Binance Alternatief

Ben je opzoek naar een alternatief voor Binance waar je kan handelen tegen lage kosten en kan betalen met iDEAL en bankoverschrijving? Zoek niet langer verder. Wij hebben het beste Binance alternatief.

Steeds meer mensen willen een Binance alternatief, omdat overheden steeds meer druk uitvoeren op de exchange. Hierdoor moesten ze in juni 2021 iDEAL pauzeren en een maand later ook bankoverschrijving. Zeker voor Nederlandse handelaren zorgt dit voor een hoop moeilijkheden om tegoed te storten.

Binance stopt per 17 juli in Nederland na een lange poging om zich te registreren bij De Nederlandsche Bank.

Wat is een goed Binance alternatief?

Het beste alternatief voor Binance is de Bitvavo exchange. Dit is vanwege het feit dat Bitvavo wel geregistreerd is bij De Nederlandsche Bank. Hierdoor kan je ervan uitgaan dat iDEAL en bankoverschrijving betalingen gewoon beschikbaar blijven in Nederland en dat ze voldoen aan de strenge eisen van de toezichthouders.

Daarnaast is Bitvavo de goedkoopste exchange in Nederland. Vergelijk hier maar eens de actuele Bitcoin prijzen, je zal zien dat Bitvavo hoog in de rankings staat. Vaak zelfs op nummer 1. Sterker nog, je ontvangt nu een 20 euro welkomstbonus.

Verder heeft Bitvavo een registratie bij De Nederlandsche Bank, ruim 190 munten in het aanbod en betaal je maximaal 0.25% transactiekosten per trade.

Vandaag 20 euro gratis bij de goedkoopste broker van NL

Vandaag 20 euro gratis bij de goedkoopste broker van NL

Als welkomstbonus ontvang je tijdelijk 20 euro gratis bij een nieuw account
Activeer korting
Verloopt nooit

Conclusie

Zeker voor Nederlanders (en Belgen) is Bitvavo een interessant alternatief. De exchange is geregistreerd bij DNB, goedkoop, biedt gemakkelijke betaalmethodes en is gevestigd in ons land. Een veelgebruikte methode is dat men crypto handelt bij Binance en bij een uitbetaling Bitvavo gebruiken. Dit is alleen interessant bij hoge volume’s. Voor het versturen van je crypto betaal je namelijk een fee.

Wat is het beste Binance alternatief?

Op dit moment is Bitvavo het beste alternatief voor Binance. Zij zijn gevestigd in Nederland, bieden iDEAL aan en hebben een registratie bij De Nederlandsche Bank.

Waarom Binance niet gebruiken?

Voor veel Nederlandse gebruikers is iDEAL en IBAN overboekingen erg belangrijk. Dit is door regelgeving bij Binance uitgeschakeld.

Heeft Binance een registratie bij De Nederlandsche Bank?

Nee, nog niet. Ze zijn wel bezig met een aanvraag, maar dit kan nog even duren.

Gerelateerde artikelen

Cardano staking: Hoe ADA staken voor rente?

Veel mensen zoeken naar mogelijkheden voor Cardano (ADA) staken om meer ADA te verzamelen. Wanneer je aan Cardano staking doet ontvang je een rente (vaak op jaarbasis) en dit wordt uitgekeerd in ADA. Door simpelweg […]

Bekijken

Cryptocurrency brokers vergelijken

Het is tegenwoordig erg eenvoudig om te investeren in cryptocurrencies, mede door het enorme aanbod van verschillende brokers. Alle brokers doen hun best om een platform te creëren, waardoor het zeer eenvoudig wordt om cryptocurrency […]

Bekijken

Ethereum staking: Hoe kan je ETH staken voor rente?

De Ethereum blockchain is in 2022 volledig gemigreerd van Proof-of-Work naar Proof-of-Stake. Dit wil zeggen dat het minen bij Ethereum is vervangen door staking. Dit is een gefaseerd proces dat nogal wat tijd in beslag […]

Bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cryptoprijzen