Coinmerce Uitnodigingscode (2024): 10 euro gratis crypto

Ben je nieuw bij Coinmerce en zoek je een uitnodigingscode voor de 10 euro gratis crypto? Na de KYC ontvang je €5 Bitcoin en €5 Ethereum. Je bent vrij om die van ons te gebruiken:

De invite code is: irOX7aWWiO

Of klik hier om de Coinmerce uitnodigingscode automatisch toe te passen.

Coinmerce Uitnodigingscode irOX7aWWiO
Korting of bonus Coinmerce geeft 10 euro gratis crypto weg als je de KYC voltooid. Je krijgt €5 BTC en €5 ETH.
Geldigheid Altijd geldig (heel 2024), tot nader bericht
Voorwaarden Geldig voor alle gebruikers. Alle verificatie stappen moeten voltooid worden en that’s it.

Coinmerce is een Nederlandse cryptobroker die actief is in Europa en geregistreerd is bij De Nederlandsche Bank. Dit betekent dat deze broker voldoet aan de hoge wettelijke normen in Nederland. Het platform maakt het mogelijk om te investeren in Bitcoin en 350+ andere cryptocurrencies met gemakkelijke betaalmethoden zoals: iDEAL, creditcard (VISA en Mastercard) en bankoverschrijving.

Voor elke valuta op het platform ontvang je je eigen cryptowallet om je munt in op te slaan en te beheren. De perfecte start voor een beginnende crypto investeerder. Ook kan je hier je crypto staken en tot wel 10% aan rente verdienen op jaarbasis. Coinmerce heeft het hoogst aantal Earn en Staking coins van Nederland.

Dus de Coinmerce uitnodigingscode in 2024 is: irOX7aWWiO. Je ontvangt met deze invite code 5 euro aan Bitcoin en 5 euro aan Ethereum.

Hoe werkt de 10 euro gratis crypto?

De welkomstbonus met de invite code is simpel. Je ontvangt nu tijdelijk 10 euro aan crypto na het doorlopen van de KYC. Dit is een exclusieve actie.

Nadat je een account hebt geregistreerd met de uitnodigingscode, word je gevraagd om de KYC door te lopen. Dit is voor alle crypto partijen in Nederland verplicht sinds mei 2020. Direct wanneer je de KYC doorlopen hebt ontvang je 10 euro aan crypto. Je ontvangt tegen de huidige Bitcoin koers 5 euro aan BTC en 5 euro aan Ethereum. Hoeveel je ontvangt hangt af van de huidige koersen.

Hoe kan je de Coinmerce uitnodigingscode toepassen?

De verwijzingscode kan alleen worden gebruikt bij het registreren van een nieuw account. Bestaande leden kunnen de code niet gebruiken.

  • Bezoek de Coinmerce registratiepagina.
  • Voer je echte gegevens in.
  • Kies een sterk wachtwoord.
  • Voer in het veld uitnodigingscode de volgende code in: irOX7aWWiO
  • Lees de voorwaarden
  • Klik op Registreren.

Zo makkelijk kan het zijn. Houd er rekening mee dat je geen bonus krijgt van Coinmerce. Hiervoor kan je een andere broker gebruiken.

What is de Coinmerce Uitnodigingscode in 2024?

De uitnodigingscode is: irOX7aWWiO

Ontvang ik een welkomstbonus?

Je ontvangt 10 euro gratis crypto na het voltooien van de KYC-verificatie. Dit bestaat uit €5 in Bitcoin en €5 in Ethereum.

Wat zijn de voorwaarden?

Je kan de code alleen toepassen tijdens het registeren van een nieuw account. Je moet de KYC doorlopen.

Hoe lang is de Coinmerce code geldig?

De code is altijd geldig, tot nader bericht.

Hoe werkt de 10 euro gratis crypto bij Coinmerce?

Na registratie en het voltooien van de KYC verificatie ontvang je automatisch 10 euro aan crypto in je account, verdeeld over €5 in Bitcoin en €5 in Ethereum.

Hoe kan ik de Coinmerce invite code toepassen?

Bezoek de Coinmerce registratiepagina.
Voer je gegevens in en kies een sterk wachtwoord.
Voer in het veld voor de uitnodigingscode de code irOX7aWWiO in.
Voltooi de registratie en doorloop de KYC verificatie.

Wat biedt Coinmerce aan nieuwe investeerders?

Coinmerce is een Nederlandse cryptobroker die investeren in Bitcoin en meer dan 350 andere cryptocurrencies mogelijk maakt. Het platform biedt gemakkelijke betaalmethoden zoals iDEAL, creditcard en bankoverschrijving.

Cryptoprijzen