Binance Alternatief

Ben je opzoek naar een alternatief voor Binance waar je kan handelen tegen lage kosten en kan betalen met iDEAL en bankoverschrijving? Zoek niet langer verder. Wij hebben het beste Binance alternatief.

Steeds meer mensen willen een Binance alternatief, omdat overheden steeds meer druk uitvoeren op de exchange. Hierdoor moesten ze in juni 2021 iDEAL pauzeren en een maand later ook bankoverschrijving. Zeker voor Nederlandse handelaren zorgt dit voor een hoop moeilijkheden om tegoed te storten.

Binance accepteert in 2023 nog steeds geen iDEAL betalingen. Wel is bekend gemaakt dat zij in het proces zitten voor een registratie bij De Nederlandsche Bank.

Wat is een goed Binance alternatief?

Het beste alternatief voor Binance is de Bitvavo exchange. Dit is vanwege het feit dat Bitvavo wel geregistreerd is bij De Nederlandsche Bank. Hierdoor kan je ervan uitgaan dat iDEAL en bankoverschrijving betalingen gewoon beschikbaar blijven in Nederland en dat ze voldoen aan de strenge eisen van de toezichthouders.

Daarnaast is Bitvavo de goedkoopste exchange in Nederland. Vergelijk hier maar eens de actuele Bitcoin prijzen, je zal zien dat Bitvavo hoog in de rankings staat. Vaak zelfs op nummer 1. Sterker nog, de eerste 7 dagen betaal je bij Bitvavo zelfs 0% commissie (met een maximum van 1000 euro).

Verder heeft Bitvavo een registratie bij De Nederlandsche Bank, ruim 190 munten in het aanbod en betaal je maximaal 0.25% transactiekosten per trade.

Handel € 1.000 gratis bij de goedkoopste broker van NL

Handel € 1.000 gratis bij de goedkoopste broker van NL

Als welkomstbonus mag je 7 dagen lang tot en met 1.000 euro gratis verhandelen. Hier wordt dus geen commissie over gerekend.
Activeer korting
Verloopt nooit

Conclusie

Zeker voor Nederlanders (en Belgen) is Bitvavo een interessant alternatief. De exchange is geregistreerd bij DNB, goedkoop, biedt gemakkelijke betaalmethodes en is gevestigd in ons land. Een veelgebruikte methode is dat men crypto handelt bij Binance en bij een uitbetaling Bitvavo gebruiken. Dit is alleen interessant bij hoge volume’s. Voor het versturen van je crypto betaal je namelijk een fee.

Wat is het beste Binance alternatief?

Op dit moment is Bitvavo het beste alternatief voor Binance. Zij zijn gevestigd in Nederland, bieden iDEAL aan en hebben een registratie bij De Nederlandsche Bank.

Waarom Binance niet gebruiken?

Voor veel Nederlandse gebruikers is iDEAL en IBAN overboekingen erg belangrijk. Dit is door regelgeving bij Binance uitgeschakeld.

Heeft Binance een registratie bij De Nederlandsche Bank?

Nee, nog niet. Ze zijn wel bezig met een aanvraag, maar dit kan nog even duren.

Gerelateerde artikelen

Top 3 crypto exchanges 2021

Wanneer je echt wil gaan handelen in cryptocurrency kiezen de meeste mensen voor een crypto exchange en niet voor een broker. Een broker is namelijk een tussenpartij tussen jou en de exchange. Hiervoor vraagt de […]

Bekijken

Cryptocurrency verkopen – Vergelijk alle brokers voor de beste prijs!

Na het kopen van cryptocurrency komt er een moment dat je je cryptocurrency wil verkopen. Als dat moment aanbreekt wil je weten waar je dat doet, hoe je dat doet en waar je de beste […]

Bekijken

Buy the dip bij cryptocurrencies, doen of niet?

Wie reeds over ervaring beschikt met beleggen in de traditionele financiële markt is ongetwijfeld bekend met het zogenaamde buy the dip principe. Dit principe komt zeker niet alleen aan bod binnen de traditionele aandelenmarkt. Ook […]

Bekijken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *