PIVX Prijzen Vergelijken – Goedkoop PIVX kopen

PIVX kopen tegen de laagste prijs door real-time prijzen te vergelijken bij alle betrouwbare PIVX aanbieders

Als je van plan bent om te investeren in een cryptovaluta als PIVX dan kun je al bij aankoop van de munten geld besparen door PIVX prijzen te vergelijken. Iedere broker hanteert zijn eigen prijzen, waardoor er een groot verschil kan zitten tussen verschillende aanbieders. Zelfs bij het investeren van kleine bedragen kun je meer PIVX krijgen voor hetzelfde geld. 

Voorbeeld: Je bent van plan om € 50 in PIVX te investeren. Via de PIVX prijsvergelijker heb je gezien dat de goedkoopste PIVX broker de munt aanbiedt voor € 1,00 per stuk en de duurste aanbieder vraagt € 1,07 per stuk. Bij broker 1 ontvang je dus 50 PIVX voor je investering en bij de duurste broker ontvang je slechts 46.73 PIVX voor dezelfde investering van € 50.

PIVX prijzen vergelijken

Tegenwoordig horen we steeds meer over cryptomunten. Het lijkt alsof ze steeds belangrijker worden en steeds meer mensen houden zich ermee bezig. Dit is best logisch met het moderniseren van de wereld. Eén van deze cryptomunten is PIVX, dat staat voor: Private Instant Verified Transaction. Maar hoe zit het nou allemaal met deze munt?

De PIVX prijs is niet altijd hetzelfde en verandert vaak, dit is volledig afhankelijk van de huidige markt. Wanneer de waarde omhoog gaat betekent dit dat er een hoge vraag is. Bij een daling van de waarde is de vraag dus verminderd. Dat de vraag meer wordt kan te maken hebben met een betere verspreiding van de munt. Wanneer deze verspreiding minder is daalt de vraag dus. Om PIVX goedkoop in te slaan, adviseren wij je om van te voren de PIVX prijzen te vergelijken bij betrouwbare aanbieders. Mocht je interesse hebben in PIVX kopen dan kun je in het eerste tabel kijken en als je PIVX verkopen wilt kun je in het tweede overzicht kijken.

Altijd de goedkoopste PIVX prijs

PIVX komt niet zomaar uit de lucht vallen en kun je van de straat rapen. Nee, je moet het kopen bij aanbieders van de munt. Deze aanbieders verzinnen hun eigen prijs. Dit is echter geen nattevingerwerk en wordt berekend aan de hand van de marktprijs van de PIVX. Het feit dat je goedkoper wil zijn dan de concurrenten speelt hierbij ook een rol, omdat bij een goedkopere prijs meer mensen jouw PIVX kopen en de broker dus meer verdient.

Voordelen van PIVX vergelijken

Aan de klant is het om te kiezen tussen al deze concurrenten en natuurlijk kiest de klant dan de goedkoopste. Hier zijn de aanbieders eenvoudig te vergelijken en kan er zo simpelweg gekeken worden welke aanbieder de goedkoopste is, zodat de klant de meeste PIVX krijgt voor een zo laag mogelijke prijs. Naast de verhouding tussen hoeveelheid-prijs moet ook gekeken worden aar de verhouding rendement-prijs. Hoeveel rendement zal de klant krijgen en is het waard om de PIVX te kopen als je hierbij naar de prijs kijkt? Vergelijken is dus een erg belangrijk onderdeel voordat er gekocht wordt. Hierbij zie je de laagste en de hoogste verkoopprijs zodat je weet in welke radius de prijs ligt van de PIVX.

De beste PIVX vergelijking

Zoals benoemd heeft iedere aanbieder een andere prijs aan PIVX gebonden, maar hoe komt dit? Ten eerste heeft iedere aanbieder dus de vrijheid zijn eigen prijs te bepalen, wat dan wel gebeurt aan de hand van de marktprijs. Hierdoor bepalen de aanbieders ook hun eigen fee. Hierbij komt het feit dat de prijzen de hele tijd veranderen door het mechanisme van vraag en aanbod. Ook hier moet de prijs dan weer op afgestemd worden. Tot slot beïnvloedt de benoemde fee de prijs, maar daarnaast ook extra bijkomende kosten. De kosten die gemaakt worden moeten namelijk in de prijs berekend worden, anders zouden de aanbieders verlies draaien. Hierdoor wordt de prijs dus duurder.

Alleen betrouwbare aanbieders

Er zijn dus veel aanbieders die allemaal proberen zoveel mogelijk kopers PIVX te laten kopen, maar niet alle aanbieders zijn betrouwbaar. Er zijn ook oplichtende aanbieders en bij die aanbieders wil je natuurlijk geen PIVX kopen. Maar geen zorgen, deze aanbieders zijn niet opgenomen in de vergelijking. Alle aanbieders die in de vergelijking staan zijn dus betrouwbaar en als je bij één van deze aanbieders koopt wordt je dus niet opgelicht.

BrokeriDEALPIVX WalletAanbodMinimaal
Bitcoin Meester Ja Ja103€ 50
Litebit Ja Ja56€ 25
Anycoin Direct Ja Nee17€ 30

Ja, wij zijn volledig onafhankelijk en tonen alle (bekende) PIVX aanbieders. De overzichten worden onafhankelijk gesorteerd op basis van de huidige prijs. De prijzen zelf worden aangeleverd door de desbetreffende partijen. Ons doel is om onze bezoekers nooit meer te veel te laten betalen voor cryptocurrency. Wij zullen nooit brokers hoger plaatsen, omdat zij hier geld voor betalen. De goedkoopste komt simpelweg bovenaan.

Wij halen alle prijzen rechtstreeks op via de zogeheten API van de aanbieder. Alle getoonde aanbieders stellen deze API beschikbaar. Wij hebben in principe geen invloed op de prijzen die de aanbieder via de API doorgeeft. Het zou dus zo kunnen zijn dat er een andere prijs doorgegeven wordt via de API dan dat de aanbieder aanbiedt. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de getoonde prijzen.

Alle aanbieders zijn gevestigd in Nederland en beschikken allemaal over een iDEAL integratie. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om te betalen via IBAN Bankoverschrijving of via Bancontact (Belgische iDEAL).

Nee! Het investeren in PIVX is zeer risicovol en door de extreme volatiliteit kan je snel veel geld verliezen. Zorg er altijd voor dat je op de hoogte bent van de risico’s en dat je niet meer geld investeert dan je kunt missen. Houd het leuk en zorg ervoor dat je altijd je vaste lasten nog kunt betalen.

Nee! Investeer alleen je eigen geld in PIVX en zeker geen geleend geld. De koers kan zeer snel dalen.

Cryptoprijzen