BitGet Verwijzingscode (2023): Claim $4163 Aan Welkomstbonussen

Bent je nieuw bij BitGet en opzoek naar een BitGet verwijzingscode voor interessante bonussen? Bekijk dan onze referral code. Via het Reward Center kun je in 2023 een welkomstbonus ontvangen tot wel $4163.

De Referral Code is: mm2u

Let op: BitGet is niet geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en mag officieel geen cryptodiensten aanbieden in Nederland.

BitGet Verwijzingscode mm2u
Korting / Bonus $4163 welkomstbonus voor nieuwe gebruikers
Geldigheid Altijd te claimen
Voorwaarden Alleen voor nieuwe gebruikers

Welke BitGet bonussen kan je claimen?

Reward Center OpdrachtenBonus in Dollar
KYC$3
Futures Trading$50 of minder
First Deposit$4000 of minder (afhankelijk van je storting)
Spot Trading$60 of minder
Copy Trading$50
Totale maximale bonus$4163
BitGet bonussen

De BitGet exchange werd gelanceerd in 2018 en staat momenteel in de top 5 van derivatenbeurzen op CoinMarketCap op basis van handelsvolume. Momenteel hebben ze meer dan 10 miljoen geregistreerde gebruikers met een gemiddeld handelsvolume van $10 miljard per dag. Met meer dan 700 medewerkers proberen ze elke dag het bedrijf te laten groeien. Ze werken samen met Messi, Team Spirit en Juventus.

De verwijzingscode

De BitGet verwijzingscode van 2023 is: mm2u. Deze code kun je als nieuwe gebruiker gebruiken om een account aan te maken. Als je al een account hebt, is het niet mogelijk om de code achteraf toe te voegen. Door deze unieke code te gebruiken, ontvangen we mogelijk een commissie over het handelsvolume.

Bovendien kan je verschillende welkomstbonussen claimen, die momenteel worden geschat op ongeveer $ 4163. Om deze bonussen te claimen, moet je taken uitvoeren zoals een KYC doen, geld storten of de Copy Trading functie gebruiken. Helaas kan je deze bonus niet direct opnemen en laten uitbetalen. Maar als handelaar kan je dit geld gebruiken om je kosten en verliezen te dekken of het gebruiken als marge om een nieuwe positie te openen.

Hoe pas je de verwijzingscode van BitGet toe?

BitGet Referral Code

Het is vrij eenvoudig om de verwijzingscode toe te passen bij het registreren van een nieuw account. Tijdens de registratie vraagt BitGet je om de code:

  • Bezoek de BitGet registratiepagina.
  • Controleer of het land correct is.
  • Voer uw telefoon- of e-mailgegevens in.
  • Klik op Verwijzingscode (optioneel) en plak deze code: mm2u
  • Lees de Gebruiksvoorwaarden.
  • Druk op Aanmelden

Nadat je je hebt aangemeld, moet je je telefoonnummer of e-mailadres verifiëren door een eenmalige code in te voeren. Een KYC is (nog) niet verplicht, dus je kunt direct beginnen met handelen en je welkomstbonussen claimen. Houd er rekening mee dat je eerste de welkomstbonus moet activeren voordat je de taak uitvoert.

Wat is de BitGet verwijzingscode?

De referral code van 2023 is mm2u en is beschikbaar voor alle nieuwe gebruikers.

Welke bonussen biedt BitGet?

Je kan tot $ 4163 aan welkomstbonussen claimen door verschillende soorten taken uit te voeren.

Kan ik de bonus opnemen en laten uitbetalen?

Nee, je kan de bonus alleen gebruiken voor marge (om een positie te openen), fees of verliezen te dekken.

Cryptoprijzen