. Door simpelweg […]

Bekijken

Mag je crypto’s aanschaffen voor je kinderen?

Er zijn steeds meer ouders die besluiten als appeltje voor de dorst crypto’s te kopen voor hun kinderen. Op zich is dit niet heel verwonderlijk. Zo had Bitcoin (BTC) in 2010 bijvoorbeeld een waarde van […]

Bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cryptoprijzen