Coinmerce Review (2023)

Wanneer je gaat investeren in cryptocurrency heb je een ruime keuze als het gaat om de verschillende brokers. Zeker als je op zoek bent naar brokers die grote coins aanbieden als Bitcoin, Ripple en Ethereum is de keuze enorm. Ook op de Nederlandse markt zijn er al een aantal betrouwbare brokers waar je uit kunt kiezen. Als je zoekt naar een broker met top service en handige diensten zoals een app voor Android en iOS, dan ben je bij Coinmerce aan het juiste adres. De app en website van Coinmerce zijn beide beschikbaar in het Nederlands en zijn het perfecte startpunt in de wereld van de cryptocurrency. In deze Coinmerce review kom je alles te weten over dit bedrijf.

Algemene indruk van Coinmerce

Coinmerce ReviewCoinmerce was een van de eerste Nederlandse brokers met een app en inzag hoe belangrijk een app was voor gebruikers. Gelukkig hebben nu vrijwel alle toonaangevende brokers een app beschikbaar. Het platform is bereikbaar via de web-based interface en via je mobiele telefoon. Op de website van Coinmerce kan je terecht voor al je informatie en transacties, maar in de app heb je overal je cryptocurrency wallet bij je en kan je makkelijk kijken wat de koers doet en je portfolio in de gaten houden. Het platform heeft meerdere transformaties ondergaan, zodat het steeds makkelijk wordt voor de klant om crypto aan te kopen of te verkopen. Dat is dan ook het doel van Coinmerce: cryptocurrency voor iedereen, overal. Het raadplegen van het platform kan telefonisch worden gedaan op werkdagen tussen 9:00 en 17:00, ook kan dit aan de hand van de Live Chat of een e-mail sturen naar het bedrijf.
Ontvang 10 euro aan Bitcoin via Coinmerce

Ontvang 10 euro aan Bitcoin via Coinmerce

Doe één trade van minimaal 100 euro en ontvang 10 euro aan Bitcoin. Alleen geldig via de app.
Activeer korting
Verloopt nooit
Coinmerce Website Coinmerce heeft een eenvoudig en overzichtelijk handelsplatform wat gemakkelijk te navigeren is voor beginners, maar ook voor de ervaren handelaren zitten er functionaliteiten in die hun zeker zal aanspreken. Zo kun je gebruik maken van stop-loss en limit orders om nog beter op de markt in te spelen. Coinmerce maakt cryptocurrency toegankelijk voor iedereen en door de app ook op elk moment.

Samenvatting

Aanbod 198+ munten.
Kosten 0.4% tot 2.5% + transactiekosten (vergelijk hier Bitcoin prijzen).
Betaalmethoden iDEAL, Bancontact, creditcard en bankoverschrijving.
Built-in wallets Ja, voor iedere munt beschikbaar.
Acties Nee.
Account Ja, verplicht.
Klantenservice Telefonisch, Live Chat en e-mail.
Telefoonnummer NL: +31 970 10286028 DE en EN: +31 970 10286028
E-mailadres support@coinmerce.io

Coinmerce voor- en nadelen

Voordelen Nadelen
 Eenvoudig portaal  Kosten voor kleine en grote aankopen verschillen sterk.
  Ruim aanbod + built-in wallets Extra transactiekosten (voor bijvoorbeeld iDEAL).

Het aanbod van Coinmerce

Via Coinmerce kun je meer dan 190 verschillende cryptocurrency kopen en verkopen. Samen met Bitcoin Meester (die meer dan 200 verschillende munten aanbiedt) bieden ze dus de meeste cryptocurrency aan als je kijkt naar de Nederlandse brokers. Dit is bij Coinmerce in snel tempo gegroeid dus zal voor sommige als verrassing komen. Tot kort geleden waren er nog “maar” 75 verschillende cryptocurrency beschikbaar. Bekijk op de website het actuele aanbod: https://coinmerce.io

Alle cryptocurrency zijn beschikbaar in de app en via de website. Alle 190+ cryptovaluta kunnen uiteraard via de app gekocht, verkocht en beheerd worden. Lees de Coinmerce review verder om meer te weten over het koop- en verkoopproces, de limieten en de kosten.

Staking en Earn bij Coinmerce

Het platform Coinmerce biedt een Staking en Earn programma aan, waarmee je passief inkomen kan genereren op jouw investering. Coinmerce biedt de hoogste Staking en Earn percentages aan in Europa die kunnen oplopen tot 15% op jaarlijkse basis.

Bij Coinmerce Earn kan je passief inkomen creëren over je investering, door deze uit te lenen aan derde partijen voor een bepaalde tijd om zo winst hierover te behalen. Bij Staking zet je je investering vast, maar blijft jouw investering volledig in jouw bezit.

Cryptocurrency kopen bij Coinmerce

Coinmerce appHet kopen van cryptocurrency via Coinmerce verloopt iets anders dan bij andere brokers. Bij veel brokers moet je eerst tegoed in je account storten vanuit je bankrekening. Vervolgens kun je deze euro’s omzetten in cryptocurrency. Bij Coinmerce hoeft dit niet. Je kiest een cryptocurrency, geeft de hoeveelheid aan die je wilt kopen en betaalt dan pas met iDEAL. Je betaalt dus het precieze bedrag in euro’s wat je gaat omwisselen voor de cryptocurrency naar keuze. Dit scheelt dus een extra stap in het proces en dat vinden wij een enorm pluspunt.

