Dogecoin Prijzen Vergelijken – Goedkoop Dogecoin kopen

Leer hoe je goedkoop Dogecoin kopen kan bij betrouwbare aanbieders. Makkelijk Dogecoin prijzen vergelijken, zodat je nooit meer teveel hoeft te betalen.

dogecoin Logo

Dogecoin Verkopen

00 seconde Betaalmethoden dogecoin

Altijd goedkoop Dogecoin kopen door Dogecoin vergelijken

Dogecoin VergelijkenPrijzen van crypto zijn altijd erg volatiel gezien de kleine markt die ze nog steeds vertegenwoordigen, en ook voor Dogecoin is dat net zo. Het verschil tussen het einde en het begin van de dag kan voor een crypto gerust enkele tientallen procenten zijn. Met andere woorden de waarde van Dogecoin schommelt de hele dag.

Ook al is de munt dan volatiel, toch wil je natuurlijk nog steeds van de prijs profiteren. Daarom kan je het beste Dogecoin kopen tegen de laagste prijs om en hem daarna weer verkopen tegen de hoogste prijs. Om die reden kan je bij ons Dogecoin vergelijken.

DOGE aanbieders berekenen zelf hun eigen koop- en verkoopprijs aan de hand van de eigen kosten en de prijzen kunnen dus sterk van elkaar verschillen. Het is daarom ook begrijpelijk dat Dogecoin brokers uitkomen op een koers die altijd een tikkeltje hoger ligt dan de huidige marktprijs. Dat komt omdat de handelskosten bij de koers inbegrepen zitten.

Verder kan je bij brokers terecht voor bekende betaalmethoden zoals iDEAL en Bancontact en hoef je geen technische kennis van het product te hebben. Ook bieden ze ondersteuning in het Nederlands, wat wel zo handig is.

Als je wil besparen vanaf het moment van aankoop is slim om direct al Dogecoin prijzen te vergelijken.

Eenvoudig Dogecoin prijzen vergelijken

In de tabel boven zie je de verschillende aanbieders van Dogecoin, met in realtime de prijs die ze aanbieden aan klanten. Zo zie jij direct wie de goedkoopste Dogecoin prijzen aanbiedt.

In het groen bovenaan de tabel vind je automatisch de beste prijs (zowel voor aan- als verkoop). Ook laat de timer je toe om af te tellen tot wanneer de prijs opnieuw wordt aangepast. Wil je het toch nog sneller, druk dan gewoon even op ‘refresh’ op je computer.

De aanbieders sturen deze prijzen naar ons en het systeem rangschikt ze op basis van prijs. Stel dus dat aanbieder zijn prijs verandert, dan verschuift hij dus ook automatisch in ons tabel.

Ondertussen begrijp je ook dat, gezien de volatiliteit van de algehele cryptomarkt, de prijs van Dogecoin vaak verschillend is op elk moment van de dag. Dus zal ook de goedkoopste prijs steeds veranderen.

Stel nu dat je steeds vaker Dogecoin kopen wil (en natuurlijk nooit teveel wil betalen) dan is het een goed idee om onze pagina op te slaan in je favorieten. Zo ben je immers zeker dat je nooit meer teveel betaalt voor je favoriete crypto.

Verder beschikken we ook over een eigen Twitterfeed die elke dag de goedkoopste Bitcoin broker post. Als je zelf dus een Twitter account hebt, kan je automatisch dagelijks op de hoogte gehouden worden.

Wij vergelijken Dogecoin prijzen alleen van betrouwbare brokers

De aanbieders die je in ons overzicht ziet worden enkel opgenomen als ze aan bepaalde voorwaarden voldoen. Het zijn bedrijven met een lange geschiedenis in de crypto markt, met tevreden klanten en garanderen ons dat elke bezoeker die wij naar hun doorsturen een professionele service zal krijgen.

Verder bieden ze eerlijke prijzen aan, zodat jij als klant geen onnodige kosten betaalt. Ook bieden ze vaak meerdere crypto’s aan en zetten ze sterk in op klanttevredenheid. Allemaal zaken die wij heel belangrijk vinden.

Want we geven toe dat er verschillen zijn tussen de vele aanbieders, maar natuurlijk begrijp je dat hun uiteindelijke product hetzelfde blijft.

Variëren is dus een goede keuze, ook wat betreft het kiezen van een broker. Een goede maatstaf om te bepalen bij wie je koopt is dus door Dogecoin vergelijken.

Het beste doe je zelf ook nog wat onderzoek naar de huidige status van de aanbieder. Dankzij ons tabel vind je een directe link naar de aanbieder achter elke prijs, wat je toelaat om makkelijk te kopen en verkopen met een enkele klik.

Let op dat sommige van deze brokers een registratie vooraf vragen, terwijl anderen je toelaten aan te kopen (of te verkopen) zonder eigen account.

Waarom Dogecoin vergelijken en de goedkoopste DOGE scoren?

Als je Dogecoin koopt tegen de laagste prijs, dan win je sneller als de koers stijgt natuurlijk. Ook kan je sneller verkopen, omdat je goedkoper hebt ingekocht. Het is namelijk zo dat de crypto markt nog steeds klein is en dat brokers weten dat de meeste investeerders nog steeds de neiging om zich te beperken tot één broker of één exchange.

