Binance Alternatief

Ben je opzoek naar een alternatief voor Binance waar je kan handelen tegen lage kosten en kan betalen met iDEAL en bankoverschrijving? Zoek niet langer verder. Wij hebben het beste Binance alternatief.

Steeds meer mensen willen een Binance alternatief, omdat overheden steeds meer druk uitvoeren op de exchange. Hierdoor moesten ze in juni 2021 iDEAL pauzeren en een maand later ook bankoverschrijving. Zeker voor Nederlandse handelaren zorgt dit voor een hoop moeilijkheden om tegoed te storten.

Binance accepteert in 2023 nog steeds geen iDEAL betalingen. Wel is bekend gemaakt dat zij in het proces zitten voor een registratie bij De Nederlandsche Bank.

Wat is een goed Binance alternatief?

Het beste alternatief voor Binance is de Bitvavo exchange. Dit is vanwege het feit dat Bitvavo wel geregistreerd is bij De Nederlandsche Bank. Hierdoor kan je ervan uitgaan dat iDEAL en bankoverschrijving betalingen gewoon beschikbaar blijven in Nederland en dat ze voldoen aan de strenge eisen van de toezichthouders.

Daarnaast is Bitvavo de goedkoopste exchange in Nederland. Vergelijk hier maar eens de actuele Bitcoin prijzen, je zal zien dat Bitvavo hoog in de rankings staat. Vaak zelfs op nummer 1. Sterker nog, de eerste 7 dagen betaal je bij Bitvavo zelfs 0% commissie (met een maximum van 1000 euro).

Verder heeft Bitvavo een registratie bij De Nederlandsche Bank, ruim 190 munten in het aanbod en betaal je maximaal 0.25% transactiekosten per trade.

Handel € 1.000 gratis bij de goedkoopste broker van NL

Handel € 1.000 gratis bij de goedkoopste broker van NL

Als welkomstbonus mag je 7 dagen lang tot en met 1.000 euro gratis verhandelen. Hier wordt dus geen commissie over gerekend.
Activeer korting
Verloopt nooit

Conclusie

Zeker voor Nederlanders (en Belgen) is Bitvavo een interessant alternatief. De exchange is geregistreerd bij DNB, goedkoop, biedt gemakkelijke betaalmethodes en is gevestigd in ons land. Een veelgebruikte methode is dat men crypto handelt bij Binance en bij een uitbetaling Bitvavo gebruiken. Dit is alleen interessant bij hoge volume’s. Voor het versturen van je crypto betaal je namelijk een fee.

Wat is het beste Binance alternatief?

Op dit moment is Bitvavo het beste alternatief voor Binance. Zij zijn gevestigd in Nederland, bieden iDEAL aan en hebben een registratie bij De Nederlandsche Bank.

Waarom Binance niet gebruiken?

Voor veel Nederlandse gebruikers is iDEAL en IBAN overboekingen erg belangrijk. Dit is door regelgeving bij Binance uitgeschakeld.

Heeft Binance een registratie bij De Nederlandsche Bank?

Nee, nog niet. Ze zijn wel bezig met een aanvraag, maar dit kan nog even duren.

Gerelateerde artikelen

In September was Coinmerce 97% van de tijd de goedkoopste Bitcoin broker

Iedere dag checken wij op onze CryptoPrijzen Twitter-account welke Bitcoin broker die dag het goedkoopste is. In deze vergelijking nemen wij alle 12 Bitcoin brokers mee die op onze Bitcoin prijzen vergelijkingspagina staan weergegeven. Uiteraard […]

Bekijken

Pepe kopen met iDEAL

Als je op zoek bent naar een veilige en betrouwbare manier om Pepe te kopen, dan ben je bij Bitvavo aan het juiste adres. Bitvavo is een Nederlandse cryptocurrency exchange met een registratie bij De […]

Bekijken

Kosten cryptocurrency brokers vergelijken

Als je al een tijdje bezig bent met het handelen in cryptocurrency dan weet je dat de verschillende brokers handelskosten in rekening brengen. Deze kosten zijn meestal binnen de koers meegerekend, waardoor ze niet heel […]

Bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *