Case Studies

Bitqist Review

Zoals je op onze site kunt zien is de keuze in verschillende brokers enorm. Als je net begint met het investeren in cryptocurrency kan de keuze dan ook lastig zijn om een broker te vinden die bij je past. We raden je dan ook aan om goed rond te kijken om te zien wat de unieke punten van elke broker zijn. Vaak wordt er gekozen voor een Nederlandse broker. Het is natuurlijk fijn dat alles uitgelegd staat in het Nederlands, zodat je gemakkelijk de weg kunt vinden op de site van de broker. Het gaat toch om een serieuze investering met geld en je wilt natuurlijk dat daar niks fout mee gaat. Een relatief nieuwe Nederlandse broker is Bitqist. Dit bedrijf spreekt door de simpele lay-out beginners aan, maar we weten zeker dat het aanbod van cryptocurrency ook de meer ervaren investeerder zal aanspreken. In deze Bitqist review bespreken we het gehele platform en alle functionaliteiten.

Bekijken
Bitonic Review

Bitonic Review

Er zijn best veel Nederlandse brokers te vinden die cryptocurrency aanbieden. Zeker als je net begint in de wereld van de cryptocurrency kan het fijn zijn om te investeren via een site waar alles in het Nederlands staat en waar ook de klantenservice in het Nederlands is. Een van deze brokers is Bitonic. Bitonic bestaat al sinds juni 2012 en is daarmee een van de eerste Nederlandse Bitcoin broker. In deze Bitonic review bespreken we het gehele platform.

Bekijken
Anycoin Direct Broker

Anycoin Direct Review

Als je zoekt naar een betrouwbare Nederlandse broker kan het nog eens een lastig karwei zijn. Niet dat er geen betrouwbare Nederlandse brokers zijn, maar het aanbod is groot. De perfecte broker kiezen kan dus best lastig zijn. Als je zoekt naar een broker die al een aantal jaar bestaat, maar het aanbod van cryptocurrency bij SATOS en BTC Direct misschien wat klein vindt, is Anycoin Direct de perfecte broker voor jou. Het aanbod van Anycoin Direct is groot en het platform biedt een aantal functionaliteiten die we soms missen bij andere brokers. In deze Anycoin Direct review vind je alles over deze broker.

Bekijken
Litebit Broker

Litebit Review

Tussen de verschillende brokers waar je uit kunt kiezen in de wereld van de cryptocurrency, kunnen soms best wat verschillen zitten. Een veelvoorkomend verschil zijn brokers die een gratis online wallet aanbieden en brokers die dit niet doen. Bij brokers die geen wallet aanbieden moet je hier zelf voor zorgen. Het zelf opzetten van een wallet is niet moeilijk, maar als de broker er een aanbiedt, is dat best prettig voor de beginnende handelaar.

Litebit is een Nederlandse broker die beide mogelijkheden aanbiedt. Litebit heeft een groot aanbod aan cryptocurrency en biedt voor de meeste van deze cryptocurrency een gratis online wallet aan die gekoppeld is aan je account. Naast de wallet van Litebit kun je per transactie er ook voor kiezen om de cryptocurrency over te laten maken naar je eigen wallet. Hierdoor is Litebit de ideale site voor beginnende en ervaren investeerders. In deze Litebit review bekijken wij het gehele platform en bespreken wij onze ervaring.

Bekijken
SATOS Broker

SATOS Review

Dat het investeren in cryptocurrency helemaal niet moeilijk hoeft te zijn bewijst de Nederlandse broker SATOS. Dit bedrijf is sinds 2013 actief en biedt op de meest simpele manier cryptocurrency aan voor iedereen. Deze Nederlandse broker is misschien niet de grootste broker op dit moment, maar mede door de simpele site en het gebruiksgemak is het de ideale broker voor snelle transacties en beginnende investeerders. In deze SATOS review kom je alles te weten over het platform.

Bekijken
BTCDirect Broker

BTC Direct Review

Wanneer je net begint met investeren in cryptocurrency is het fijn dat je goed op weg wordt geholpen. Waarschijnlijk weet je al dat je cryptocurrency kunt kopen bij een broker, maar wat de juiste broker voor jou is kan een lastig zoekwerk zijn. De Nederlandse broker BTC Direct maakt het investeren in cryptocurrency voor iedereen mogelijk door goede ondersteuning te bieden. Ze zijn bijvoorbeeld als een van de weinige brokers echt actief op YouTube en posten daar bijvoorbeeld veel instructievideo’s die stap voor stap uitleggen hoe de wereld van cryptocurrency in elkaar zit. Kom alles te weten over deze broker in onze BTC Direct review.

Bekijken
Coinmerce Logo

Coinmerce Review

Wanneer je gaat investeren in cryptocurrency heb je een ruime keuze als het gaat om de verschillende brokers. Zeker als je op zoek bent naar brokers die grote coins aanbieden als Bitcoin, Ripple en Ethereum is de keuze enorm. Ook op de Nederlandse markt zijn er al een aantal betrouwbare brokers waar je uit kunt kiezen. Als je zoekt naar een broker met top service en handige diensten zoals een app voor Android en iOS, dan ben je bij Coinmerce aan het juiste adres. De app en website van Coinmerce zijn beide beschikbaar in het Nederlands en zijn het perfecte startpunt in de wereld van de cryptocurrency. In deze Coinmerce review kom je alles te weten over dit bedrijf.

Bekijken

Bitcoin Meester Review

Bitcoin Meester is een volledig Nederlandse broker en actief sinds augustus 2017. Het bedrijf is dus nog een relatief nieuwe speler op de markt van de cryptocurrency. Dit betekent niet dat Bitcoin Meester een van de kleinste is, want op de site worden meer dan 160 verschillende munten aangeboden. Je kunt dus investeren in de bekende Bitcoin, maar je kunt ook kiezen voor uniekere coins met een specifiek doel zoals Enjin en Ripple. Door het grote aanbod en de goede ondersteuning in de Nederlandse taal is Bitcoin Meester voor veel mensen de perfecte plek om te starten met cryptocurrency. Sinds de start werft Bitcoin Meester actief nieuwe klanten via bijvoorbeeld reclamespotjes en zorgen voor een laagdrempelige start in een toch best complexe wereld van de cryptocurrency. In deze Bitcoin Meester review duiken wij dieper in alle informatie die beschikbaar van deze broker.

Bekijken
Bitvavo Broker

Bitvavo Review

Het kopen van cryptocurrency hoeft helemaal niet lastig te zijn. Rond cryptocurrency gaan veel verhalen rond hoe lastig het is om aan de munten te komen, maar via brokers zoals Bitvavo is dat juist heel eenvoudig. Bitvavo is gestart in oktober 2017 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse brokers. Bitvavo richt zich naast ervaren handelaren ook op beginners door het bieden van een gebruiksvriendelijke website en een eenvoudig aan- en verkoopsysteem. Een groot voordeel aan Bitvavo is dat het de goedkoopste Nederlandse broker is. Je betaalt dus lagere handelskosten per aankoop en verkoop dan bij andere brokers. Kom in deze Bitvavo review meer te weten over deze broker/exchange.

Bekijken