Ripple Prijzen Vergelijken – Goedkoop Ripple Kopen

Wil je goedkoop Ripple kopen maar wil je er niet teveel voor betalen? Vergelijk dan hier de prijzen van Ripple bij alle brokers.

Op deze pagina vind je altijd de goedkoopste Ripple prijs. Elke broker hanteert zijn eigen prijzen en dit is afhankelijk van meerdere factoren. Hier vertellen we je hoe het werkt en waarom Ripple (XRP) bij de ene broker duurder is bij de ander. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat je kiest voor een betrouwbare broker. Hierdoor weet je zeker dat wanneer je Ripple koopt, je het ook echt krijgt. Er zijn veel websites die cryptocurrencies aanbieden. Wij hebben een selectie gemaakt van de betrouwbare aanbieders, die al een ruime tijd actief zijn op de markt en zich bewezen hebben.

Altijd goedkoop Ripple kopen door Ripple vergelijken

Bij ons vind je altijd de goedkoopste Ripple prijzen. Wij hebben voor jou de prijs van de beste brokers geselecteerd. Hierdoor kan je Ripple kopen bij een betrouwbare broker tegen de laagste prijs. Veel mensen betalen te veel voor hun Ripple en hebben het niet eens door. Ze sluiten zich simpelweg aan bij een willekeurige broker en maken gebruik van het platform.

Door gebruik te maken van onze XRP vergelijking koop je nooit meer cryptovaluta tegen een hoge prijs. Het is verstandig om ook even te kijken of de broker wel bij jou past. Vervolgens is de prijs natuurlijk een belangrijke factor, want Ripple is immers overal hetzelfde.

Altijd de goedkoopste Ripple prijs

Niet alleen de koers bepaalt hoe veel je betaalt voor je Ripple. De prijs is ook afhankelijk van hoe veel de brokers extra vragen voor het aan- en verkopen van cryptovaluta. Brokers kunnen zelf hun fee (vergoeding) vaststellen. De ene broker vraagt hier meer voor dan de ander. Daarom is het belangrijk om de prijs van Ripple te vergelijken zodat je niet teveel betaalt. Deze fees zijn namelijk opgenomen in de prijzen die wij tonen in de vergelijker. Naast dat brokers zelf de fees kunnen bepalen, kunnen ze ook de prijs zelf net een beetje duurder maken om zelf winst te maken. Ook dit is meegenomen in de tabel.

De prijs van Ripple kan bij sommige brokers afhankelijk zijn van hoe goedkoop de broker zelf heeft ingekocht. Sommige brokers kopen namelijk eerst in en verkopen het vervolgens door, andere brokers plaatsen pas een order als jij tot aankoop overgaat. Als de broker eerst inkoopt tegen een lage prijs dan kan hij Ripple goedkoper aanbieden.

De fees van de broker kunnen de prijs die jij betaalt sterk beïnvloeden. Dit gaat ten koste van je rendement op lange termijn. Door een goede prijsvergelijking te doen weet je zeker dat je altijd de juiste prijs betaalt voor Ripple. Hierdoor hou je meer rendement over voor jezelf en sta je bij Ripple kopen niet per definitie in de min.

De beste Ripple vergelijking

Op onze website kun je eenvoudig je Ripple prijzen vergelijken. We nemen alleen de prijzen van betrouwbare brokers mee in de vergelijking. Als je bij ons XRP vergelijkt, zie je altijd de laagste prijs om in te kopen, maar ook de hoogste prijs om te verkopen. Hierdoor kan je makkelijk zien hoe veel het scheelt als je Ripple koopt bij de goedkoopste broker. Ripple kopen bij de goedkoopste broker kan veel schelen en het kost je weinig tijd om snel te vergelijken. Vooral als je vaker Ripple koopt. Een prijsvergelijking is zo gedaan, maar levert veel op.

We hebben bewust gekozen voor alleen betrouwbare brokers, omdat er ook partijen zijn die Ripple heel goedkoop aanbieden. Meestal zijn dit onbetrouwbare websites die je alleen maar laten betalen, onverwachte kosten in rekening brengen of er vervolgens vandoor gaan met je geld.

Iedereen kan een exchange beginnen en er zijn vrijwel geen regels die jou beschermen. Daarom is het belangrijk om een betrouwbare XRP broker te kiezen. Doe daarom hier onze vergelijking, zodat je er zeker van bent dat je een betrouwbare broker kiest en ook nog eens de laagste prijs betaald.

Hoe minder je betaalt voor je Ripple, hoe meer je ervan kan kopen.

Hoge prijsschommelingen bij Ripple

Ripple maakt veel prijsschommelingen door. Het ene moment is schiet de prijs omhoog en op het andere moment daalt het weer keihard. Er zijn verschillende factoren die deze prijsschommelingen veroorzaken.

