Wat is de beste Bitcoin broker?

Wil je graag Bitcoin kopen bij een Bitcoin broker, maar weet je niet welke broker je moet kiezen? Op CryptoPrijzen.com vergelijken wij alle betrouwbare Bitcoin brokers die actief zijn in Nederland en België.

Ook andere munten zoals Ethereum, Cardano en Dogecoin kun je bij ons vergelijken. Op onze website wordt enkel op prijs vergeleken, maar er zijn natuurlijk ook andere indicatoren die bepalen welke Bitcoin broker het best voor jou is. De keuze voor een Bitcoin broker blijft persoonlijk, aangezien iedereen andere zaken belangrijk vindt.

De goedkoopste Bitcoin broker

Zoals eerder gezegd kun je op onze website Bitcoin brokers vergelijken op basis van prijs. Iedere broker rekent handelskosten voor een transactie, en sommige brokers rekenen ook andere kosten. Denk hierbij aan transactiekosten voor bijvoorbeeld iDEAL. De handelskosten die een broker rekent zijn vaak variabel, en kunnen op ieder moment van de dag verschillen.

Om die reden vergelijken wij op ieder moment van de dag Bitcoin prijzen en bekijken wij real-time welke broker het goedkoopst is. In de prijs zitten alle fees (handelskosten) inbegrepen. In de gevallen dat een broker transactiekosten rekent wordt dit niet vermeldt. Wij weten namelijk niet van te voren welke betaalmethode je gaat selecteren. Als er kosten worden gerekend voor iDEAL dan is dit meestal rond de € 1 (de meeste brokers bieden dit gratis aan). Bancontact is wat duurder en bedraagt meestal rond de 1% van de transactie.

Houd er rekening mee dat de getoonde prijzen voor 1 BTC is. Sommige brokers rekenen andere tarieven wanneer je een kleiner bedrag investeert. Dit heeft te maken met de transactiekosten die in de prijs inbegrepen zit en meestal een vast bedrag is. Zo kan de Bitcoin koers voor 1 BTC gunstig zijn, maar voor 0.01 BTC stukken minder gunstig. Zorg ervoor dat je dit van te voren checkt als je niet van plan bent om 1 Bitcoin te kopen. Gebruik de tabel om te bekijken welke Bitcoin broker op dit moment het goedkoopst is. De prijzen worden live opgehaald bij de brokers.

Overstappen van BTC broker

Als je al een goede ervaring hebt met een Bitcoin broker dan kan het moeilijk zijn om over te stappen. Ons advies is om toch een kijkje te nemen bij de concurrent. De afgelopen jaren zijn er namelijk veel broker bijgekomen, waardoor er meer concurrentie op de markt is.

Dit heeft alleen maar voordelen voor jou als klant, aangezien de tarieven steeds scherper worden. Sommige brokers rekenen meer dan 1% aan handelskosten, waardoor je na aan- of verkoop per definitie in de min staat. Als je kiest voor een goedkopere Bitcoin broker dan heb je er zelf alleen maar profijt van. Alle brokers op onze website hebben een goede reputatie opgebouwd en zijn betrouwbaar.

Bitvavo lanceerde dit jaar een eigen exchange met handelskosten van maximaal 0.25%. Dit heeft de markt flink wakkergeschud en laat zien dat het mogelijk is om extreem lage kosten te rekenen en toch winstgevend te zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe crypto overzetten van Binance voor een uitbetaling in euro?

Binance, één van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, heeft recent aangekondigd dat zij vanaf 17 juli 2023 geen dienstverlening meer zullen aanbieden in Nederland. Dit betekent dat Nederlandse gebruikers hun crypto tegoeden enkel nog […]

Bekijken

Alles over de Nano Ledger X en S

Een Nano Ledger Wallet is een extern apparaat waarin je de toegangssleutels voor jouw wallet op kunt slaan. Het bedrijf Ledger is gevestigd in Parijs. In de VS is hun hoofdkwartier gevestigd in San Francisco. […]

Bekijken

Is Bitcoin een veilige investering?

Bitcoin is momenteel de meest populaire cryptomunt. Je hebt er waarschijnlijk al wel eens van gehoord aangezien het recent bijna dagelijks in het nieuws was. Dit is niet zonder reden. In dit artikel gaan we […]

Bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cryptoprijzen