Tezos Prijzen Vergelijken – Goedkoop Tezos kopen

Goedkoop Tezos kopen kan je dankzij ons doen bij de meest betrouwbare aanbieders. Via ons kan je Tezos vergelijken op basis van prijs en betaal je nooit te veel.

Altijd goedkoop Tezos kopen door Tezos vergelijken

Tezos VergelijkenPrijzen van cryptocurrency zijn, zoals iedereen ondertussen wel weet, erg volatiel en maken dus dagelijks sterke prijsschommelingen mee. Ook voor de cryptocurrency Tezos is dat zo. Daarom is het ook zo dat de actuele Tezos prijs vrijwel nooit hetzelfde is en dat hij elke dag schommelt.

De munt kan dan wel volatiel zijn, je wil hem nog steeds kopen voor de laagste prijs om hem (daarna) opnieuw te verkopen tegen de hoogste prijs. Dit is dan ook de reden dat je bij cryptoprijzen.com Tezos vergelijken kan.

De brokers die wij je laten zien veranderen hun eigen koop- en verkoopprijs om de zoveel tijd, en deze kunnen verschillen (waardoor ook de ranking verandert). Brokers berekenen namelijk hun eigen Tezos koers aan de hand van de kosten, en dus ligt de prijs altijd een tikkeltje hoger dan de huidige marktprijs.

Verder rekenen ze een zogeheten fee (vergoeding) aan voor de services die zij verlenen aan hun klanten, net als een bank dat doet. Echter, het voordeel voor jou is dat deze broker het volledige distributienetwerk voor het Tezos kopen en verkopen uit handen neemt.

Verder heb je de mogelijkheid om bij hen te betalen met makkelijk aanvaarde betaalmethoden zoals iDEAL en Bancontact en is slechts een minimum aan technische kennis van het product vereist. Als laatste bieden ze allen ondersteuning aan in het Nederlands. Voor al die redenen is het slim dat je de prijzen van anderen vergelijkt als je Tezos kopen wil.

Eenvoudig Tezos prijzen vergelijken

Bij ons zie je in realtime waar je de goedkoopste Tezos kopen kan, en waar je het meest rendabel je Tezos weer kan verkopen. De tabel laat je dus toe om makkelijk te vergelijken en bespaart je flink wat geld als je kiest voor de goedkoopste broker.

Ook heb je dankzij de timer een waarschuwing die vermeldt wanneer we de actuele prijzen van alle verschillende aanbieders zullen updaten. Nadat dit gebeurt worden de prijzen van de aanbieders opnieuw gesorteerd op prijs. Stel dat je het nog sneller wil dan druk je gewoon even op F5.

Gemarkeerd in groen bovenaan zie je de goedkoopste prijs voor Tezos. Die prijzen sturen de brokers rechtstreeks naar onze database. In de verkooptabel zie je net hetzelfde, maar dan met de beste prijs om je munten weer te verkopen.

Het is handig om onze pagina in je favorieten op te slaan als je vaker in crypto handelt, zo kan je steeds de beste prijzen van munten als Tezos vergelijken.

Verder hebben wij ook een Twitter-pagina waarop we onze beste prijzen telkens melden. Heb je een Twitter feed, volg ons dan, zo blijf je steeds op de hoogte.

Wij vergelijken Tezos prijzen alleen van betrouwbare brokers

De aanbieders die wij opnemen in ons overzicht zijn allen bedrijven met een lange geschiedenis in de cryptowereld. Ze hebben vaak tevreden klanten en garanderen een professionele service.

Verder proberen ze zich van elkaar te onderscheiden door lage kosten aan te rekenen, zodat jij als klant minder betaalt. Ook bieden de meeste  een veelvoud aan cryptovaluta aan (je weet immers nooit welke crypto op welke dag het meeste interessant is natuurlijk). Natuurlijk kunnen we niet ontkennen dat er verschillen zijn tussen de aanbieders maar het basisproduct, het verkopen en aankopen van cryptomunten, blijft natuurlijk wel hetzelfde.

Doe dus, zoals wij steeds aanraden, je eigen onderzoek naar de huidige status van de aanbieder. Dankzij onze site heb je een directe link naar de aanbieder achter elke prijs, zodat je makkelijk Tezos kopen en verkopen kan met één klikje op het moment dat het voor jou het beste lijkt. Sommige brokers verwachten dat je je eerst registreert, terwijl anderen je laten verder gaan zonder account.

Waarom Tezos vergelijken en de goedkoopste XTZ scoren?

Investeerders in cryptomunten beperken zich meestal tot één broker of één exchange aangezien ze overtuigd zijn dat de markt erg klein is. De exchange of broker die ze gebruiken is vaak de enige die ze kennen en dus denken ze dat het niet nuttig is om te wisselen. Als je naar onze tabellen kijkt, zie je dat Tezos vergelijken veel voordelen heeft.

Je kan al snel enkele euro’s besparen als je bij de goedkoopste broker koopt. Hoe goedkoper je aankoopt, hoe sneller je winst maakt als de koers stijgt.

Verder zie je waarschijnlijk brokers staan die je voor de eerste keer ontdekt. Ook is de registratie bij alle brokers gratis en volledig vrijblijvend, dus je verliest eigenlijk niks. Als je dan gewoon je registratiegegevens bijhoudt kan je snel inloggen als je via deze site een goede prijs ziet bij het bedrijf.