De grootste reden dat de prijs zoveel verschilt per dag is omdat het een nieuwe markt is. Er komen steeds nieuwe investeerders in het veld, en aan de andere kant stappen er weer mensen uit omdat ze voldoende winst hebben gepakt of geld verloren zijn. Ook is er weinig zekerheid bij cryptovaluta. Je kan Ripple kopen, maar je weet eigenlijk niet 100% zeker of het in de toekomst nog blijft bestaan. Deze onzekerheid zorgt voor zogenoemde fear in de markt. Er wordt veel gekocht, maar ook weer veel verkocht.

Juist door deze onzekerheid in de markt, maken veel beleggers keuzes op basis van emoties. Zodra de XRP koers omlaag gaat worden veel vooral beginnende beleggers bang en stappen ze massaal uit. Hierdoor daalt de prijs nog harder.

Aan de andere kant kopen vooral beginnende beleggers Ripple als de prijs in een stijgende lijn zit. Dit fenomeen heet Fear Of Missing Out (FOMO). Als de prijs dan al in een stijgende lijn zit en komen veel nieuwe spelers bij, gaat de prijs nog harder omhoog. Zo ontstaan dus die grote prijsschommelingen.

Een andere factor is nieuws. Er is dagelijks veel nieuws over cryptocurrencies. Lang niet al deze informatie is juist, maar beleggers reageren er wel op. Als er veel slecht nieuws is over Ripple wordt er vanzelfsprekend veel Ripple verkocht. Het vertrouwen is dan weg.

Als er dan goed nieuws is willen mensen weer in Ripple investeren, omdat ze er weer positief over zijn. De markt van cryptocurrencies is een vrije markt zonder regels en iedereen mag cryptocurrencies aan je verkopen. Dat betekent ook dat ze gewoon zelf de prijs mogen bepalen. Als je niet goed op de hoogte bent van de juiste Ripple prijzen koop je al snel tegen een te hoge prijs.

Waarom Ripple kopen bij de goedkoopste broker?

Een goede broker heeft veel ervaring en heeft goede eerlijke prijzen. Ook is het belangrijk dat de broker een klantenservice heeft die je daadwerkelijk kan bereiken. Zo weet je zeker dat je hulp krijgt als je het nodig hebt. Ook is het belangrijk dat het adres vermeldt staat op de website en ook daadwerkelijk bestaat op dat adres. Als er geen mogelijkheid is om contact op te nemen is Ripple kopen waarschijnlijk geen goed idee.

Je kan Ripple kopen bij de goedkoopste broker én direct besparen bij de aan- of verkoop van je investering. Het is zonde om hoge en onnodige kosten te betalen waardoor je direct in de min staat. Wij raden wel altijd aan om goed onderzoek te doen naar de broker waar je een aan- of verkoop doet.

De volgende brokers bieden Ripple aan:

BrokeriDEALBTC WalletAanbodMinimaal
Bitcoin Meester Ja Ja103€ 50
Litebit Ja Ja56€ 25
Bitvavo Ja Ja40€ 1
Anycoin Direct Ja Nee17€ 30
BTC Direct Ja Nee5€ 10

Veelgestelde Ripple vergelijken vragen

Kan ik bij jullie onafhankelijk Ripple en andere crypto's vergelijken op prijs?

Ja, wij zijn volledig onafhankelijk en tonen alle (bekende) Ripple aanbieders. De overzichten worden onafhankelijk gesorteerd op basis van de huidige prijs. De prijzen zelf worden aangeleverd door de desbetreffende partijen. Ons doel is om onze bezoekers nooit meer te veel te laten betalen voor jouw XRP en andere crypto’s. Wij zullen nooit brokers hoger plaatsen, omdat zij hier geld voor betalen. De goedkoopste komt simpelweg bovenaan.

Kloppen alle getoonde prijzen?

Wij halen alle prijzen rechtstreeks op via de zogeheten API van de aanbieder. Alle getoonde aanbieders stellen deze API beschikbaar. Wij hebben in principe geen invloed op de prijzen die de aanbieder via de API doorgeeft. Het zou dus zo kunnen zijn dat er een andere prijs doorgegeven wordt via de API dan dat de aanbieder aanbiedt. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de getoonde prijzen.

Met welke betaalmogelijkheden kan ik Ripple kopen?

Alle aanbieders zijn gevestigd in Nederland en beschikken allemaal over een iDEAL integratie, waardoor Ripple kopen met iDEAL mogelijk is. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om te betalen via IBAN Bankoverschrijving of via Bancontact (Belgische iDEAL).

Is het 100% veilig om in Ripple te investeren?

Nee! Het investeren in Ripple is zeer risicovol en door de extreme volatiliteit kan je snel veel geld verliezen. Zorg er altijd voor dat je op de hoogte bent van de risico’s en dat je niet meer geld investeert dan je kunt missen. Houd het leuk en zorg ervoor dat je altijd je vaste lasten nog kunt betalen.

Is het slim om geld te lenen en te investeren in Ripple?

Nee! Investeer alleen je eigen geld in Ripple en zeker geen geleend geld. De koers kan zeer snel dalen.

Cryptoprijzen