Ravencoin Prijzen Vergelijken – Goedkoop Ravencoin kopen

Leer hier hoe je goedkoop Ravencoin kopen kan bij betrouwbare aanbieders. Hier kan je Ravencoin vergelijken op basis van prijs.

ravencoin Logo

Ravencoin Verkopen

00 seconde Betaalmethoden ravencoin

Altijd goedkoop Ravencoin kopen door Ravencoin vergelijken

Ravencoin VergelijkenPrijzen van cryptomunten zijn zeer volatiel. Het is normaal dat er gedurende de dag (grote) prijsschommelingen optreden. Ook voor Ravencoin is dat niet anders. Dat betekent dus dat de actuele Ravencoin prijs vrijwel nooit dezelfde is en dat hij elke dag op en naar gaat.

Natuurlijk, de munt mag dan wel volatiel zijn, dit betekent niet dat jij niet van de prijs wil profiteren. Graag wil je Ravencoin kopen tegen de laagste prijs en daarna verkoop je hem tegen de hoogste prijs. Dat is de reden dat wij je de verschillende prijzen laten zien. De Ravencoin aanbieders berekenen telkens hun eigen koop- en verkoopprijs die sterk van elkaar kunnen verschillen. Brokers komen op hun eigen Ravencoin koers uit die altijd ietsje hoger ligt dan de huidige marktprijs.

Verder vragen brokers een fee (ook wel handelskosten genoemd) voor de service die zij verlenen aan klanten.

Let wel, dankzij de broker nemen ze natuurlijk wel de volledige distributie van aan- of verkoop uit handen en kan je direct bij het bedrijf Ravencoin kopen. Als laatste staan ze bekende betaalmethoden zoals iDEAL en Bancontact toe en hoef je geen technische kennis van het product te hebben. Interessant genoeg bieden ze ook nog eens ondersteuning aan in het Nederlands.

Als je dus wil besparen vanaf het moment dat je aankoopt is Ravencoin vergelijken van te voren aangeraden.

Eenvoudig Ravencoin prijzen vergelijken

In het overzicht hierboven zie je telkens een hoop aanbieders die Ravencoin kopen en verkopen mogelijk maken en zijn ze gerangschikt op prijs. Zo vind je in realtime wie de goedkoopste Ravencoin aanbiedt. De beste prijs, zowel voor aan- als verkoop vind je bovenaan in het groen. Dankzij de timer kan je aftellen tot wanneer de prijs opnieuw wordt aangepast. Je kan steeds de pagina verversen als je het nog sneller wil natuurlijk.

Deze prijzen komen rechtstreeks van de aanbieders naar ons en het systeem rangschikt deze. Als een aanbieder zijn prijs verandert, verschuift hij dus ook automatisch in de tabel.

Gezien de volatiliteit van de cryptomarkt begrijp je vast wel dat de prijs van Ravencoin vaak verschillend is op elk moment van de dag. Dit betekent dat ook de goedkoopste prijs steeds verschilt op een ander moment. Als je dus vaker Ravencoin wil aanschaffen en nooit teveel wil betalen dan is het verstandig om onze pagina op te slaan in je favorieten. Ravencoin vergelijken heeft namelijk alleen maar voordelen.

Wij hebben ook een eigen Twitterfeed waarop wij iedere dag de goedkoopste Bitcoin broker posten. Als je een Twitter feed hebt, volg ons dan en dan kan je dagelijks op de hoogte gehouden worden.

Wij vergelijken Ravencoin prijzen alleen van betrouwbare brokers

In ons overzicht zie je verschillende aanbieders. Deze worden door ons opgenomen als ze aan enkele voorwaarden voldoen: zo zijn het alleen bedrijven met een lange geschiedenis in de markt, hebben ze vele tevreden klanten en bieden ze een gewaarborgde professionele service aan.

Ook kan je zien welke broker de laagste marge heeft, zodat jij als klant minder betaalt. Als laatste zijn we blij te melden dat ze allen een veelvoud aan cryptovaluta aanbieden en sterk inzetten op grote klanttevredenheid.

Toegegeven, er zijn verschillen tussen de vele aanbieders maar het uiteindelijke product blijft hetzelfde. Je ontvangt immers overal dezelfde RVN-token.

Varieer van tijd tot tijd bij het kiezen van je broker en voorkom onnodige kosten. Laat je in je keuze bepalen door Ravencoin te vergelijken op basis van prijs.

We raden je wel aan je eigen onderzoek te doen naar de huidige status van de aanbieder. In de tabel vind je een directe link naar de aanbieder achter elke prijs, zodat dat je makkelijk kan kopen en verkopen met een enkele klik.

Sommige van deze brokers vragen een registratie vooraf, anderen doen het zonder eigen account.

Waarom Ravencoin vergelijken en de goedkoopste RVN scoren?

Aangezien de crypto markt nog steeds klein is, hebben de meeste investeerders nog steeds de neiging om zich te beperken tot één broker of één exchange. Dat is niet per se fout, maar wel niet echt economisch. Als je niet profiteert van Ravencoin vergelijken en kijkt waar de goedkoopste munten worden aangeboden, dan kan je heel wat euro’s verliezen.

