Binance Coin Prijzen Vergelijken – Goedkoop Binance Coin kopen

Op deze pagina leer je hoe je goedkoop Binance Coin kopen kan bij alle betrouwbare aanbieders. Verder kan je ook Binance Coin vergelijken met andere brokers, zodat je nooit meer teveel betaalt.

binancecoin Logo

Binance Coin Kopen

00 seconde Betaalmethoden binancecoin
binancecoin Logo

Binance Coin Verkopen

00 seconde Betaalmethoden binancecoin

Altijd goedkoop Binance Coin kopen door Binance Coin vergelijken

Binance Coin vergelijkenGezien de volatiliteit zijn prijzen van crypto altijd erg beweeglijk. Doordat ze nog steeds een kleine markt vertegenwoordigen gaan de bewegingen erg snel, en ook voor Binance Coin is dat net zo. Het is best mogelijk dat het verschil tussen het eind en begin van de dag voor een crypto enkele tientallen procenten is. Zo gaat ook de waarde van Binance Coin de hele dag op en neer.

Echter, de munt mag dan volatiel zijn, je wil toch nog steeds van de prijs profiteren. Dit is de reden waarom je Binance Coin dan ook liefst aankoopt tegen de laagste prijs en hem daarna weer verkoopt tegen de hoogste prijs. Om die reden is het dan ook net zo handig dat wij je de verschillende prijzen kunnen laten zien en kan je eenvoudig Binance Coin vergelijken.

De aanbieders van Binance Coin berekenen natuurlijk zelf hun eigen koop- en verkoopprijs aan de hand van hun eigen kosten en daardoor kan die sterk verschillen. Dit is dan ook de reden dat Binance Coin brokers steeds uitkomen op een koers die altijd een tikkeltje hoger ligt dan de huidige marktprijs.

Verder vragen brokers van hun klanten ook nog een fee (vergoeding aan de tussenpersoon) voor de services die zij verlenen.

Je kan natuurlijk wel bij brokers terecht om gebruik te maken van makkelijke betaalmethoden zoals iDEAL en Bancontact, en heb je geen technische kennis nodig om Binance Coin te kopen. Als laatste bieden ze ondersteuning in het Nederlands, wat wel zo handig is natuurlijk.

Voor alle bovenstaande redenen, als je wil besparen vanaf het moment van aan- of verkoop, is het wel zo slim om direct al de Binance Coin prijzen te vergelijken.

Eenvoudig Binance Coin prijzen vergelijken

In de tabel hierboven zie je alle betrouwbare aanbieders van Binance Coin, en de prijs die ze aanbieden wordt in realtime aangepast. Dankzij deze methode zie jij direct wie de goedkoopste Binance Coin prijzen aanbiedt op elk ogenblik.

De beste prijs vind je in groen bovenaan de tabel (zowel voor aan- als verkoop) en dankzij de timer kan je aftellen tot wanneer de prijs opnieuw wordt aangepast. Wil je het toch nog sneller, druk dan gewoon even op ‘refresh’ op je computer, meestal vind je dit onder F5.

Deze prijzen worden naar ons gestuurd door de aanbieders en onze software rangschikt ze daarna volgens grootte. Als een aanbieder dus zijn prijs verandert, dan verschuift deze ook automatisch in onze tabel.

Als je dus vaker Binance Coin kopen wil (en natuurlijk nooit teveel wil betalen) dan is het een goed idee om deze pagina op te slaan in je favorieten. Op die manier ben je zeker dat je nooit meer teveel betaalt voor je favoriete crypto.

Wij beschikken ook over een eigen Twitterfeed die elke dag de goedkoopste Bitcoin broker post. Heb je dus zelf een Twitter account, volg die van ons dan, zo kan je automatisch dagelijks op de hoogte gehouden worden.

Wij vergelijken Binance Coin prijzen alleen van betrouwbare brokers

De bedrijven die je als aanbieders die je in ons overzicht ziet worden alleen opgenomen onder enkele strikte voorwaarden. Zo zijn het allen bedrijven met een lange geschiedenis in de crypto markt die tevreden klanten hebben en ons garanderen dat elke bezoeker die wij naar hun doorsturen een professionele service zal krijgen.

Ook bieden ze eerlijke prijzen aan conform eigen kosten, zodat jij als klant minder betaalt. De meeste onder hun bieden bovendien meestal meerdere crypto’s aan en zetten ze sterk in op klanttevredenheid. Allemaal zaken die wij hier heel erg belangrijk vinden.

Variëren is dus een goede keuze, ook wat betreft het kiezen van een broker. Een goede maatstaf om te bepalen bij wie je koopt is dus door Binance Coin vergelijken.

Doe natuurlijk altijd ook je eigen onderzoek naar de status van de aanbieder bij wie je Binance Coin wenst te kopen. Dankzij ons tabel vind je een directe link naar de aanbieder achter elke prijs, wat je toelaat om makkelijk te kopen en verkopen met een enkele klik.

Sommige van deze brokers vragen een registratie vooraf terwijl anderen je toelaten aan te kopen (of te verkopen) zonder eigen account.

Waarom Binance Coin vergelijken en de goedkoopste BNB scoren?