Waarom verschillen de Tezos prijzen per aanbieder?

De prijzen van Tezos zijn per aanbieder verschillend, omdat elke broker een andere methode handhaaft om Tezos te in- of verkopen. Het proces is geautomatiseerd en hangt af van de kosten. Meestal wordt hun prijs beïnvloed door de volgende factoren:

  • Wat is de huidige prijs van Tezos?
  • Wat is de broker fee? Deze is bij de meeste brokers variabel en verschilt ieder moment van de dag. Gemiddeld kan je stellen dat deze fee tussen de 0.25% en 2% ligt. Dit percentage snoept het meeste weg.
  • Wanneer moeten zij een nieuwe prijs doorgeven?
  • Hoeveel zijn de eventuele extra kosten (transactiekosten, verificatiekosten of blockchainkosten)?

Met andere woorden, in de prijs die je ziet wordt dus een fee bij een kooporder gerekend. Als je verkoopt wordt die fee dan weer afgetrokken. Stel nu dat de Tezos koers snel stijgt of daalt is het mogelijk dat de aanbieder zijn prijzen nog niet heeft bijgewerkt. Verder dien je rekening te houden met de transactiekosten of blockchainkosten bij sommige brokers, die wel zijn opgenomen in de prijstabellen.

Zoals je kan zien in de tabellen is Tezos vergelijken zeker verstandig!

Is CryptoPrijzen onafhankelijk?

We werken volgens een algoritme waarmee we een tabel maken die de verschillende prijzen toont. Ons bedoeling is om een website te creëren die de beste prijs toont van de (bekende) Tezos aanbieders. Deze sturen ons de prijzen en die worden door ons systeem automatisch en onafhankelijk gesorteerd. Als een broker ons dus vraagt om hem hoger te plaatsen kunnen wij dit niet doen. Wij bieden ook geen mogelijkheid om te adverteren.

Kloppen alle getoonde Tezos prijzen?

De brokers sturen ons de prijzen via een eigen opgestelde API. Zij stellen die prijzen voor ons beschikbaar, en wij sorteren en tonen ze. Er is dus geen enkele invloed van ons op de API van de aanbieder of op de prijzen in ons koop- en verkooptabel. Zoals uitgelegd, het is een volledig geautomatiseerd systeem en wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de getoonde prijzen in de tabel. Wij gaan er vanuit dat alle brokers en exchanges eerlijke prijzen doorsturen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Cryptoprijzen.com richt zich op Nederland en België. De aanbieders die getoond worden in de tabel gevestigd in Nederland en beschikken over een iDEAL integratie. Verder is het ook mogelijk om te betalen via IBAN Bankoverschrijving of via Bancontact (dat is de Belgische versie van iDEAL).

Worden alle Tezos brokers op deze pagina getoond?

Gezien de grootte van de tabel moeten we ergens een lijn trekken natuurlijk. Zo zijn er natuurlijk nog brokers die Tezos aanbieden die wij niet tonen. Onze hoofdzaak is voor bezoekers die vooral uit Nederland en België afkomstig zijn brokers te tonen die iDEAL en Bancontact aanvaarden. Voor onze bezoekers zijn brokers die deze betaalmethoden niet ondersteunen minder interessant dus beperken we ons tot deze.

Verder gebeurt er bij cryptoprijzen.com een kwaliteitscontrole voordat wij een broker toelaten zijn naam op onze website te plaatsen. We checken verschillende punten en bespreken dan: is deze broker betrouwbaar of niet? Met andere woorden, het is mogelijk dat wij een broker niet tonen ook al toont een andere website deze wel (als aanbieder van bijvoorbeeld Tezos). Stel dat we verschillende klachten krijgen uit de crypto community over een broker of er rekent er ééntje erg hoge kosten aan, dan zullen wij hem weren van onze site. Als je niet akkoord bent met onze keuze en denkt dat een bepaalde broker toch een plaatsje verdient op onze pagina, neem dan gerust contact met ons op.

Is het 100% veilig om in Tezos te investeren

Nee! Investeren in Tezos en ieder andere crypto, is hoogst risicovol. De extreme volatiliteit zorgt ervoor dat je erg snel geld kan verdienen, maar het ook kan verliezen. Doe dit zeker niet met geld dat je nodig hebt om je maandelijkse kosten te betalen.

Is het slim om geld te lenen en te investeren in Tezos?

Nee! Absoluut niet. Geld lenen kost natuurlijk ook geld en ten tweede moet je zeker geen geld lenen om in Tezos of enige andere cryptomunt te investeren. Nogmaals, de koers kan zeer snel dalen. Let hiermee op.

Wat is Tezos?

Tezos is een soort mix tussen Ethereum en Bitcoin. Zoals andere cryptocurrency heeft Tezos zich gerealiseerd dat er ook nadelen zaten aan de methodes gebruikt door Bitcoin en Ethereum en wilde het die wegwerken. Daarom combineert het de beste elementen van de twee meest bekende crypto. Het maakt wel gewoon gebruik van een blockchain om alle transacties veilig en snel uit te voeren.

Cryptoprijzen