Als je bij een dure broker koopt, dan duurt het immers langer voordat je winst maakt. Als je bij de goedkoopste broker koopt, dan gaat het natuurlijk veel sneller als de koers stijgt.

Verder toont onze pagina je waarschijnlijk ook nog andere brokers die je waarschijnlijk nog niet kende. Je kan je gratis registreren bij alle brokers, dus je verliest niks door het alvast te doen.

Waarom verschillen de Ravencoin prijzen per aanbieder?

De Ravencoin koers die de broker aanbiedt, wordt bepaald door de kosten die er in rekening gebracht wordt. Dit proces is volledig geautomatiseerd en verschilt natuurlijk op ieder moment van de dag. Zo kan je samenvatten dat de RVN prijs wordt beïnvloed door de volgende factoren:

  • Wat is de Ravencoin marktprijs op dit ogenblik?
  • Welke broker wordt je aangerekend? (Bij de meeste brokers is deze variabel en verschilt ieder moment van de dag. Gemiddeld zal je zien dat deze fee ligt tussen de 0.25% en 2%).
  • Wanneer moeten ze een nieuwe prijs doorgeven?
  • Wat zijn de eventuele extra kosten die bovenop de prijs komen, zoals transactiekosten, verificatiekosten of blockchainkosten?

De prijs die je in onze overzichten ziet, zijn inclusief de handelskosten. In sommige gevallen worden extra kosten gerekend om gebruik te mogen maken van iDEAL of Bancontact.

Kortom, Ravencoin vergelijk kan je direct onnodige kosten besparen.

Is CryptoPrijzen onafhankelijk?

Wij proberen een website te creëren die de beste prijs toont van de (bekende) Ravencoin aanbieders. Deze aanbieders sturen automatisch de prijzen door en die worden dan onafhankelijk gesorteerd door ons systeem. Als een broker ons vraagt om hoger geplaatst te worden kunnen wij daar simpelweg niet op ingaan. De prijs bepaalt wie er bovenaan staat. Op die manier kunnen wij volledig onafhankelijk blijven. Ook is het niet mogelijk om in de prijstabellen te adverteren.

Kloppen alle getoonde Ravencoin prijzen?

De prijzen komen naar ons via de API van de brokers. Zij maken die beschikbaar aan ons en wij tonen die prijzen. Je begrijpt dat wij dus geen enkele invloed op de API van de aanbieders of op de prijzen op onze tabel hebben. Dit is een volledig geautomatiseerd systeem en wij zijn dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de getoonde prijzen in de tabel.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Alle getoonde aanbieders zijn gevestigd in Nederland en beschikken over de befaamde iDEAL integratie. Verder is het ook bij alle brokers mogelijk om te betalen via bankoverschrijving of via Bancontact (de Belgische versie van iDEAL).

Worden alle Ravencoin brokers op deze pagina getoond?

Er zijn natuurlijk nog brokers die Ravencoin aanbieden die wij niet tonen. Omdat onze bezoekers vooral uit Nederland en België afkomstig zijn, zie je bij ons vooral brokers die iDEAL en Bancontact aanvaarden. Bezoekers van onze site vinden brokers die deze betaalmethoden niet ondersteunen minder interessant en dus beperken we ons tot deze lijst.

Verder doen wij ook steeds een kwaliteitscontrole, voordat wij een broker toelaten op onze website. We gaan een lijst met controlepunten af en beoordelen dan of een broker betrouwbaar is of niet. Daarom is het dus ook goed mogelijk dat wij een broker niet tonen ook al toont een andere website deze wel als aanbieder van Ravencoin.

Stel nu dat we veel klachten krijgen uit de crypto community over een bepaalde broker of er rekent er ééntje extreem hoge kosten, dan zullen wij hem per direct weren van onze site. Zie je toch een broker die niet op onze site staat maar waarvan jij denkt dat ie erop moet staan, neem dan gerust contact met ons op.

Is het 100% veilig om in Ravencoin te investeren?

Nee! Een investering in gelijk welke cryptocurrency brengt risico met zich mee. Verder kan je steeds, door de extreme volatiliteit, snel geld verliezen. Daarom bestudeer je alle risico’s en investeer je enkel met geld dat je kan missen. Kijk allereerst naar al je maandelijkse vaste kosten en eventuele leningen. Investeer enkel in crypto met geld dat je kan missen.

Is het slim om geld te lenen en te investeren in Ravencoin?

Nee! Leen nooit geld om in crypto te investeren. De koers van cryptomunten zoals Ravencoin kan zeer snel dalen.

Wat is Ravencoin?

Ravencoin (RVN) is een proof-of-work (PoW) altcoin die gebaseerd is op de Bitcoin Unspent Transaction Output (UTXO) mode. Het is ontstaan uit een hard fork van Bitcoin en werd begin 2018 gelanceerd. Het project is volledig open-source en mag door iedereen gebruikt worden. Ravencoin heeft dus geen werknemers of zoiets. Dankzij de coole naam is het vrij populair.

Cryptoprijzen