Gratis handelen bij Bitvavo in de maand juli en lancering Bitvavo app

Bitvavo blijft flink aan de weg timmeren. Het is alweer even geleden dat zij officieel de exchange lanceerde en de fees verlaagden naar maximaal 0.25%. Nu meer dan een jaar later blijkt dat een succesformule om uit te groeien tot een van de grootste brokers. Niet alleen stappen veel handelaren over naar Bitvavo, maar ook steeds meer YouTubers, Twittereraars en collega websites zien de voordelen van deze broker/exchange.

Vandaag is de Bitvavo app officieel gereleaset voor zowel iOS en Android. Na maanden ontwikkelen en testen is het vandaag eindelijk zover om de app te lanceren voor iedereen. De lancering wordt gevierd met een hele interessante actie. Alle nieuwe en bestaande gebruikers mogen de gehele maand juli volledig gratis traden. Bitvavo pakt dit groots aan en heeft een actie opgezet waardoor ze een maand lang geen cent verdienen!

Hoe kan je gratis traden met de Bitvavo app?

Iedereen komt in aanmerking voor de actie. Doorloop de volgende stappen:

  1. Registreer een account
  2. Download de app uit de Play Store of de App Store
  3. Log in via de app
  4. Plaats een trade

Tijdens het plaatsen van je trade zie je nog wel de geschatte handelskosten staan. Dit wordt ook in rekening gebracht, maar direct na het uitvoeren weer teruggestort. Je mag iedere dag tot € 1.000 tegen 0% commissie handelen, daarna betaal je weer de gebruikelijke lage handelskosten. De volgende dag om 12 uur mag je weer opnieuw € 1.000 gratis verahndelen. De actie geldt vanaf 1 juli tot en met 31 juli.

Bitvavo app features

Via de app kan je alle munten die beschikbaar zijn via de website kopen, verkopen en storten. Daarnaast is het ook mogelijk om eurotegoeden te storten of op te nemen. Je portfolio waarde is duidelijk zichtbaar en wordt live bijgewerkt, hierdoor kan je via de app ook makkelijk de koersen bekijken. Een andere feature is het instellen van prijs alerts.

Kortom, de lang verwachte Bitvavo app is er eindelijk en wij zijn er erg tevreden mee.

Gerelateerde artikelen

Bitvavo verlaagt de fees naar max 0.25% en lanceert crypto exchange

Sinds vorig jaar is Bitvavo bezig met het ontwikkelen van haar eerste echte Nederlandse crypto exchange. Als broker (tussenhandelaar) was dit bedrijf zeer succesvol, maar om in de toekomst echt door te kunnen groeien moest […]

Bekijken

Cryptocurrency verkopen – Vergelijk alle brokers voor de beste prijs!

Na het kopen van cryptocurrency komt er een moment dat je je cryptocurrency wil verkopen. Als dat moment aanbreekt wil je weten waar je dat doet, hoe je dat doet en waar je de beste […]

Bekijken

December 2018 Knaken goedkoopste broker van Nederland

Dit jaar iets later dan normaal, maar ook van december 2018 moeten we natuurlijk de goedkoopste broker in het zonnetje zetten. Op CryptoPrijzen.com kun je terecht voor de goedkoopste cryptovaluta broker voor tientallen verschillende munten. […]

Bekijken

1 reactie

  1. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om mijn euro terug te krijgen als ik mijn crypto monten verkoop. Het omzetten naar euro tijden het verkopen, het storten van euro voor het kopen bij een aantal aanbieders, maakt dat het lijkt of de koers gunstig is, maar welke kostn zitten eraan het terug storten van mijn euro op min eigen bankrekening. Ik will geen curren-account bij zestien verschillende aanbieder, ik wil gewoon crypto munten kopen of verkopen,van en naar mijn eigen bank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *