VeChain Prijzen Vergelijken – Goedkoop VeChain kopen

VeChain kopen of verkopen voor de gunstigste prijs van nu. Dat doe je door VeChain prijzen te vergelijken bij alle leveranciers.

Door VeChain Thor (VET) eerst te vergelijken voordat je ze gaat aan- of verkopen kun je heel wat besparen. In bovenstaande overzichten kun je eenvoudig en snel zien hoeveel je bespaart op je aankoop. De prijs in de tabel is gebaseerd op 1 VET, waar je de meest gunstigste VeChain prijs bovenaan kunt vinden. De beste prijs is dik gedrukt en groen gemarkeerd. Zoals je ziet kun je heel wat besparen op voorhand als je alleen al de juiste keuze maakt door een goedkope broker te selecteren.

Deze munt stond voorheen bekent onder de naam VeChain (VEN), maar is midden het jaar 2018 ge-rebrand naar VeChain Thor (VET). De VEN-token was een ERC20-token dat draaide op de Ethereum blockchain, en de VET munt draait op de eigen VeChain Thor blockchain. Door simpelweg VET te houden, ontvang je gratis VTHO-tokens. Des te meer tokens je hold (houdt), des te meer dividend je ontvangt.

VeChain prijzen vergelijken

Op de crypto markten zijn er honderden projecten en munten die beschikbaar zijn op de handelsplatformen. Iedere munt heeft weer een eigen missie of doel. Een van de munten die op dit moment aardig veel verhandeld wordt is VeChain Deze munt is het laatste jaar sterk gestegen als we kijken naar de koers. Veel mensen willen deze munt dan ook in hun portfolio hebben, vooral gezien het feit dat er nog aardig wat projecten aan zitten te komen. Ben je ook op zoek naar een manier om VeChain te kopen voor een eerlijke prijs? Gebruik dan onze vergelijker om te zien wat de laagste VeChain prijs is op dit moment. Zo weet je dus precies waar je heen moet gaan om te handelen, om zoveel mogelijk rendement te behalen.

Altijd de goedkoopste VeChain prijs

De kans is aanwezig dat je je afvraagt wat je nu eigenlijk moet zien bij deze vorm van prijsvergelijking. We zullen proberen om deze vraag op te lossen, hopelijk zie je in wat de voordelen van onze site zijn. Bij onze website kan je van alle populaire munten op de crypto markt het volgende zien zien:

Hierdoor kan je de munt op de meest laagste prijs kopen en weer verkopen aan de broker die het meeste biedt. Zo behaal je het grootste rendement. Het verschil tussen de twee prijzen kan je gewoon in eigen zak steken. Het is dus gewoon allemaal veel makkelijker dan eerst, zo kan iedereen zonder problemen aan de handel gaan. Dit komt door het feit dat je de prijzen allemaal al vergeleken hebt staan, dus geen gezoek meer op het internet.

De munten op de markt hebben vaak veel grote prijsschommelingen. Hierdoor is het voor de mensen helemaal niet makkelijk om bij te houden wat de meest lage VeChain prijs is als ze willen gaan kopen. Door onze vergelijker kan je dit wel. Hierdoor hoef je geen rekening meer te houden met de internationale koersen gedurende de dag, de prijzen zijn elke keer weer verschillend op ieder uur. Door de vergelijker hoef je hier geen rekening meer mee te houden.

De beste VeChain vergelijking

Laten we even alles nog een keertje doornemen. Je kunt bij ons met de vergelijker heel simpel, snel en veilig traden. Alle brokers waar wij mee werken zijn allemaal brokers met een goede betrouwbaarheid. Zo heb je als klant veel minder zorgen wanneer je besluit om te gaan handelen. De voornaamste reden dat mensen niet zo snel crypto munten kopen is dat ze een beetje wantrouwig zijn. Door het feit dat wij alleen zaken doen met goede brokers hoef jij je geen zorgen meer te maken. Bij ons kun je dus terecht voor een site waar je heel snel en simpel de crypto prijzen in kan zien. Niet alleen de VEN prijzen, maar van vele andere verschillende cryptovaluta. In het menu kun je alle munten vinden die wij vergelijken en het aantal wordt regelmatig verhoogd.

BrokeriDEALBTC WalletAanbodMinimaal
Bitcoin Meester Ja Ja103€ 50
Litebit Ja Ja56€ 25
Bitvavo Ja Ja40€ 1

Ja, wij zijn volledig onafhankelijk en tonen alle (bekende) VeChain aanbieders. De overzichten worden onafhankelijk gesorteerd op basis van de huidige prijs. De prijzen zelf worden aangeleverd door de desbetreffende partijen. Ons doel is om onze bezoekers nooit meer te veel te laten betalen voor cryptocurrency. Wij zullen nooit brokers hoger plaatsen, omdat zij hier geld voor betalen. De goedkoopste komt simpelweg bovenaan.

Wij halen alle prijzen rechtstreeks op via de zogeheten API van de aanbieder. Alle getoonde aanbieders stellen deze API beschikbaar. Wij hebben in principe geen invloed op de prijzen die de aanbieder via de API doorgeeft. Het zou dus zo kunnen zijn dat er een andere prijs doorgegeven wordt via de API dan dat de aanbieder aanbiedt. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de getoonde prijzen.

Alle aanbieders zijn gevestigd in Nederland en beschikken allemaal over een iDEAL integratie. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om te betalen via IBAN Bankoverschrijving of via Bancontact (Belgische iDEAL).

Nee! Het investeren in VeChain is zeer risicovol en door de extreme volatiliteit kan je snel veel geld verliezen. Zorg er altijd voor dat je op de hoogte bent van de risico’s en dat je niet meer geld investeert dan je kunt missen. Houd het leuk en zorg ervoor dat je altijd je vaste lasten nog kunt betalen.

Nee! Investeer alleen je eigen geld in VeChain en zeker geen geleend geld. De koers kan zeer snel dalen.