Natuurlijk is daar op zich niks mis mee, maar als je niet profiteert van waar de goedkoopste Dogecoin wordt aangeboden kan je dus al snel enkele euro’s verliezen bij aan- of verkoop. Dat is gewoon zonde.

Als laatste zijn alle registraties bij die verschillende brokers gewoon gratis, dus je verliest er niks mee om je bij allemaal in te schrijven. Dit kost enkel wat tijd, maar daarna kan je gewoon bij alle brokers terecht voor Dogecoin kopen.

Waarom verschillen de Dogecoin prijzen per aanbieder?

Elke broker bepaalt zijn eigen Dogecoin koers afhankelijk van de kosten die hij maakt. Samengevat kan je stellen dat de Dogecoin prijs die ze je tonen wordt beïnvloed door de volgende factoren:

  • Wat is de prijs die die markt aanbiedt voor Dogecoin op dit ogenblik?
  • Welke fee wordt je aangerekend? Bij de meeste brokers is deze variabel en verschilt ieder moment van de dag. Gemiddeld zal je zien dat deze fee ligt tussen de 0.25% en 3%.
  • Hoe snel moeten ze een nieuwe prijs doorgeven?
  • Wat zijn de eventuele extra kosten die bovenop de prijs komen, zoals transactiekosten, verificatiekosten of blockchainkosten?

Stel nu dat de prijs van Dogecoin erg snel stijgt of daalt dan is het dus mogelijk dat de aanbieder zijn prijzen nog niet heeft bijgewerkt.

De prijzen die je in de Dogecoin vergelijken tabellen ziet zijn inclusief de handelskosten (tussen de 0.25% en 3%) die de broker in rekening brengt. Sommige bedrijven brengen apart transactiekosten in rekening.

Is CryptoPrijzen onafhankelijk?

Ons doel is gewoon een website te creëren voor onze bezoekers die de beste prijs toont van de (bekende) Dogecoin aanbieders. De aanbieders sturen ons automatisch de koop- en verkoopprijs die dan onafhankelijk gesorteerd wordt door ons systeem. Je begrijpt dus dat zelfs indien een broker ons zou vragen om een betere ranking dat wij daar niet op kunnen ingaan. Het algoritme van onze tabel beslist volledig op zichzelf wie bovenaan staat. Dankzij deze manier van werken kunnen wij volledig onafhankelijk blijven.

Kloppen alle getoonde Dogecoin (DOGE) prijzen?

De prijzen die je in onze tabel ziet worden doorgestuurd via de API van de brokers. Wij tonen dus de prijzen die zij beschikbaar maken. Hierdoor begrijp je ook dat wij geen enkele invloed op de API van de aanbieders of op de prijzen in onze tabel. Het is een volledig geautomatiseerd systeem en wij zijn dus daardoor niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de getoonde prijzen in de tabel. Mochten wij merken dat een broker de prijzen op enige wijze manipuleert dan worden zij daarop aangesproken. Bij aanhoudende manipulatie kan het voorkomen dat een broker geweerd wordt.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je begrijpt dat er natuurlijk meer brokers zijn die ook Dogecoin aanbieden en die wij niet tonen. Dit komt omdat wij ten eerste vooral brokers die iDEAL en Bancontact aanvaarden tonen, aangezien onze bezoekers vooral uit Nederland en België afkomstig zijn. Stel dat we brokers op onze site zouden tonen die dit niet ondersteunen dan is dit voor onze bezoekers natuurlijk minder interessant. Ook doen we een kwaliteitscontrole voordat wij een broker toelaten op de site. We checken verschillende controlepunten en beoordelen dan of een broker betrouwbaar is of niet. Dit kan ook één van de redenen zijn waarom wij een broker niet tonen (ook al toont een andere website deze wel als aanbieder van Dogecoin). Als we bijvoorbeeld klachten zouden ontvangen uit de crypto community over een bepaalde broker of er rekent er ééntje extreem hoge kosten aan, dan zullen wij hem (na opheldering) weren van onze site. Stel nu dat jij een broker kent waarvan je vindt dat die een plaats verdient op onze site, laat het ons dan weten.

Is het 100% veilig om in Dogecoin te investeren?

Nee! Laat ons hierover duidelijk zijn. Elke investering in cryptocurrency brengt risico met zich mee. Ook is er gezien de enorme volatiliteit een risico dat je achterblijft met serieus verlies in ongelooflijke snelheid. Daarom, bestudeer de risico’s en investeer enkel met geld dat je kan missen.

Is het slim om geld te lenen en te investeren in Dogecoin?

Nee! Doe dit nooit. Leen nooit geld om in crypto te investeren. De koers van cryptomunten zoals Dogecoin kan zeer snel dalen.

Wat is Dogecoin?

Zoals vrij duidelijk is van het logo van Dogecoin begon deze munt ooit als een grap. Echter, gezien de enorme populariteit van de meme waarnaar hij refereert, is de munt uitgegroeid tot een erg serieuze speler op de crypto-markt. Hij wordt vooral gebruikt voor fundraising en tipping (het geven van fooien) en is bijzonder populair in de community.

Cryptoprijzen