Bitcoin Cash Prijzen Vergelijken – Goedkoop Bitcoin Cash kopen

Goedkoop Bitcoin Cash kopen, maar wil je niet te veel betalen? Vergelijk hier alle Bitcoin Cash prijzen.

bitcoincash Logo

Bitcoin Cash Kopen

00 seconde Betaalmethoden bitcoincash
bitcoincash Logo

Bitcoin Cash Verkopen

00 seconde Betaalmethoden bitcoincash

Als je tegen een lage prijs Bitcoin Cash kopen wil, dan kun je het beste eerst een prijsvergelijking doen. In het overzicht zie je de beste prijzen bij de alle betrouwbare BCH brokers. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en heb je altijd de beste Bitcoin Cash prijs. Houd meer geld over en koop meer crypto voor hetzelfde geld. Ook heb je gemakkelijk in één overzicht alle betrouwbare leveranciers die deze munt leveren. Wacht niet langer en doe nu bij ons je prijsvergelijking.

Altijd goedkoop Bitcoin Cash kopen door Bitcoin Cash vergelijken

Als je de gunstigste prijs wil voor je Bitcoin Cash dan is het verstandig om eerst een prijsvergelijking te doen. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je BCH-coins of dat je het meeste rendement krijgt als je het gaat verkopen. De prijzen verschillen namelijk op ieder moment van de dag per broker. De broker die op dit moment het goedkoopst is wisselt vaak af en bij een munt als Bitcoin Cash kan het soms wel meer dan € 20 per munt schelen. Als je het dan bij de goedkoopste broker koopt dan ontvang je meer BCH dan wanneer je het bij de duurste had gekocht. Dit makkelijk geld verdienen zonder al te veel te doen. Dankzij een prijsvergelijker hou je meer geld over om te investeren en betaal je nooit te veel.

De prijs van Bitcoin Cash wil nog wel eens verschillen. Het ene moment is de prijs torenhoog en het andere moment is het weer heel laag. Bitcoin Cash kopen is het beste als de prijs laag is. Maar zelfs dan kan het nog goedkoper. De prijs kan snel veranderen, omdat bij het handelen in cryptocurrencies veel emoties komen kijken. Er wordt dagelijks gekocht en verkocht. Als er een slecht bericht gepubliceerd wordt over Bitcoin Cash kan het zo zijn dat veel mensen het verkopen. Terwijl dat bericht misschien niet eens echt is. Daarentegen kan een goed bericht of een update op het netwerk er weer voor zorgen dat de prijs snel stijgt.

Altijd de goedkoopste Bitcoin Cash prijs

Door eerst een prijsvergelijking te doen voor je Bitcoin Cash heb je altijd de goedkoopste prijs. Je ziet bij deze vergelijking namelijk wat de hoogste prijs is en de laagste prijs. Het mooie daaraan is dat je kan zien wat je betaald zou hebben als je het bij de duurste broker had gekocht. De duurste broker hoeft niet per definitie de slechtste aanbieder te zijn. Het kan zelfs zo zijn dat deze broker een dag later de goedkoopste is.

In de overzichten staan de gunstigste prijzen bovenaan en deze zijn groen gemarkeerd. Zo zie je in één oogopslag wat de beste prijs is. Dit verschilt natuurlijk voor wanneer je Bitcoin Cash kopen gaat of verkopen gaat. Prijzen kunnen verschillen door de koers die de broker rekent, maar ook door de extra kosten die een broker berekent. Iedere broker is namelijk vrij om zijn eigen prijzen te bepalen. Gelukkig is er veel concurrentie op de markt, waardoor de prijzen relatief laag en eerlijk blijven. Hoe dan ook is het altijd raadzaam om even te vergelijken voordat je Bitcoin Cash kopen gaat.

Sommige brokers vertellen je namelijk dat ze de goedkoopste zijn, maar zijn in werkelijkheid veel duurder dan anderen. Hier kom je dan pas achter als je het gaat kopen of verkopen.

De beste Bitcoin Cash vergelijking

Wij hebben alleen de beste en betrouwbare brokers geselecteerd in onze prijsvergelijkingen. Dit zijn Nederlandse bedrijven die ingeschreven staan in onze handelsregister. Ze zijn veelal een ruime tijd actief en hebben hun betrouwbaarheid bewezen aan duizenden tevreden klanten. De aanbieders streven er allemaal naar om de beste te zijn op veel verschillende vlakken, waaronder de prijs. 

Een goede broker is vooral eerlijk en laat eerlijke prijzen zien. Ook is er altijd een support team actief, waarbij je terecht kan als je een vraag hebt. Deze kan je vaak online via de mail of via social media kanalen bereiken, maar ook via de telefoon. Als je een vergelijking doet, zie je de laagste prijs om Bitcoin Cash te kopen en de hoogste prijs om Bitcoin Cash te verkopen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Door eerst een prijsvergelijking te doen heb je altijd de beste prijs voor je Bitcoin Cash.

Broker iDEAL BTC Wallet Aanbod Minimaal
Bitcoin Meester Ja Ja 103 € 50
Litebit Ja Ja 56 € 25
Bitvavo Ja Ja 40 € 1
Anycoin Direct Ja Nee 17 € 30
Bitrush Ja Nee 5 € 50
SATOS Ja Nee 5 € 50
BTC Direct Ja Nee 5 € 10

Ja, wij zijn volledig onafhankelijk en tonen alle (bekende) Bitcoin Cash aanbieders. De overzichten worden onafhankelijk gesorteerd op basis van de huidige prijs. De prijzen zelf worden aangeleverd door de desbetreffende partijen. Ons doel is om onze bezoekers nooit meer te veel te laten betalen voor cryptocurrency. Wij zullen nooit brokers hoger plaatsen, omdat zij hier geld voor betalen. De goedkoopste komt simpelweg bovenaan.

Wij halen alle prijzen rechtstreeks op via de zogeheten API van de aanbieder. Alle getoonde aanbieders stellen deze API beschikbaar. Wij hebben in principe geen invloed op de prijzen die de aanbieder via de API doorgeeft. Het zou dus zo kunnen zijn dat er een andere prijs doorgegeven wordt via de API dan dat de aanbieder aanbiedt. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de getoonde prijzen.

Alle aanbieders zijn gevestigd in Nederland en beschikken allemaal over een iDEAL integratie. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om te betalen via IBAN Bankoverschrijving of via Bancontact (Belgische iDEAL).

Nee! Het investeren in Bitcoin Cash is zeer risicovol en door de extreme volatiliteit kan je snel veel geld verliezen. Zorg er altijd voor dat je op de hoogte bent van de risico’s en dat je niet meer geld investeert dan je kunt missen. Houd het leuk en zorg ervoor dat je altijd je vaste lasten nog kunt betalen.

Nee! Investeer alleen je eigen geld in Bitcoin Cash en zeker geen geleend geld. De koers kan zeer snel dalen.

Cryptoprijzen