VeChain Prijzen Vergelijken – Goedkoop VeChain kopen

VeChain kopen of verkopen voor de gunstigste prijs van nu. Dat doe je door VeChain prijzen te vergelijken bij alle leveranciers.

Door eerst VeChain (VET) te vergelijken voordat je tot aan- of verkoop overgaat, kan je heel wat besparen. In bovenstaande overzichten kun je eenvoudig en snel zien hoeveel je bespaart op je aankoop. De prijs in de tabel is gebaseerd op 1 VET, waar je de meest gunstigste VeChain prijs bovenaan kunt vinden. De beste prijs is dik gedrukt en groen gemarkeerd. Zoals je ziet kun je heel wat besparen op voorhand als je alleen al de juiste keuze maakt door een goedkope broker te selecteren. De VeChain prijzen verschillen per broker, omdat deze prijzen inclusief servicekosten zijn.

Deze munt stond voorheen bekent onder de naam VeChain (VEN), maar is in 2018 ge-rebrand naar VeChain Thor (VET). De VEN-token was een ERC20-token dat draaide op de Ethereum blockchain, en de VET munt draait op de eigen VeChain Thor blockchain. Door simpelweg VET vast te houden, ontvang je gratis VTHO-tokens. Des te meer tokens je hold (houdt), des te meer dividend je ontvangt.

Altijd goedkoop VeChain kopen door VeChain vergelijken

In de crypto markten zijn er honderden projecten en munten die beschikbaar zijn op de handelsplatformen. Iedere munt heeft weer een eigen missie of doel. Een van de munten die op dit moment aardig veel verhandeld wordt is VeChain. Deze munt is het laatste jaar sterk gestegen als we kijken naar de VET koers. Veel mensen willen deze munt dan ook VeChain kopen en deze in hun portfolio hebben, vooral gezien het feit dat er nog aardig wat interessante features op de roadmap staan.

Wil jij ook VeChain kopen voor een eerlijke prijs? Gebruik dan onze vergelijker om te zien wat de laagste VeChain prijs is op dit moment. Zo weet je dus precies waar je heen moet gaan om te handelen, om zoveel mogelijk rendement te behalen.

Altijd de goedkoopste VeChain prijs

De kans is aanwezig dat je je afvraagt wat je nu eigenlijk moet zien bij deze vorm van prijsvergelijking. We zullen proberen om deze vraag op te lossen, hopelijk zie je in wat de voordelen van onze site zijn. Bij onze website kan je van alle populaire munten in de crypto markt het volgende zien zien:

  • De laagste prijs voor VeChain kopen
  • De hoogste prijs voor VeChain verkopen
  • Alle betrouwbare leveranciers die VEN leveren
  • Het verschil tussen alle brokers

Hierdoor kan je VeChain kopen op de meest laagste prijs en weer verkopen aan de broker die het meeste biedt. Zo behaal je het grootste rendement. Het verschil tussen de twee prijzen kan je gewoon in eigen zak steken. Wij maken het heel eenvoudig voor jou om in één oogopslag alle VeChain prijzen te vergelijken, waardoor je niet constant alle prijzen hoeft te checken bij de verschillende brokers.

De munten op de markt hebben vaak veel grote prijsschommelingen. Hierdoor is het voor de mensen helemaal niet makkelijk om bij te houden wat de meest lage VeChain prijs is als ze willen gaan kopen. Door onze vergelijker kan je dit wel.

Rekenvoorbeeld: Stel broker A rekent 0.25% handelskosten en broker B rekent 3% handelskosten. Bij een investering van € 100 betaal je bij broker A slechts € 0,25 aan handelskosten en ontvang je € 99,75 aan VET. Terwijl je bij broker B € 3 aan handelskosten betaalt en slechts € 97,00 VET ontvangt. Koop VeChain dus nooit zonder de prijzen te vergelijken!

De beste VeChain vergelijking

Laten we even alles nog een keertje doornemen. Je kunt bij ons met de vergelijker heel simpel, snel en veilig traden. Alle brokers waar wij mee werken zijn allemaal brokers met een goede betrouwbaarheid. Zo heb je als klant veel minder zorgen wanneer je besluit om te gaan handelen.

De voornaamste reden dat mensen niet zo snel VeChain kopen is, omdat ze een beetje wantrouwig zijn. Door het feit dat wij alleen zaken doen met brokers met een goede reputatie, hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Bij ons vergelijk je dus eenvoudig VeChain prijzen en die van tientallen andere crypto’s. Op die manier kan je snel zien welke broker het goedkoopst is en kan je snel besparen op de servicekosten om meer rendement te behalen.

In het menu kan je alle munten vinden die wij vergelijken en het aantal wordt regelmatig aangevuld.

BrokeriDEALBTC WalletAanbodMinimaal
Bitcoin Meester Ja Ja103€ 50
Litebit Ja Ja56€ 25
Bitvavo Ja Ja40€ 1

Veelgestelde VeChain vergelijken vragen

Kan ik bij jullie onafhankelijk VeChain en andere crypto's vergelijken op prijs?

Ja, wij zijn volledig onafhankelijk en tonen alle (bekende) VeChain aanbieders. De overzichten worden onafhankelijk gesorteerd op basis van de huidige prijs. De prijzen zelf worden aangeleverd door de desbetreffende partijen. Ons doel is om onze bezoekers nooit meer te veel te laten betalen voor VeChain. Wij zullen nooit brokers hoger plaatsen, omdat zij hier geld voor betalen. De goedkoopste komt simpelweg bovenaan.

Kloppen alle getoonde VET prijzen?

Wij halen alle prijzen rechtstreeks op via de zogeheten API van de aanbieder. Alle getoonde aanbieders stellen deze API beschikbaar. Wij hebben in principe geen invloed op de prijzen die de aanbieder via de API doorgeeft. Het zou dus zo kunnen zijn dat er een andere prijs doorgegeven wordt via de API dan dat de aanbieder aanbiedt. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de getoonde prijzen.

Met welke betaalmethoden kan ik VeChain kopen?

Alle aanbieders zijn gevestigd in Nederland en beschikken allemaal over een iDEAL integratie en hierdoor kan je eenvoudig VeChain kopen met iDEAL. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om te betalen via IBAN Bankoverschrijving of via Bancontact (Belgische iDEAL).

Is het 100% veilig om in VeChain te investeren?

Nee! Het investeren in VeChain is zeer risicovol en door de extreme volatiliteit kan je snel veel geld verliezen. Zorg er altijd voor dat je op de hoogte bent van de risico’s en dat je niet meer geld investeert dan je kunt missen. Houd het leuk en zorg ervoor dat je altijd je vaste lasten nog kunt betalen.

Is het slim om geld te lenen en te investeren in VeChain?

Nee! Investeer alleen je eigen geld in VeChain en zeker geen geleend geld. De koers kan zeer snel dalen.

Cryptoprijzen