Crypto Masterclass Review (2023)

Ik bespreek met jou een van de beste Nederlandstalige cryptocursussen van dit moment: Crypto Masterclass van AllesOverCrypto.nl. Ik heb zelf met veel plezier deze crypto beleggingscursus gevolgd en vind het leuk om mijn ervaringen met jou te delen. Mijn ervaringen vind je terug in deze Crypto Masterclass review.

Samenvatting: In deze Crypto Masterclass review ontdek je mijn ervaring met deze cursus. Verder lees je voor wie de cursus geschikt is, wat de cursus kost en wat je precies gaat leren. Een must read voor aankoop dus.

Waarom inschrijven voor Crypto Masterclass?

Waarom zou je de Crypto Masterclass volgen van AllesOverCrypto.nl? Je inschrijven voor een crypto cursus is aan te raden voor beginners die willen kennismaken met crypto. Wil jij graag leren hoe en waar je cryptomunten kan kopen en verkopen? Wanneer het beste moment is om in of uit te stappen en in welke cryptomunten je zou moeten investeren? Dan is Crypto Masterclass wellicht een ideale cursus voor jou!

Misschien ben je wel door vrienden of familie gewezen op cryptomunten. Zij hebben inmiddels al mooie winsten verzilverd en dit lijkt jou ook wel wat. Maar er komt best wel het een en ander kijken bij het kopen van cryptomunten en winsten zijn zeker niet gegarandeerd.

Door een crypto cursus te volgen geef je geld uit dat zich op een later moment terug kan verdienen. Alle kennis die je opdoet kan je namelijk gedurende je hele leven toepassen en je maakt niet de fouten die de mannen van de Crypto Masterclass wel hebben gemaakt. Dat laatste vergeten nogal veel mensen! Zonder een dergelijke cursus kan je langer bezig zijn, voordat je alles begrijpt en onder de knie hebt. Tijd kost ook geld. Door een cursus te volgen leer jij jezelf alles in een korte periode aan. En je hoeft dit vervolgens alleen nog maar toe te passen.

Gratis Bitcoin cursus van AllesOverCrypto

Gratis Bitcoin cursus van AllesOverCrypto

Gratis Bitcoin cursus van AllesOverCrypto en 5 euro korting op de Masterclass
5EUROCRYPTOTIPS
Bekijk Code
Verloopt nooit

Crypto Masterclass reviews

Hoe ben ik bij Crypto Masterclass terechtgekomen? Ik wist al een beetje over crypto, maar wilde mij er graag wat meer in verdiepen. Tijdens het zoeken op het internet kwam ik deze cursus tegen. Vervolgens vond ik lovende recensies op het internet.

Naast Crypto Masterclass reviews van het bedrijf AllesOverCrypto.nl zijn er toch heus wel andere cursussen die goed aangeschreven staan? Absoluut! Wie een beetje moeite doet en het aanbod met elkaar vergelijkt, die kan ook kiezen voor een andere cursus.

Zo kwam ik ook wel goede reviews tegen over de cursus Crypto Community van de bedenkers Maarten Oostland, Abe Dijkstra en Max Kruisbrink. Enig nadeel vond ik persoonlijk dat het een zeer nieuwe cursus betreft en de community nog maar weinig leden telt. Wat dat laatste betreft zit je bij Crypto Masterclass echt wel gebakken, want als jij je inschrijft voor de cursus, dan krijg je gratis toegang tot het forum waarop ook veel ervaren traders actief zijn. Echt een pluspunt vind ik.

Bovendien zit de Crypto Masterclass cursus zeer goed in elkaar en is hij betaalbaar. De Crypto Masterclass reviews zijn niet voor niets stuk voor lovend. Oké, nu weet je waarom ik vooral Crypto Masterclass in het zonnetje zet en is het tijd om mijn ervaringen met jou te delen.

De beste Nederlandse crypto cursus

Zoals je hebt gelezen hierboven kan je met wat moeite echt wel crypto cursussen vinden die goed zijn en het geld misschien ook wel waard zijn. Maar ik vind de absolute nummer één de Crypto Masterclass. Dit is veruit de beste Nederlandstalige crypto cursus voor beginners vind ik zelf. De informatie wordt duidelijk overgebracht en de video’s zien er zeer gelikt uit.

Doordat de cursus alle informatie duidelijk communiceert aan haar leden, is er een zeer grote community ontstaan. Iets wat grote waarde toevoegt aan de algehele cursus en dit naar mijn de beste cursus van Nederland maakt.

Door het enorm kleine aanbod van crypto cursussen hebben ze natuurlijk ook redelijk weinig concurrentie.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voordat ik startte met de cursus was ik al bekend met handelen in crypto. Toch maakte ik nog geregeld verkeerde keuzes en ik wilde daarom weer vanaf het begin beginnen. Omdat de cursus ook geschikt is voor semi gevorderde handelaren, vond ik direct aansluiting en leerde ik heel wat bij. Voor mensen die totaal geen ervaring hebben met beleggen in crypto is deze cursus al helemaal van waarde.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus vond ik logisch opgebouwd. Je begint bij de basis en dat is hoe je cryptomunten aanschaft en verkoopt. Ook leer je hoe je jouw coins veilig opslaat (beveiligd). Bovendien kom je erachter wat de beste aankoop- en verkoopmomenten zijn en dus hoe je winst kan maken met crypto. Dat de cursus bestaat uit video’s en teksten, dat vond ik prettig. Zo blijft de cursus lekker afwisselend.

