Zilliqa Prijzen Vergelijken – Goedkoop Zilliqa kopen

Altijd verzekerd van de beste Zilliqa prijs van dit moment door prijzen te vergelijken bij alle brokers van Nederland.

Wanneer je interesse hebt in een cryptovaluta zoals ZIL dan is het wijsheid om eerst de Zilliqa prijzen te vergelijken. Je kunt dit doen door eerst alle brokers te zoeken die ZIL aanbieden of je kunt onze eenvoudige overzichten gebruiken om te zien waar je goedkoop Zilliqa kopen kan of bij welke aanbieder je het meeste rendement behaalt. 

Wij vergelijken Zilliqa prijzen bij alle betrouwbare aanbieders, waardoor jij eenvoudig geld kan besparen of meer ZIL-munten voor dezelfde prijs kan krijgen. Sla deze pagina dus op in je favorieten voor als je in de toekomst een investering wilt doen.

Zilliqa prijzen vergelijken

Zilliqa klinkt misschien als een dorpje in een tropisch land, maar in werkelijkheid is het een cryptomunt. Cryptomunten zijn digitaal geld en wordt steeds populairder met de modernisering en digitalisering van de wereld. Als je Zilliqa kopen wilt is het belangrijk om je erin te verdiepen en er wat vanaf te weten, zodat je niet de mist in gaat en weet wat je aan het doen bent. Daarvoor is dit artikel.

Om te beginnen is het belangrijk om te weten dat Zilliqa geen constante prijs heeft. De prijs zal continu veranderen en dit heeft een oorzaak. Deze oorzaak is dat de vraag de prijs beïnvloedt. Hoe meer vraag er is hoe hoger de prijs. Bij een lagere vraag zal Zilliqa dus goedkoper zijn. Met meer verspreiding van de cryptomunt zal de vraag toenemen en dus ook de prijs.

Altijd de goedkoopste Zilliqa prijs

Hoewel de prijs afhangt van vraag en aanbod, bepalen de aanbieders de Zilliqa prijs toch zelf. Deze baseren ze op de huidige marktprijs. Hiernaast mogen ze ook de koers zelf bepalen die ook gebaseerd wordt op de marktprijs. Ze proberen de prijs altijd zo goedkoop mogelijk te doen, zodat ze de concurrenten kunnen overtreffen. Maar ze kunnen het natuurlijk niet tegen bodemprijzen verkopen, want dan zouden ze verlies maken.

Voordelen van Zilliqa vergelijken

Door eenvoudig alle aanbieders met hun prijzen te vergelijken kun je makkelijk goedkoop uit zijn door voor de goedkoopste aanbieder te kiezen. Ook kun je door het vergelijken makkelijk de aanbieder met het hoogste rendement selecteren als je Zilliqa verkopen wilt. Op die manier kun je dus door te vergelijken vergelijken de perfecte Zilliqa aanbieder vinden. Daarbij kun je via het vergelijken de hoogste en de laagste Zilliqa prijs zien, zodat je meteen weet tussen welke twee prijzen de andere aanbieders Zilliqa aanbieden.

De beste Zilliqa vergelijking

Maar waarom verschillen de prijzen nou van Zilliqa? Ten eerste hebben de aanbieders de mogelijkheid hun eigen fee (vergoeding) te bepalen, omdat ze hun eigen koers mogen bepalen. Doordat dit bij iedere aanbieder anders ligt zorgt dit voor prijsverschil bij de aanbieders. Ook wordt de prijs continu bijgewerkt door de aanbieders, mede doordat ze keer op keer goedkoper dan de concurrentie willen zijn. Zo verandert de prijs dus de hele tijd, maar ontstaat er ook prijsverschil omdat de aanbieders steeds lager zullen zitten. Wel moet er nog goede winst gemaakt worden en zal het niet zo zijn dat Zilliqa uiteindelijk gratis wordt. Tot slot heeft de berekende fee invloed op de prijs van Zilliqa.

Daarbij hebben ook andere kosten die de aanbieders maken invloed op de prijs. Deze moeten namelijk doorberekend worden willen de aanbieders winst maken. Dit heeft als gevolg dat de prijs van Zilliqa duurder wordt en minimaal de hoogte van de kosten zal hebben.

Alleen betrouwbare aanbieders

Misschien ben je bang dat je opgelicht wordt door een aanbieder en al je geïnvesteerde geld kwijt bent. Maar hier hoef je niet bang voor te zijn als je deze vergelijking gebruikt, aangezien hierin alleen de betrouwbare aanbieders zijn opgenomen en de onbetrouwbare niet. We kunnen dus zeggen dat je met alle veiligheid een investering kan doen bij alle aanbieders in deze vergelijking.

BrokeriDEALBTC WalletAanbodMinimaal
Bitcoin Meester Ja Ja103€ 50
Coinmerce Ja Ja75€ 1
Bitvavo Ja Ja40€ 1

Ja, wij zijn volledig onafhankelijk en tonen alle (bekende) Zilliqa aanbieders. De overzichten worden onafhankelijk gesorteerd op basis van de huidige prijs. De prijzen zelf worden aangeleverd door de desbetreffende partijen. Ons doel is om onze bezoekers nooit meer te veel te laten betalen voor cryptocurrency. Wij zullen nooit brokers hoger plaatsen, omdat zij hier geld voor betalen. De goedkoopste komt simpelweg bovenaan.

Wij halen alle prijzen rechtstreeks op via de zogeheten API van de aanbieder. Alle getoonde aanbieders stellen deze API beschikbaar. Wij hebben in principe geen invloed op de prijzen die de aanbieder via de API doorgeeft. Het zou dus zo kunnen zijn dat er een andere prijs doorgegeven wordt via de API dan dat de aanbieder aanbiedt. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de getoonde prijzen.

Alle aanbieders zijn gevestigd in Nederland en beschikken allemaal over een iDEAL integratie. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om te betalen via IBAN Bankoverschrijving of via Bancontact (Belgische iDEAL).

Nee! Het investeren in Zilliqa is zeer risicovol en door de extreme volatiliteit kan je snel veel geld verliezen. Zorg er altijd voor dat je op de hoogte bent van de risico’s en dat je niet meer geld investeert dan je kunt missen. Houd het leuk en zorg ervoor dat je altijd je vaste lasten nog kunt betalen.

Nee! Investeer alleen je eigen geld in Zilliqa en zeker geen geleend geld. De koers kan zeer snel dalen.

Cryptoprijzen