Binance Alternatief

Ben je opzoek naar een alternatief voor Binance waar je kan handelen tegen lage kosten en kan betalen met iDEAL en bankoverschrijving? Zoek niet langer verder. Wij hebben het beste Binance alternatief.

Steeds meer mensen willen een Binance alternatief, omdat overheden steeds meer druk uitvoeren op de exchange. Hierdoor moesten ze in juni 2021 iDEAL pauzeren en een maand later ook bankoverschrijving. Zeker voor Nederlandse handelaren zorgt dit voor een hoop moeilijkheden om tegoed te storten.

Wat is een goed Binance alternatief?

Het beste alternatief voor Binance is de Bitvavo exchange. Dit is vanwege het feit dat Bitvavo wel geregistreerd is bij De Nederlandsche Bank. Hierdoor kan je ervan uitgaan dat iDEAL en bankoverschrijving betalingen gewoon beschikbaar blijven in Nederland en dat ze voldoen aan de strenge eisen van de toezichthouders.

Daarnaast is Bitvavo de goedkoopste exchange in Nederland. Vergelijk hier maar eens de actuele Bitcoin prijzen, je zal zien dat Bitvavo hoog in de rankings staat. Vaak zelfs op nummer 1. Sterker nog, de eerste 7 dagen betaal je bij Bitvavo zelfs 0% commissie (met een maximum van 1000 euro).

Handel € 1.000 gratis bij de goedkoopste broker van NL

Als welkomstbonus mag je 7 dagen lang tot en met 1.000 euro gratis verhandelen. Hier wordt dus geen commissie over gerekend.
Activeer korting
Verloopt nooit

Conclusie

Zeker voor Nederlanders (en Belgen) is Bitvavo een interessant alternatief. De exchange is geregistreerd bij DNB, goedkoop, biedt gemakkelijke betaalmethodes en is gevestigd in ons land.

Gerelateerde artikelen

Top 3 crypto exchanges 2021

Wanneer je echt wil gaan handelen in cryptocurrency kiezen de meeste mensen voor een crypto exchange en niet voor een broker. Een broker is namelijk een tussenpartij tussen jou en de exchange. Hiervoor vraagt de […]

Bekijken

In September was Coinmerce 97% van de tijd de goedkoopste Bitcoin broker

Iedere dag checken wij op onze CryptoPrijzen Twitter-account welke Bitcoin broker die dag het goedkoopste is. In deze vergelijking nemen wij alle 12 Bitcoin brokers mee die op onze Bitcoin prijzen vergelijkingspagina staan weergegeven. Uiteraard […]

Bekijken

Cryptocurrency verkopen – Vergelijk alle brokers voor de beste prijs!

Na het kopen van cryptocurrency komt er een moment dat je je cryptocurrency wil verkopen. Als dat moment aanbreekt wil je weten waar je dat doet, hoe je dat doet en waar je de beste […]

Bekijken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *