Hoe crypto overzetten van Binance voor een uitbetaling in euro?

Binance, één van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, heeft recent aangekondigd dat zij vanaf 17 juli 2023 geen dienstverlening meer zullen aanbieden in Nederland. Dit betekent dat Nederlandse gebruikers hun crypto tegoeden enkel nog kunnen opnemen en versturen naar een ander platform. Het is namelijk al geruime tijd niet meer mogelijk om direct uit te betalen via Binance.

Als Nederlandse gebruiker van Binance is het daarom belangrijk om op tijd actie te ondernemen en je crypto tegoeden over te zetten naar een ander platform. In dit artikel leggen wij stap voor stap uit hoe je je crypto kan versturen naar Bitvavo voor een euro betaling op je bankrekening.

Bitvavo: Nederlands geregistreerd en met de laagste Handelskosten

Bitvavo is een Nederlands geregistreerd cryptocurrency platform met de laagste handelskosten van Nederland. Daarnaast hebben zij het grootste aanbod aan crypto’s, waardoor je vrijwel alle crypto’s kan overzetten. Dit maakt Bitvavo de ideale keuze voor Nederlandse gebruikers van Binance die op zoek zijn naar een veilig en betrouwbaar alternatief.

Stap 1: Voorbereiding

Om je crypto tegoeden van Binance naar Bitvavo over te zetten, heb je het volgende nodig:

Stap 2: Crypto overzetten van Binance

Om je crypto tegoeden over te zetten van Binance naar Bitvavo, volg je de onderstaande stappen:

 1. Ga naar Binance
 2. Hover over Wallet en klik op Fiat and Spot
 3. In dit voorbeeld gaan wij USDT overzetten naar Bitvavo. Je kan hetzelfde proces herhalen met iedere munt op het platform.
 4. Klik op Withdraw bij USDT
 5. Ga naar Bitvavo (desktop versie)
 6. Klik op Tether (USDT)
 7. Klik op het tabblad Storten
 8. Selecteer het netwerk: Ethereum (ERC-20) en klik op Wallet adres bekijken
 9. Kopieer het wallet adres volledig
 10. Log in bij Binance
 11. Plak het adres op de Withdraw pagina en controleer of het volledig gekopieerd is
 12. Voer in hoeveel USDT je wil versturen (doe direct alles, anders betaal je nogmaals de fees)
 13. Klik op Withdraw, voer je security codes in en rond het proces af.

De munten worden vrijwel direct verstuurd. Dit proces kan je in de gaten houden via het portaal. Bij een succesvolle transactie ontvang je een mail van Bitvavo.

Stap 3: Uitbetalen in euro

Nu je crypto tegoeden zijn overgezet naar Bitvavo, kan je deze laten uitbetalen in euro op je bankrekening. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

 1. Ga bij Bitvavo naar USDT
 2. Zorg dat de Handel pagina open staat
 3. Klik op Verkopen en verkoop je USDT voor euro
 4. Ga naar het Dashboard en klik op Opnemen

Verstuur je euro naar de gekoppelde bankrekening. Dit duurt maximaal 3 werkdagen. Bij problemen neemt support contact met je op of kan je dat zelf doen.

Conclusie

Als Nederlandse gebruiker van Binance is het belangrijk om op tijd actie te ondernemen en je crypto tegoeden over te zetten naar een ander platform. Bitvavo is een veilig en betrouwbaar alternatief met de laagste handelskosten van Nederland en het grootste aanbod aan crypto’s. Volg de bovenstaande stappen om je crypto tegoeden over te zetten naar Bitvavo en laat deze uitbetalen in euro op je bankrekening.

Gerelateerde artikelen

Crypto omzetten van Binance naar Bitvavo – Hoe doe je dat?

Wanneer je actief bent in de wereld van crypto, krijg je te maken met allerlei processen. Zo moet je geld storten op een exchange om crypto te kunnen kopen, weten hoe je geld opneemt, maar […]

Bekijken

Cardano staking: Hoe ADA staken voor rente?

Veel mensen zoeken naar mogelijkheden voor Cardano (ADA) staken om meer ADA te verzamelen. Wanneer je aan Cardano staking doet ontvang je een rente (vaak op jaarbasis) en dit wordt uitgekeerd in ADA. Door simpelweg […]

Bekijken

Cryptocurrency verkopen – Vergelijk alle brokers voor de beste prijs!

Na het kopen van cryptocurrency komt er een moment dat je je cryptocurrency wil verkopen. Als dat moment aanbreekt wil je weten waar je dat doet, hoe je dat doet en waar je de beste […]

Bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cryptoprijzen