Gulden Prijzen Vergelijken – Goedkoop Gulden kopen

Gegarandeerd Gulden kopen tegen de laagste prijs van dit moment door real-time te vergelijken bij alle brokers.

Als jij interesse hebt in het aan- of verkopen van de Gulden munt dan ben je hier op het juiste adres! Wij hebben namelijk twee overzichten waar je real-time Gulden prijzen kan vergelijken bij alle Nederlandse brokers. Zo kun je de goedkoopste Gulden broker selecteren als je Gulden kopen wilt. Of als je Gulden verkopen wilt dan kun je de broker selecteren die op dit moment het meeste rendement oplevert.

Wij vergelijken Gulden prijzen zodat jij eenvoudig geld kunt besparen of meer NLG-munten kan krijgen voor dezelfde prijs. Je ziet namelijk in één oogopslag welke broker jij op dit moment het beste kan kiezen.

Er zijn verschillende cryptomunten waar je in kunt investeren, waarvan de bekendste toch wel Bitcoin is. Toch kun je in meer munten je geld kwijt dan alleen in de Bitcoin. Eén van deze andere munten is de Gulden. Dit doet je uiteraard meteen denken aan de munteenheid die in Nederland gebruikt werd voor de euro en je zou kunnen zeggen dat de naam hier ook van afgeleid is. De Gulden (NLG) is namelijk gemaakt door Nederlanders en is ontstaan in 2014. Maar hoe werkt deze moderne Gulden nou eigenlijk?

Gulden prijzen vergelijken

De Gulden prijs wordt beïnvloedt door de vraag naar de munt. Bij een hoge vraag kun je namelijk stellen dat de kopers een wat hogere prijs willen betalen, omdat de Gulden erg gewild is. Daarom stijgt de prijs dan ook bij een stijgende vraag. Bij een dalende vraag daalt de prijs dus mee.

Altijd de goedkoopste Gulden prijs

De prijs wordt ook beïnvloedt door de aanbieders die hun eigen Gulden prijs kunnen berekenen. Dit is niet pure improvisatie, maar wordt berekend aan de hand van de huidige marktprijs van de Gulden. Zo is de prijs van iedere aanbieder dus anders. Iedere aanbieder stelt namelijk een andere prijs vast en ook een andere koers die ze ook zelf mogen bepalen. Daarom is het vergelijken van de Gulden prijzen een zeer goed idee, zodat je geen onnodige kosten aan de broker betaalt.

Voordelen van de Gulden prijs vergelijken

Naast dat de kopers de vraag beïnvloeden willen ze ook een zo goedkoop mogelijk Gulden kopen. Deze goedkope Gulden is te vinden via onze vergelijking. Zo kan je makkelijk Gulden prijzen vergelijken en kan de goedkoopste Gulden prijs gevonden worden. Ook kan het hoogste rendement gevonden worden en zo kan de beste combinatie van prijs en rendement gevonden worden en in die aanbieder kan geïnvesteerd worden. In de vergelijking kunnen ook de hoogste en de laagste Gulden prijs gevonden worden, zodat een schatting kan worden gemaakt van de hoogte van de overige Gulden prijzen.

De beste Gulden vergelijking

Dat er überhaupt vergeleken kan worden, komt door de variatie aan prijzen. Dat er een variatie in prijzen is, heeft een aantal oorzaken:

  • Ten eerste mogen de aanbieders zelf koersen bepalen en daarbij de fee. Dit heeft invloed op de prijs.
  • Ook worden de prijzen continu veranderd en aangepast aan de veranderde vraag en marktprijs.
  • Tot slot hebben extra bijkomende kosten invloed op de prijs en verhogen de prijs, omdat de aanbieders anders verlies draaien.

De kosten verschillen echter wel per aanbieder en dus is te stellen dat dit voor een prijsverschil zorgt binnen de Gulden.

Alleen betrouwbare aanbieders

Tot slot een geruststelling dat er alleen betrouwbare aanbieders in de vergelijking zijn opgenomen en geen onbetrouwbare aanbieders. Het is niet verantwoord om onbetrouwbare aanbieders op te nemen en bovendien zouden deze de vergelijking kunnen verpesten. Het zou namelijk zo kunnen zijn dat de onbetrouwbare aanbieders onrealistisch lage prijzen hebben en zo wordt een verkeerd beeld gegeven van wat de minimumprijs is. Ook willen we niet dat iemand dankzij de vergelijking opgelicht wordt en willen we ook gewoon dat er een volledig eerlijke handel in de Gulden is.

Broker iDEAL BTC Wallet Aanbod Minimaal
Bitcoin Meester Ja Ja 103 € 50
Litebit Ja Ja 56 € 25
Anycoin Direct Ja Ja 17 € 30

Ja, wij zijn volledig onafhankelijk en tonen alle (bekende) Gulden aanbieders. De overzichten worden onafhankelijk gesorteerd op basis van de huidige prijs. De prijzen zelf worden aangeleverd door de desbetreffende partijen. Ons doel is om onze bezoekers nooit meer te veel te laten betalen voor cryptocurrency. Wij zullen nooit brokers hoger plaatsen, omdat zij hier geld voor betalen. De goedkoopste komt simpelweg bovenaan.

Wij halen alle prijzen rechtstreeks op via de zogeheten API van de aanbieder. Alle getoonde aanbieders stellen deze API beschikbaar. Wij hebben in principe geen invloed op de prijzen die de aanbieder via de API doorgeeft. Het zou dus zo kunnen zijn dat er een andere prijs doorgegeven wordt via de API dan dat de aanbieder aanbiedt. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de getoonde prijzen.

Alle aanbieders zijn gevestigd in Nederland en beschikken allemaal over een iDEAL integratie. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om te betalen via IBAN Bankoverschrijving of via Bancontact (Belgische iDEAL).

Nee! Het investeren in Gulden is zeer risicovol en door de extreme volatiliteit kan je snel veel geld verliezen. Zorg er altijd voor dat je op de hoogte bent van de risico’s en dat je niet meer geld investeert dan je kunt missen. Houd het leuk en zorg ervoor dat je altijd je vaste lasten nog kunt betalen.

Nee! Investeer alleen je eigen geld in Gulden en zeker geen geleend geld. De koers kan zeer snel dalen.

Cryptoprijzen