Coinmerce Review

Wanneer je gaat investeren in cryptocurrency heb je een ruime keuze als het gaat om de verschillende brokers. Zeker als je op zoek bent naar brokers die grote coins aanbieden als Bitcoin, Ripple en Ethereum is de keuze enorm. Ook op de Nederlandse markt zijn er al een aantal betrouwbare brokers waar je uit kunt kiezen. Als je zoekt naar een broker met top service en handige diensten zoals een app voor Android en iOS, dan ben je bij Coinmerce aan het juiste adres. De app en website van Coinmerce zijn beide beschikbaar in het Nederlands en zijn het perfecte startpunt in de wereld van de cryptocurrency. In deze Coinmerce review kom je alles te weten over dit bedrijf.

Algemene indruk van Coinmerce

Coinmerce ReviewEen van de grote kenmerken van Coinmerce is toch wel het gebruik van de app. Uiteraard kun je op de website van Coinmerce terecht voor al je informatie en transacties, maar in de app heb je overal je cryptocurrency wallet bij je en kun je checken wat de koers doet. Binnen de app kun je cryptocurrency kopen en verkopen, maar je kunt ook vrienden toevoegen en chatten. Het is zelfs mogelijk om via de app een betaalverzoek in cryptocurrency te sturen naar je vrienden. De cryptocurrency die via het betaalverzoek betaald worden, komen direct in je wallet terecht.

Maak nu een gratis account aan

Registreer een gratis Coinmerce account en handel overal met de Android en iOS app.
Activeer korting
Verloopt nooit

Je kunt dus altijd het platform van Coinmerce raadplegen via de app en de mobiele site van de broker. Ook de ondersteuning voor klanten van Coinmerce is geweldig. Via Whatsapp, Facebook, e-mail en de interne chat op de site is de klantenservice 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Ook op dit vlak onderscheidt Coinmerce zich dus echt van de andere brokers. Dit wordt als zeer positief ervaren door gebruikers van de app.

Coinmerce Website

Coinmerce heeft een eenvoudig en overzichtelijk handelsplatform wat gemakkelijk te navigeren is voor beginners, maar ook voor de ervaren handelaren zitten er functionaliteiten in die hun zeker zal aanspreken. Zo kun je gebruik maken van stop-loss en limit orders om nog beter op de markt in te spelen. Coinmerce maakt cryptocurrency toegankelijk voor iedereen en door de app ook op elk moment.

Samenvatting

Aanbod140+ munten.
Kosten0.4% tot 2.5% + transactiekosten (vergelijk hier Bitcoin prijzen).
BetaalmethodeniDEAL, Bancontact, creditcard en bankoverschrijving.
Built-in walletsJa, voor iedere munt beschikbaar.
ActiesNee.
AccountJa, verplicht.
Klantenservice24/7 via de live chat.
TelefoonnummerNiet beschikbaar
E-mailadressupport@coinmerce.io

Coinmerce voor- en nadelen

VoordelenNadelen
 Eenvoudig portaal Kosten voor kleine en grote aankopen verschillen sterk.
  Ruim aanbod + built-in wallets Extra transactiekosten (voor bijvoorbeeld iDEAL).
  Telefonisch onbereikbaar.

Het aanbod van Coinmerce

Via Coinmerce kun je meer dan 140 verschillende cryptocurrency kopen en verkopen. Samen met Bitcoin Meester (die meer dan 200 verschillende munten aanbiedt) bieden ze dus de meeste cryptocurrency aan als je kijkt naar de Nederlandse brokers. Dit is bij Coinmerce in snel tempo gegroeid dus zal voor sommige als verrassing komen. Tot kort geleden waren er nog “maar” 75 verschillende cryptocurrency beschikbaar. Bekijk op de website het actuele aanbod: https://coinmerce.io

Alle cryptocurrency zijn beschikbaar in de app en via de website. Alle 140 cryptovaluta kunnen uiteraard via de app gekocht, verkocht en beheerd worden. Lees de Coinmerce review verder om meer te weten over het koop- en verkoopproces, de limieten en de kosten.

Cryptocurrency kopen bij Coinmerce

Coinmerce mobiele appHet kopen van cryptocurrency via Coinmerce verloopt iets anders dan bij andere brokers. Bij veel brokers moet je eerst tegoed in je account storten vanuit je bankrekening. Vervolgens kun je deze euro’s omzetten in cryptocurrency. Bij Coinmerce hoeft dit niet. Je kiest een cryptocurrency, geeft de hoeveelheid aan die je wilt kopen en betaalt dan pas met iDEAL. Je betaalt dus het precieze bedrag in euro’s wat je gaat omwisselen voor de cryptocurrency naar keuze. Dit scheelt dus een extra stap in het proces en dat vinden wij een enorm pluspunt.

