Binance Alternatief

Ben je opzoek naar een alternatief voor Binance waar je kan handelen tegen lage kosten en kan betalen met iDEAL en bankoverschrijving? Zoek niet langer verder. Wij hebben het beste Binance alternatief.

Steeds meer mensen willen een Binance alternatief, omdat overheden steeds meer druk uitvoeren op de exchange. Hierdoor moesten ze in juni 2021 iDEAL pauzeren en een maand later ook bankoverschrijving. Zeker voor Nederlandse handelaren zorgt dit voor een hoop moeilijkheden om tegoed te storten.

Wat is een goed Binance alternatief?

Het beste alternatief voor Binance is de Bitvavo exchange. Dit is vanwege het feit dat Bitvavo wel geregistreerd is bij De Nederlandsche Bank. Hierdoor kan je ervan uitgaan dat iDEAL en bankoverschrijving betalingen gewoon beschikbaar blijven in Nederland en dat ze voldoen aan de strenge eisen van de toezichthouders.

Daarnaast is Bitvavo de goedkoopste exchange in Nederland. Vergelijk hier maar eens de actuele Bitcoin prijzen, je zal zien dat Bitvavo hoog in de rankings staat. Vaak zelfs op nummer 1. Sterker nog, de eerste 7 dagen betaal je bij Bitvavo zelfs 0% commissie (met een maximum van 1000 euro).

Handel € 1.000 gratis bij de goedkoopste broker van NL

Handel € 1.000 gratis bij de goedkoopste broker van NL

Als welkomstbonus mag je 7 dagen lang tot en met 1.000 euro gratis verhandelen. Hier wordt dus geen commissie over gerekend.
Activeer korting
Verloopt nooit

Conclusie

Zeker voor Nederlanders (en Belgen) is Bitvavo een interessant alternatief. De exchange is geregistreerd bij DNB, goedkoop, biedt gemakkelijke betaalmethodes en is gevestigd in ons land.

Gerelateerde artikelen

Oktober 2018 Coinmerce goedkoopste broker van Nederland

Het is weer tijd voor de goedkoopste broker van maand oktober. Iedere dag vergelijken wij twaalf verschillende Nederlandse Bitcoin brokers op basis van prijs en posten dit op een willekeurig tijdstip op onze CryptoPrijzen Twitter […]

Bekijken

Bitcoin mining, is dat nu nog rendabel?

Nog niet zo heel lang geleden kon je als Bitcoin miner weglopen met duizenden euro’s winst. Je deed vooraf een kleine investering in apparatuur en kon daarna slapend rijk worden (bij wijze van spreken). Zijn […]

Bekijken

December 2018 Knaken goedkoopste broker van Nederland

Dit jaar iets later dan normaal, maar ook van december 2018 moeten we natuurlijk de goedkoopste broker in het zonnetje zetten. Op CryptoPrijzen.com kun je terecht voor de goedkoopste cryptovaluta broker voor tientallen verschillende munten. […]

Bekijken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.