De crypto markt is nog steeds erg klein en brokers weten dat de meeste investeerders nog steeds de neiging om zich te beperken tot één broker of één exchange. Dus rekenen ze soms hogere prijzen of fees aan voor een andere coin.

En als je Binance Coin koopt tegen de laagste prijs, dan win je sneller als de koers stijgt natuurlijk. Ook kan je makkelijker snel verkopen omdat je goedkoper hebt ingekocht. Als je dus niet profiteert van waar de goedkoopste Binance Coin wordt aangeboden kan je dus al snel enkele euro’s verliezen.

Ook zijn alle registraties bij die verschillende brokers gewoon gratis, dus verliezen doe je niet echt. Schrijf je gewoon bij allemaal in en dan kan je, indien je een interessante prijs ziet, direct Binance Coin kopen.

Waarom verschillen de Binance Coin prijzen per aanbieder?

Natuurlijk begrijp je dat elke broker zijn eigen Binance Coin koers bepaalt aan de hand van de kosten die hij maakt. Samengevat kan je stellen dat de Binance Coin prijs die ze je tonen, wordt beïnvloed door vooral de volgende factoren:

  • Wat is de prijs die die markt aanbiedt voor Binance Coin op dit ogenblik?
  • Welke fee wordt je aangerekend? (Bij de meeste brokers is deze variabel en verschilt ieder moment van de dag. Gemiddeld zal je zien dat deze fee ligt tussen de 0.25% en 3%).
  • Hoe snel moeten ze alweer een nieuwe prijs doorgeven?
  • Wat zijn de eventuele extra kosten die bovenop de prijs komen, zoals transactiekosten, verificatiekosten of blockchainkosten?

Stel nu dat de prijs van Binance Coin erg snel stijgt of daalt dan is het dus mogelijk dat de aanbieder zijn prijzen nog niet heeft bijgewerkt.

Als laatste zijn er natuurlijk ook nog transactiekosten of blockchainkosten bij enkele van deze brokers.

Is CryptoPrijzen onafhankelijk?

Kijk, wat ons betreft willen wij gewoon een website creëren die onze bezoekers de beste prijs toont van de (bekende) Binance Coin aanbieders. Zij sturen ons automatisch de prijs door die dan onafhankelijk gesorteerd wordt door ons systeem. Het algoritme van onze tabel beslist volledig op zichzelf wie bovenaan staat en zelfs als een broker ons zou vragen om een betere ranking kunnen wij daar niet bij helpen. Dankzij deze manier van werken kunnen wij volledig onafhankelijk blijven.

Kloppen alle getoonde Binance Coin (BNB) prijzen?

Via de API van de brokers worden de prijzen die je in onze tabel ziet doorgestuurd. Wij tonen dus de prijzen die zij aan ons beschikbaar maken. Met andere woorden, wij hebben geen enkele invloed op de API van de aanbieders of op de prijzen in onze tabel. Het is een volledig geautomatiseerd systeem en wij zijn dus ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de getoonde prijzen in de tabel.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Alle brokers die we tonen in onze tabel zijn gevestigd in Nederland en beschikken daarom over de befaamde iDEAL integratie. Ook kan je bij de meeste betalen via IBAN Bankoverschrijving of via Bancontact (dit is de Belgische versie van iDEAL).

Worden alle Binance Coin brokers op deze pagina getoond?

Natuurlijk zijn er nog brokers die ook Binance Coin aanbieden die wij niet tonen. Ten eerste komt dit omdat wij vooral brokers die iDEAL en Bancontact aanvaarden tonen aangezien onze bezoekers vooral uit Nederland en België afkomstig zijn. Verder doen wij ook nog een kwaliteitscontrole voordat wij een broker toelaten op de site. We checken verschillende controlepunten en beoordelen daarna of een broker betrouwbaar is of niet. Dit kan ook één van de redenen zijn waarom wij een broker niet tonen (ook al toont een andere website die dan weer wel als aanbieder van Binance Coin, dat is natuurlijk hun keuze).

Krijgen we bijvoorbeeld erg veel klachten uit de crypto community over een bepaalde broker of er rekent er ééntje extreem hoge kosten aan, dan zullen wij die waarschijnlijk weren van onze site. Als jij een broker kent waarvan je vindt dat die een plaats verdient op onze site, laat het ons dan vooral weten. We zijn steeds op zoek naar nieuwe brokers.

Is het 100% veilig om in Binance Coin te investeren

Nee! Een investering in cryptocurrency, gelijk welke dan ook, brengt risico met zich mee. Ten eerste is er de enorme volatiliteit en ten tweede is het nog steeds een heel ongereguleerde markt op dit ogenblik. Daarom, bestudeer de risico’s en investeer enkel met geld dat je kan missen.

Is het slim om geld te lenen en te investeren in Binance Coin?

Nee! Leen geen geld om te investeren in Binance Coin of ieder andere crypto.

Wat is Binance Coin?

Binance Coin is een crypto gelinkt aan Binance, de grootste crypto exchange ter wereld op dit moment. Gezien de populariteit van Binance als platform en de interesse van Amerikanen voor investeringen in crypto is hij erg populair.

Cryptoprijzen