Voor je cryptocurrency kunt kopen moet je natuurlijk wel eerst een account aanmaken. Dit is heel eenvoudig en spreekt voor zich. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Deze is op elk moment van de dag bereikbaar. Het aanmaken van aan account kun je wel het beste doen via de website en niet via de app.

Het verkopen van cryptocurrency

Wanneer je je cryptocurrencies wilt verkopen, kan je dat snel en eenvoudig doen via een paar klikken op de website of app. Bij Coinmerce heb je geen tegoed in euro’s op je account staan, bij Coinmerce wordt je uitbetaling omgezet in Coinmerce Coins. Één Coinmerce Coin staat altijd gelijk aan één euro. Je kunt er vanuit gaan dat één Coinmerce Coin altijd gelijk zal staan aan één euro. Van deze Coinmerce Coins kun je nieuwe cryptocurrencies kopen, maar deze kun je ook laten uitbetalen op je bankrekening. Uitbetaling naar je bankrekening duurt ongeveer 1 werkdag, net zoals bij andere brokers.

Ontvang 10 euro aan Bitcoin via Coinmerce

Ontvang 10 euro aan Bitcoin via Coinmerce

Doe één trade van minimaal 100 euro en ontvang 10 euro aan Bitcoin. Alleen geldig via de app.
Activeer korting
Verloopt nooit

Verificaties en limieten

Wanneer je een account hebt geopend bij Coinmerce, moet je een aantal verificaties doorlopen om te kunnen beginnen. Je kan zonder verificatie geen aankopen doen. Coinmerce is officieel geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en moet voldoen aan strenge eisen. Zo moeten zijn exact weten met wie ze zakendoen, net als alle andere brokers die in Nederland opereren en iDEAL aanbieden.

Tijdens deze verificatie moet Coinmerce de volgende gegevens van je hebben en verifiëren:

  • E-mailadres
  • Bankrekening (gaat vaak via een iDEAL, Bancontact of bankoverschrijving betaling)
  • Legitimatiebewijs
  • Selfie met legitimatiebewijs

Na een succesvolle verificatie is je limiet  € 60 000 euro per week of € 20 000 per dag.

Er bestaat ook een Pro account, om in dit level te komen moet je een officieel inkomstenbron aanleveren, een bewijs van verblijf en ben je verplicht om een Skype gesprek met Coinmerce aan te gaan.

Transactiekosten en prijzen

De fee’s van Coinmerce liggen tussen de 0.40% en 2.5% per transactie. De handelskosten zijn variabel en is afhankelijk van de munt en de huidige vraag en aanbod. De handelskosten van Coinmerce liggen meer aan de lage kant als we het vergelijken met andere brokers. Houd er rekening mee dat Coinmerce een gunstigere prijs heeft voor 1 BTC en dat de fee aardig kan oplopen bij bijvoorbeeld 0.01 BTC.

De handelskosten zijn variabel en kunnen op ieder moment van de dag verschillen. Het is daarom raadzaam om voor aankoop te bekijken welke broker op dit moment het goedkoopst is. Zo kun je bijvoorbeeld Bitcoin vergelijken of Ripple vergelijken. Grote kans dat Coinmerce hoog in het overzicht staat.

Is Coinmerce betrouwbaar en veilig?

Coinmerce is een zeer toegankelijke broker en heeft als doel om cryptocurrency voor iedereen beschikbaar te maken. Mede door de app en de klantenservice die 24/7 geboden wordt, is deze broker een aantrekkelijke keuze voor startende investeerders. Overal je investeringen kunnen checken via de app vinden wij absoluut een pluspunt en hopen dan andere brokers dit voorbeeld gaan volgen. In november 2020 is Coinmerce officieel geregistreerd bij De Nederlandsche Bank, hiervoor gelden strenge eisen. Dit is in ieder geval een teken dat Coinmerce betrouwbaar is en legt een goede basis voor de rest van Europa.

Het in Schiphol-Rijk gevestigde bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd in Europa en wij kunnen verzekeren dat Coinmerce betrouwbaar is. Als je tegen problemen aan loopt of vragen hebt, wordt je snel geholpen en ook de transacties verlopen snel en zonder problemen. Hierdoor zijn de ervaringen van gebruikers erg goed bij deze broker.

Wat zijn de kosten?

Iedere broker brengt handelskosten in rekening voor de gebruiker. De handelskosten bij Coinmerce liggen tussen de 0.40% en de 2.50% en is afhankelijk van het handelsvolume, het aanbod en de vraag. De kosten zijn dus variabel.

Hoeveel munten zijn er beschikbaar bij Coinmerce?

Op dit moment bestaat het assortiment uit 140 verschillende munten. Het aanbod wordt regelmatig bijgewerkt, dat betekent dat er nieuwe munten worden toegevoegd, maar ook worden verwijderd.

Hoe kom ik in contact met de klantenservice?

Neem 24/7 contact op met support via: support@coinmerce.io, de livechat op de website of social media.

Is er ook een app beschikbaar?

Ja, de Coinmerce app is beschikbaar voor Android en iOS smartphones.

Cryptoprijzen