BTC Direct Vouchercode: 10 euro gratis tegoed om te starten (2024)

Wil jij Bitcoin kopen en andere crypto’s via BTC Direct? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Wij hebben een BTC Direct vouchercode, waarmee je direct 10 euro gratis cryptotegoed ontvangt.

Bitvavo geeft nu 10 euro gratis crypto aan nieuwe gebruikers, meld je hier aan en claim jouw 10 euro crypto.

BTC Direct Vouchercode CRYPTOPRIJZEN
Korting / Bonus 10 euro tegoed, kan besteed worden voor alle crypto’s
Geldig Ongelimiteerd
Voorwaarden Alleen geldig voor nieuwe gebruikers.

BTC Direct is één van de oudste Nederlandse crypto brokers die een lange tijd slechts 5 munten aanbood. Daarnaast was je ook altijd verplicht om een eigen wallet aan te maken. Dit zorgde voor veel irritaties bij gebruikers, die overstapten naar concurrenten met een groter aanbod en makkelijker systeem.

In 2021 heeft BTC Direct echter een geheel nieuw platform gelanceerd, waarmee je kan investeren in meer dan 31 verschillende crypto’s. Voor iedere crypto ontvang je ook een eigen wallet en je hoeft dit dus niet meer zelf te regelen. Nadeel van het platform is wel dat je geen crypto kan opnemen of storten. Ook betaal je een relatief hoge fee van 1%.

Voordeel van het platform is dat je met een BTC Direct vouchercode 10 euro gratis tegoed kan krijgen. Hierdoor kan je beginnen met crypto, zonder ook maar een cent uit te geven. Door een miljoenen investering in het bedrijf, kan BTC Direct een hoop gratis geld weggeven door middel van een voucher.

Hoe pas ik de BTC Direct vouchercode toe?

BTC Direct Voucher Toepassen
BTC Direct Voucher Toepassen

Alleen nieuwe gebruikers mogen gebruikmaken van deze speciale actie. BTC Direct heeft meerdere vouchers in omloop die allemaal 10 euro gratis tegoed weggeven. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je elders een BTC Direct voucher van 20 euro vindt.

  1. Ga naar het nieuwe BTC Direct portaal.
  2. Klik op Maak account aan.
  3. Voer je gegevens in.
  4. Voer de vouchercode in: CRYPTOPRIJZEN

Rond je registratie af. Het gebruik van deze voucher is een win-win. Jij ontvangt gratis 10 euro cryptotegoed en wij ontvangen een commissie van 20%.

Hoe kan ik de vouchercode spenderen?

De eerste gedachte is vast dat er een addertje onder het gras ligt. Dat is begrijpelijk, want wie geeft er nou gratis geld weg? BTC Direct dus. We hebben de vouchercode zelf getest en we konden, zelfs zonder verificatie, het vouchertegoed uitgeven aan verschillende crypto’s.

Wij denken dat BTC Direct een hoop klanten heeft verloren door een lange tijd slechts 5 crypto’s aan te bieden. Door geld weg te geven kunnen ze snel nieuwe klanten winnen. De miljoenen investering zorgt ervoor dat er voldoende budget aanwezig is om dit te doen. De vraag is echter of de klanten zullen blijven bij BTC Direct, of zullen gaan handelen bij het 4x goedkopere Bitvavo.

Wat is de BTC Direct vouchercode in 2024?

Gebruiker voucher: CRYPTOPRIJZEN tijdens het registreren van een nieuw account.

Krijg ik echt gratis 10 euro cryptotegoed?

Ja, je ontvangt volledig gratis 10 euro tegoed om te spenderen via het platform. Op dit moment zijn er geen voorwaarden, zoals een minimale besteding of een verificatie. Je hoeft dus zelf geen geld te storten.

Hoe maakt BTC Direct dit mogelijk?

BTC Direct wil graag nieuwe klanten aantrekken en dat werkt natuurlijk super goed als je gratis tegoed kan weggeven. Door een enorme investering van 11 miljoen van investeerders kunnen zij dit mogelijk maken. BTC Direct is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.

Moet ik blijven handelen bij BTC Direct?

Nee, je bent tot niets verplicht. Je mag enkel je voucher tegoed investeren en dit laten renderen. Voor cryptohandel kan je kiezen voor een goedkopere broker of exchange.

Cryptoprijzen