MEXC Referral Code: 10% Korting op Fees + $ 1000 bonus (2024)

Ben je nieuw bij de MEXC exchange en ben je op zoek naar een MEXC referral code met extra kortingen? Wij kunnen je helpen! Met onze referral code ontvang je een extra korting van 10% op de handelskosten (levenslang) en bovendien kun je extra USDT bonussen ontvangen.

De Referral Code is: mexc-10DISCOUNT

Of klik hier om de kortingscode automatisch toe te passen.

MEXC Referral Code mexc-10DISCOUNT
Korting / Bonus 10% korting op handelskosten (levenslang) + 1000 USDT bonus
Geldigheid Heel 2024
Voorwaarden Alleen geschikt voor nieuwe gebruikers.
MEXC Referral Code

MEXC Global Ltd. is een derivaten- en spotbeurs voor cryptocurrency. Volgens de website hebben ze een high performance tansaction matching technologie ontwikkeld die maar liefst 1,4 miljoen transacties per seconde kan verwerken. MEXC heeft momenteel meer dan 6 miljoen actieve gebruikers en biedt een ruime liquiditeit en een zeer lage spread. MEXC is een van de opkomende beurzen en staat momenteel hoger dan KuCoin (gebaseerd op dagelijks derivatenvolume).

Houd er rekening mee dat MEXC geen registratie heeft bij De Nederlandsche Bank. Daarnaast is Futures handel in het algemeen zeer risicovol, zeker als je hier geen verstand van hebt.

Door een MEXC referral code te gebruiken kan je profiteren van een extra korting van 10% op alle handelskosten, maar let op: dit is alleen beschikbaar voor nieuwe gebruikers. Als je al een account hebt, kun je deze bonus niet ontvangen. De 1000 USDT bonus die je kan claimen is echter voor nieuwe en bestaande gebruikers. Deze bonussen veranderen vaak.

De MEXC referral code in 2024 voor 10% korting op de handelskosten en een bonus van 1000 USDT is: mexc-10DISCOUNT.

Hoe werkt de 10% MEXC korting?

MEXC biedt een partnerprogramma aan waarbij bedrijven commissie kunnen verdienen voor het aanbrengen van nieuwe klanten. Als partner kun je ervoor kiezen om alle commissie voor jezelf te houden, of deze te delen met je klanten. Wij hebben voor het laatste gekozen. Wij delen 10% van de commissie met onze klanten, wat resulteert in een korting van 10% op alle handelskosten.

In principe krijg je na elke transactie 10% van de commissie terug in je crypto wallet Dit bedrag wordt automatisch bijgeschreven op je account in de crypto die je hebt betaald. Betaal je fees in Bitcoin, dan ontvang je BTC.

Een van de belangrijkste unique selling point van het platform is de concurrerende fee structuur. MEXC claimt de laagste tarieven op de markt aan te bieden, wat een belangrijk voordeel kan zijn voor handelaren die hun winsten willen maximaliseren. Bovendien kun je met een MEXC referral code 10% korting krijgen op de handelskosten.

Hoe pas je de MEXC referral toe?

Het is gemakkelijk om de referral code toe te passen. Je hoeft alleen maar een nieuw account aan te maken.

Benodigde tijd: 2 minuten

We zullen je stap voor stap uitleggen hoe je de referral kan toepassen.

 1. Bezoek MEXC

  Bezoek de MEXC Global website.

 2. Klik op Sign up

  Klik rechtsboven op de Sign up knop

 3. Voer je e-mailadres of telefoonnummer in

  Voer je persoonlijke gegevens in en kies tussen e-mail of telefoon.

 4. Stuur de verificatiecode naar het apparaat naar jouw voorkeur

  Klik op Send now om jouw apparaat te verifiëren

 5. Voer de referral code in: mexc-10DISCOUNT

  Voer de referral code: mexc-10DISCOUNT in het veld in.

 6. Lees de voorwaarden en het privacybeleid

  Lees de algemene voorwaarden zorgvuldig door en accepteer het alleen als je ermee akkoord gaat.

 7. Klik Sign up

  Klik op de knop Sign Up en je kan de bonus van 1000 USDT claimen.

Nadat je op Sign Up hebt geklikt, wordt je account aangemaakt en geverifieerd. Je kunt meteen beginnen met handelen op deze beurs.

Wat is MEXC?

MEXC is een exchange voor cryptocurrency dat een uitgebreide handelservaring wil bieden aan zijn gebruikers. Het platform beschikt over verschillende belangrijke functies die het een concurrerende keuze maken voor cryptohandel.

Zo bieden ze een breed scala aan cryptocurrencies aan om te verhandelen, waardoor gebruikers hun portfolio’s kunnen diversifiëren. Deze uitgebreide selectie positioneert het platform als een eersteklas exchange in termen van de hoeveelheid vermelde crypto’s.

MEXC biedt verschillende handelsproducten om te voldoen aan de verschillende behoeften van haar gebruikers. Dit zijn:

 • Futures: Het platform beweert de nummer één liquiditeit te bieden en nul makerskosten te rekenen voor de handel in futures (erg risicovol).
 • Spothandel: MEXC biedt spothandel met een snelle crypto listingsproces, waardoor gebruikers een grote verscheidenheid aan cryptocurrencies kunnen verhandelen.

Het platform wil van zijn gebruikers professionele handelaars maken door een reeks krachtige functies, een hoge uitvoeringssnelheid en lage kosten aan te bieden. Het dient als een one-stop services platform voor alle handelsbehoeften. Naast het web-based platform biedt MEXC een app waarmee gebruikers moeiteloos, altijd en overal, hun favoriete tokens kunnen kopen en verhandelen.

Overzicht beste MEXC referral codes van 2024

Overzicht van alle MEXC referral codes die wij op het internet konden vinden. Iedere code heeft een andere bonus.

KortingReferral code
10% korting op handelskosten + claim tot wel 1000 USDTmexc-10DISCOUNT
10% korting op handelskostenmexc-10OFF
10% korting op handelskosten + 10% MX Token kortingmexc-20OFF
Claim tot wel 1000 USDTmexc-1000USD
Overzicht van alle MEXC referral codes (2024)

Wat is de referral code van MEXC?

De MEXC referral code in 2024 is: mexc-10DISCOUNT. Je kan deze code gebruiken wanneer je een nieuw account aanmaakt.

Krijg je een bonus met de referral?

Ja, als je een referral code gebruikt, krijg je 10% korting op alle handelskosten. Bovendien is er een bonus van 1000 USDT (voor nieuwe en bestaande gebruikers).

Wat zijn de voorwaarden voor de referral code?

Je kunt de code alleen gebruiken bij het registreren van een nieuw account. Bestaande gebruikers kunnen deze code niet gebruiken.

Wat is MEXC?

MEXC wil een uitgebreide, veilige en gebruiksvriendelijke cryptobeurs zijn voor de handel in cryptocurrency. De concurrerende tarieven, hoge liquiditeit en diverse productaanbiedingen maken het een sterke keuze voor zowel beginnende als ervaren handelaren. Met het extra voordeel van een MEXC referral code, kunnen gebruikers genieten van nog meer kosteneffectieve handel.

Cryptoprijzen