Ethereum Prijzen Vergelijken – Goedkoop Ethereum kopen

Goedkoop Ethereum kopen bij alle betrouwbare aanbieders. Vergelijk Ethereum prijzen, jij wilt toch niet langer te veel betalen? Eenvoudig Ethereum voor de beste prijs kopen.

ethereum Logo

Ethereum Verkopen

00 seconde Betaalmethoden ethereum

Vergelijk eerst de beste Ethereum prijs, voordat je gaat kopen of verkopen. Er zijn veel brokers die vertellen dat ze goedkoop zijn, maar het achteraf eigenlijk niet zijn. Bij ons vind je alleen betrouwbare brokers en de gunstigste prijs voor Ethereum. Hierdoor ben je altijd zo goedkoop mogelijk uit en kom je niet voor verrassingen te staan.

Altijd goedkoop Ethereum kopen door Ethereum vergelijken

Als je Ethereum kopen van plan bent, is het verstandig om eerst een prijsvergelijking te doen. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor je Ethereum en is de kans groter dat je op langer termijn meer winst hebt. Je kunt hier de prijzen makkelijk vergelijken. In het overzicht zie je de hoogste, maar ook de laagste Ethereum prijs. Het mooie hieraan is dat je direct ziet hoeveel je verdient door even een prijsvergelijking te doen. Het verschil tussen de laagste en hoogste prijs is vaak een groot verschil. Zeker als de munt een hoge waarde heeft. Ethereum prijzen vergelijken is zo gedaan en kost je slechts enkele seconden. Zeker als je vaker investeert in cryptovaluta dan is het handig om deze pagina op te slaan in je favorieten. Zo weet je zeker dat je de pagina snel bij de hand hebt om de Ethereum prijs te vergelijken.

Altijd de goedkoopste Ethereum prijs

De prijs van Ethereum verandert vaak en is onderhevig aan grote prijsschommelingen. Er komen steeds nieuwe investeerders in de cryptomarkt, en er gaan er ook weer veel weg. Als dit gebeurt wordt ook Ethereum gekocht en verkocht. Hierdoor schommelt de prijs regelmatig en gaat het soms met vele procenten op en neer. Ook is de Ethereum prijs afhankelijk van goed of slecht nieuws. Er wordt veel nepnieuws verspreidt. Als er negatief nieuws komt gaat de prijs van Ethereum meestal omlaag, omdat er dan snel wat munten verkocht worden. Aan de andere kant wanneer er positief nieuws is gaat de prijs weer omhoog. Dit gebeurt regelmatig en daarom verschilt de prijs nogal. De truc is Ethereum kopen tegen een lage prijs en tegen een hogere prijs te verkopen. Het verschil is dan je winst.

Om ervoor te zorgen dat je zo veel mogelijk rendement maakt op lange termijn is het belangrijk dat je je Ethereum kopen zo goedkoop mogelijk doet. Dit kun je doen door je Ethereum te kopen bij de goedkoopste broker. Er zijn veel verschillende brokers en de ene broker is duurder dan de andere. Dit komt omdat elke broker zijn eigen fee heeft. De prijs per broker kan per minuut verschillen. Daarom is het belangrijk om elke keer bij Ethereum kopen, eerst opnieuw te vergelijken. Uiteraard ook als je Ethereum wilt verkopen is het belangrijk om de prijzen te checken. Dan wil je niet de laagste prijs, maar juist de hoogste prijs hebben om zoveel mogelijk rendement uit je investeren te halen. Ook dat is mogelijk in onze prijsvergelijker, omdat wij zowel de koopprijzen als de verkoopprijzen tonen. Deze prijzen verschillen van elkaar, omdat brokers een andere fee rekenen op verschillende prijzen.

De beste Ethereum vergelijking

Bij ons kun je de prijzen vergelijken van alle aanbieders die ETH aanbieden. Wij hebben alleen de meest betrouwbare brokers geselecteerd, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. In de vergelijking zie je bij ons de beste en hoogste prijzen bij al onze geselecteerde brokers. Doe dus altijd eerst een vergelijking voordat je gaat kopen of verkopen, dat scheelt je op lange termijn veel geld. Hierdoor kan jij op lange termijn meer verdienen dan wanneer je geen vergelijking doet.

Bij een goede broker betaal je niet te veel kosten en is er altijd een klantenservice beschikbaar. Ook moet de broker zorgen dat jij alle nodige informatie hebt om goed gebruik te kunnen maken van het platform. Een betrouwbare broker is transparant en eerlijk. Er zijn bepaalde brokers die je vertellen dat ze de goedkoopste zijn, maar wanneer je dan gaat traden komen uit alle hoeken extra kosten. Daarom is het belangrijk dat je altijd een betrouwbare broker kiest en niet teveel betaalt. 

Waarom Ethereum kopen bij de goedkoopste broker?

Het is simpelweg onnodig om hoge kosten te betalen aan een broker. Ethereum kopen bij de goedkoopste broker scheelt jou niet alleen geld, maar kan er ook voor zorgen dat andere brokers hun prijzen aanpassen. Als steeds meer mensen voor de goedkoopste broker kiezen dan zullen de handelskosten steeds scherper worden, waarvan alle investeerders kunnen profiteren.

Kies dus altijd voor de beste prijs en stop met teveel betalen.

BrokeriDEALETH WalletAanbodMinimaal
Bitcoin Meester Ja Ja160€ 50
Litebit Ja Ja60€ 25
Bitvavo Ja Ja52€ 1
Anycoin Direct Ja Nee25€ 30
Bitrush Ja Nee5€ 50
SATOS Ja Nee5€ 50
BTC Direct Ja Nee5€ 10
BitMyMoney Ja Nee3€ 10

Ja, wij zijn volledig onafhankelijk en tonen alle (bekende) Ethereum aanbieders. De overzichten worden onafhankelijk gesorteerd op basis van de huidige prijs. De prijzen zelf worden aangeleverd door de desbetreffende partijen. Ons doel is om onze bezoekers nooit meer te veel te laten betalen voor cryptocurrency. Wij zullen nooit brokers hoger plaatsen, omdat zij hier geld voor betalen. De goedkoopste komt simpelweg bovenaan.

Wij halen alle prijzen rechtstreeks op via de zogeheten API van de aanbieder. Alle getoonde aanbieders stellen deze API beschikbaar. Wij hebben in principe geen invloed op de prijzen die de aanbieder via de API doorgeeft. Het zou dus zo kunnen zijn dat er een andere prijs doorgegeven wordt via de API dan dat de aanbieder aanbiedt. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de getoonde prijzen.

Alle aanbieders zijn gevestigd in Nederland en beschikken allemaal over een iDEAL integratie. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om te betalen via IBAN Bankoverschrijving of via Bancontact (Belgische iDEAL).

Nee! Het investeren in Ethereum is zeer risicovol en door de extreme volatiliteit kan je snel veel geld verliezen. Zorg er altijd voor dat je op de hoogte bent van de risico’s en dat je niet meer geld investeert dan je kunt missen. Houd het leuk en zorg ervoor dat je altijd je vaste lasten nog kunt betalen.

Nee! Investeer alleen je eigen geld in Ethereum en zeker geen geleend geld. De koers kan zeer snel dalen.

Cryptoprijzen