Diamond Pigs Voucher Code: 1 Maand Gratis Uitproberen [2024]

Wil jij Diamond Pigs uitproberen en de eerste maand gratis gebruikmaken van het platform? Gebruik dan onderstaande Diamond Pigs Voucher Code.

De Voucher Code is: 1MONTHFREE

Klik hier om naar de registratiepagina te gaan en pas de code automatisch toe.

Voucher Code 1MONTHFREE
Korting / Welkomstbonus Eerst maand worden er geen fees gefactureerd.
Geldig Heel 2024 (verlengd)
Voorwaarden Geldig tijdens het registreren van je account.

Nieuwe gebruikers van Diamond Pigs kunnen profiteren van een extra voordeel met bovenstaande voucher code. De eerste maand gratis het platform uitproberen krijg je niet als je geen kortingscode gebruikt. Houd er rekening mee dat de actie alleen geldig is bij het registreren van een nieuw account, het is niet mogelijk om het later te activeren.

Diamond Pigs is een cryptodienst die trading bots aanbiedt voor gebruikers die zelf liever niet willen handelen. Op het platform kan je een keuze maken uit verschillende strategieën, die allemaal duidelijk uitgelegd zijn. De bot in combinatie met de strategie gaat, na activatie, automatisch voor jou handelen op de cryptomarkt. Je kan zelf bepalen hoeveel risico je wil nemen, en over het algemeen geldt, hoe meer risico, hoe hoger de winsten in theorie kunnen zijn. Aan de andere kant kunnen de verliezen ook hoger zijn. Goed om te weten is dat Diamond Pigs niet claimt altijd winst te maken.

Bij Diamond Pigs betaal je een fee voor het beheren van je crypto, maandelijkse kosten en een percentage over je winst. Zijn er verliezen gemaakt, dan betaal je daar natuurlijk geen percentage over. Met de Diamond Pigs Voucher Code van 2024: 1MONTHFREE wordt je 1 volle maand niet gefactureerd.

Is het gebruik van Diamond Pigs gevaarlijk?

Het is een cryptodienst die voor jou handelt op de zeer volatiele cryptomarkt. De bots kunnen er dus naast zitten, waardoor jij verliezen maakt. Dit is uiteraard voor zowel het bedrijf als voor jou ongunstig, maar het is wel goed om in je achterhoofd te houden dat je een risico neemt. Je kan de volledige historische prestaties terugvinden op de website.

Diamond Pigs zelf heeft geen toegang tot jouw crypto en kan er alleen mee handelen. Dit gebeurt middels een API die je zelf opzet via Bybit of Bitvavo. Je crypto blijft dus gewoon op de exchange staan en Diamond Pigs plaatst orders namens jou. De rechten van de API kan je zelf bepalen, dus schakel altijd withdrawal uit. Om deze reden heeft dit bedrijf ook geen registratie bij De Nederlandsche Bank nodig.

Hoe krijg ik de korting bij Diamond Pigs?

Diamond Pigs Voucher Code
Registratiepagina Diamond Pigs Voucher Code

De voucher korting ontvangen is eenvoudig, maar is alleen voor nieuwe klanten. Als je nieuw bent en kennis wil maken met het platform dan kan je een account registreren. Tijdens dit proces kan jij je Diamond Pigs voucher code invoeren.

  1. Klik op deze link om een account te registreren.
  2. Vul je voornaam, achternaam, email en wachtwoord in.
  3. Voer de voucher code: 1MONTHFREE in
  4. Meld je aan

Vervolgens moet de voorwaarden accepteren en je API koppelen van Binance of Bitvavo om te beginnen met het platform. De eerste maand gratis wordt automatisch toegepast na het invoeren van de voucher. Daarna kan je zelf bepalen om de dienst stop te zetten of ermee door te gaan.

Wat de Diamond Pigs Voucher Code?

De voucher code in 2024 is: 1MONTHFREE

Krijg je korting met de voucher?

Jazeker, je wordt de volledige eerste maand niet gefactureerd. Na de tweede maand ontvang je een factuur voor de kosten, deze zijn duidelijk zichtbaar in het dashboard.

Waar moet ik rekening mee houden?

De voucher kan alleen worden toegepast door nieuwe gebruikers.

Cryptoprijzen