Groot pluspunt: Het crypto forum

Een best groot pluspunt vind ik nog steeds het forumgedeelte van de cursus Crypto Masterclass. Bij veel andere cursussen ontbreekt het aan een actieve community met leden bij wie je terecht kan voor vragen en adviezen. Schaf je de cursus aan, dan alleen krijg je toegang tot dit forum. Je weet dan ook zeker dat er serieuze leden op actief zijn (ook ervaren traders trouwens!).

Wat kost de Crypto Masterclass?

Het is verstandig om gebruik te maken van de kortingsactie van Crypto Masterclass. Je kan hiermee wel EUR 1000 besparen! De normale prijs van de cursus is EUR 1997, maar er is nu weer een actie waarbij de cursus nog maar EUR 997 kost. En dat voor het gehele lespakket.

Ik heb geen moment gedacht aan het gebruik maken van de niet goed geld terug garantie, maar je kan er dus gebruik van maken mocht je ontevreden zijn over de cursus.

Wat is bij deze cursus verder inbegrepen?

  • Bitcoin Bijbel
  • Handige gids met uitleg over crypto & belastingen
  • Toegang tot begrippenlijst
  • Twaalf crypto tips (zitten enkele goede tips tussen!)

Overige producten die AllesOverCrypto aanbiedt zijn:

  • Crypto Mastery (abonnement):  € 27
  • Crypto Signals (abonnement): € 47
  • Crypto Portfolio 2021 (eenmalig): € 97
Gratis Bitcoin cursus van AllesOverCrypto

Gratis Bitcoin cursus van AllesOverCrypto

Gratis Bitcoin cursus van AllesOverCrypto en 5 euro korting op de Masterclass
5EUROCRYPTOTIPS
Bekijk Code
Verloopt nooit

Conclusie Crypto Masterclass review

Zoals je merkt ben ik erg positief over deze crypto cursus. Niet alleen omdat het mij net een stapje verder heeft gebracht in crypto, maar vooral vanwege de behulpzame community. 

Je zit met mensen die betaald hebben voor toegang, dus serieus zijn. Je kan leuke en inhoudelijke discussies voeren over crypto, vragen stellen en mensen ontmoeten met dezelfde interesse. Iets waar ik veel waarde aan hecht in deze markt. Zeker omdat mijn omgeving er eigenlijk niet zo erg in geïnteresseerd is.

AllesOverCrypto heeft zeer weinig concurrentie op dit gebied. Dus het is al snel mogelijk om de beste te zijn, want er is simpelweg niet echt een beter alternatief beschikbaar. Hopelijk komen er in de toekomst meer cursussen voorbij.

Related work

Binance Futures review

Binance Futures Review (2023)

Binance Futures is een trading platform dat in 2019 werd gelanceerd als een extra product van het moederbedrijf Binance. Binance Futures is gelanceerd om handelaren in staat te stellen te speculeren op de prijzen van Bitcoin en andere populaire altcoins zoals Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, en Ripple. Het platform maakt handel mogelijk met een leverage tot wel 125x.

Het moederbedrijf Binance is een zeer bekend crypto platform dat haar gebruikers in staat crypto te verhandelen en te staken voor winst. De exchange is ’s werelds grootste cryptocurrency exchange, met meer dan 300 coins die ondersteund worden voor stortingen en opnames. Binance wordt goed beoordeeld door cryptogemeenschap en veel mensen maken gebruik van het platform.

Blijf lezen voor een gedetailleerde Binance Futures review van Binance.

Nu Vergelijken
Knaken Review

Knaken Review (2023)

De cryptomarkt is de laatste jaren steeds harder aan het groeien. Er zijn steeds meer “normale” Nederlanders die de cryptomarkt bestormen en spaargeld investeren in cryptomunten. Echter is het voor veel particulieren allemaal spannend, nieuw en ingewikkeld. De crypto-broker Knaken werd in 2017 opgericht en had niet zo’n vliegende start in de cryptowereld. Hebben zij het platform weten te verbeteren in 2023? Het kan zijn dat de bedrijfsnaam je bekend voorkomt. Dat is niet gek, want Knaken is sponsor van de voetbalclubs Ajax, Feyenoord en Sparta Rotterdam.

Nu Vergelijken
Coinbase Review

Coinbase Review (2023)

Nu de belangstelling voor en de investeringen in cryptocurrency de afgelopen jaren zijn toegenomen, is de behoefte aan veilige brokers om te investeren in crypto, toegenomen.

Coinbase is een van de oudste en wereldwijd de meest populaire cryptocurrency brokers die momenteel beschikbaar is. Coinbase werd in 2012 in San Francisco gelanceerd door Brian Amstrong en Fred Ehrsam en is uitgegroeid tot een van de grootste cryptocurrency bedrijven ter wereld.

Als je meer wilt weten over dit crypto bedrijf en meer wilt weten over de exchange, lees dan deze Coinbase review gauw verder.

Nu Vergelijken