Voor je cryptocurrency kunt kopen moet je natuurlijk wel eerst een account aanmaken. Dit is heel eenvoudig en spreekt voor zich. Mocht je er niet aan uit komen, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Deze is op elk moment van de dag bereikbaar. Het aanmaken van aan account kun je wel het beste doen via de website en niet via de app.

Het verkopen van cryptocurrency

Wanneer je cryptocurrency gaat verkopen, kun je dat simpel doen via een paar klikken op de site of in de app. Omdat je bij Coinmerce geen tegoed in euro’s op je account hebt staan zoals bij andere brokers, wordt je cryptocurrency bij uitbetaling omgezet in Coinmerce Coins. 1 Coinmerce Coin staat voor 1 euro. Je kunt dit zien als de stablecoin van Coinmerce, maar je kunt er vanuit gaan dat 1 Coinmerce Coin altijd gelijk staat aan precies € 1. Van deze coins kun je nieuwe cryptocurrency kopen, maar deze kun je ook laten uitbetalen op je bankrekening. Uitbetaling naar je bankrekening duurt ongeveer 1 werkdagen, net zoals andere brokers.

Maak nu een gratis account aan

Registreer een gratis Coinmerce account en handel overal met de Android en iOS app.
Activeer korting
Verloopt nooit

Verificaties en limieten

Wanneer je een account hebt geopend bij Coinmerce, moet je een aantal verificaties doorlopen om te kunnen beginnen. Om in level 1 te komen moet je je e-mailadres en je bankrekening verifiëren. Na deze verificatie heb je een wekelijks handelslimiet van € 500 en kun je beginnen met het kopen en verkopen van cryptocurrency. Deze stap ben je dus verplicht om te doorlopen.

Je kunt dit limiet verhogen naar € 60 000 euro per week (per dag zit je wel aan een limiet van 20.000 euro). Hiervoor moet je een kopie van je identiteitskaart, paspoort of rijbewijs aan Coinmerce tonen. Dit kan uiteraard gewoon digitaal aangeleverd worden. Je limiet komt dan in level 2. Er bestaat ook een level 3, om in dit level te komen moet je een officieel inkomstenbron hebben, een bewijs van verblijf en ben je verplicht om een Skype gesprek met Coinmerce aan te gaan.

Transactiekosten en prijzen

De fee’s van Coinmerce liggen tussen de 0.40% en 2.5% per transactie. De handelskosten zijn variabel en is afhankelijk van de munt en de huidige vraag en aanbod. De handelskosten van Coinmerce liggen meer aan de lage kant als we het vergelijken met andere brokers. Het is regelmatig voorgevallen dat Coinmerce de goedkoopste broker van Nederland was.

De handelskosten zijn variabel en kunnen op ieder moment van de dag verschillen. Het is daarom raadzaam om voor aankoop te bekijken welke broker op dit moment het goedkoopst is. Zo kun je bijvoorbeeld Bitcoin vergelijken of Ripple vergelijken. Grote kans dat Coinmerce hoog in het overzicht staat.

Is Coinmerce betrouwbaar en veilig?

Coinmerce is een zeer toegankelijke broker en heeft als doel om cryptocurrency voor iedereen beschikbaar te maken. Mede door de app en de service die 24/7 geboden wordt, is deze broker een aantrekkelijke keuze voor startende investeerders. Overal je investeringen kunnen checken via de app vinden wij absoluut een pluspunt en hopen dan andere brokers dit voorbeeld gaan volgen. Door de redelijk lage fee’s is het aantrekkelijk om investeringen te doen waardoor het totaalplaatje van Coinmerce echt super is.

Het in Amstelveen gevestigde bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd in Europa en wij kunnen verzekeren dat Coinmerce betrouwbaar is. Als je tegen problemen aan loopt of vragen hebt, wordt je snel geholpen en ook de transacties verlopen snel en zonder problemen. Hierdoor zijn de ervaringen van gebruikers erg goed bij deze broker.

Wat zijn de kosten?

Iedere broker brengt handelskosten in rekening voor de gebruiker. De handelskosten bij Coinmerce liggen tussen de 0.40% en de 2.50% en is afhankelijk van het handelsvolume, het aanbod en de vraag. De kosten zijn dus variabel.

Hoeveel munten zijn er beschikbaar bij Coinmerce?

Op dit moment bestaat het assortiment uit 140 verschillende munten. Het aanbod wordt regelmatig bijgewerkt, dat betekent dat er nieuwe munten worden toegevoegd, maar ook worden verwijderd.

Hoe kom ik in contact met de klantenservice?

Neem 24/7 contact op met support via: support@coinmerce.io, de livechat op de website of social media.

Is er ook een app beschikbaar?

Ja, de Coinmerce app is beschikbaar voor Android en iOS smartphones.