Telegram Bot

Als echte crypto enthousiast maak jij waarschijnlijk veel gebruik van de chatdienst Telegram. Hier kun je cryptocurrency groepen vinden waar je kunt chatten met andere crypto enthousiastelingen. Om jouw ervaring nog aangenamer te maken hebben wij een unieke CryptoPrijzen Telegram Bot ontwikkelt. Deze bot toont de top 4 goedkoopste Bitcoin brokers van dit moment.

De bot is te gebruiken via de volgende link: https://t.me/Bitcoin_Prijzen_Bot

Gebruik de bot in groepen of als gebruiker

De bot kan door iedere gebruiker van Telegram gebruikt worden. Een leuke functionaliteit is dat de bot ook in groepen werkt. De Telegram bot kan zelfs op voor ingestelde tijdstippen de top 4 goedkoopste Bitcoin brokers tonen. Ben jij een member van een cryptocurrency gerelateerde groep en lijkt je dit handig? Stel de bot dan voor aan een van de admins.

Hoe werkt de CryptoPrijzen Telegram bot?

CryptoPrijzen Telegram Bot BitcoinprijzenMet het volgende commando vraag je de huidige prijzen op:

/bitcoinprijzen

Het commando geeft de top 4 brokers terug met de laagste Bitcoin prijs. Ook kun je direct de website van de broker bezoeken. Deze commando kun je als individuele gebruiker geven aan de bot, maar werkt ook in groepen.

Automatisch posten in Telegram groepen

De bot kan uitgenodigd worden in groepen en automatisch op geselecteerde tijden de actuele Bitcoin prijzen posten. Hiervoor hoeft de bot niet door een gebruiker getriggerd te worden. Dit kan met het volgende commando:

/setbitcoinprijzen [tijd]

CryptoPrijzen Telegram Bot Setbitcoinprijzen

Dus met het volgende commando kan je de bot iedere dag om 20:00 laten posten:

/setbitcoinprijzen 20:00

Let op: dit kan alleen door admins van de groep gedaan worden. Het is overigens ook mogelijk om de bot om de x aantal seconden te laten posten, maar deze functionaliteit raden wij af.

Alle ingestelde tijden kunnen bekeken en beheerd worden met het volgende commando:

/bitcoinprijzentimers

Door op een tijd te klikken kan de timer verwijderd worden. Ook dit kan alleen door admins gedaan worden.

Door alleen een / (slash) te typen kun je alle commando’s van alle bots in de groep zien. Mochten er vragen zijn over het gebruik van deze bot dan kun je contact met ons opnemen.