Gratis handelen bij Bitvavo in de maand juli en lancering Bitvavo app

Bitvavo blijft flink aan de weg timmeren. Het is alweer even geleden dat zij officieel de exchange lanceerde en de fees verlaagden naar maximaal 0.25%. Nu meer dan een jaar later blijkt dat een succesformule om uit te groeien tot een van de grootste brokers. Niet alleen stappen veel handelaren over naar Bitvavo, maar ook steeds meer YouTubers, Twittereraars en collega websites zien de voordelen van deze broker/exchange.

Vandaag is de Bitvavo app officieel gereleaset voor zowel iOS en Android. Na maanden ontwikkelen en testen is het vandaag eindelijk zover om de app te lanceren voor iedereen. De lancering wordt gevierd met een hele interessante actie. Alle nieuwe en bestaande gebruikers mogen de gehele maand juli volledig gratis traden. Bitvavo pakt dit groots aan en heeft een actie opgezet waardoor ze een maand lang geen cent verdienen!

Hoe kan je gratis traden met de Bitvavo app?

Iedereen komt in aanmerking voor de actie. Doorloop de volgende stappen:

  1. Registreer een account
  2. Download de app uit de Play Store of de App Store
  3. Log in via de app
  4. Plaats een trade

Tijdens het plaatsen van je trade zie je nog wel de geschatte handelskosten staan. Dit wordt ook in rekening gebracht, maar direct na het uitvoeren weer teruggestort. Je mag iedere dag tot € 1.000 tegen 0% commissie handelen, daarna betaal je weer de gebruikelijke lage handelskosten. De volgende dag om 12 uur mag je weer opnieuw € 1.000 gratis verahndelen. De actie geldt vanaf 1 juli tot en met 31 juli.

Bitvavo app features

Via de app kan je alle munten die beschikbaar zijn via de website kopen, verkopen en storten. Daarnaast is het ook mogelijk om eurotegoeden te storten of op te nemen. Je portfolio waarde is duidelijk zichtbaar en wordt live bijgewerkt, hierdoor kan je via de app ook makkelijk de koersen bekijken. Een andere feature is het instellen van prijs alerts.

Kortom, de lang verwachte Bitvavo app is er eindelijk en wij zijn er erg tevreden mee.

Gerelateerde artikelen

Oktober 2018 Coinmerce goedkoopste broker van Nederland

Het is weer tijd voor de goedkoopste broker van maand oktober. Iedere dag vergelijken wij twaalf verschillende Nederlandse Bitcoin brokers op basis van prijs en posten dit op een willekeurig tijdstip op onze CryptoPrijzen Twitter […]

Bekijken

Januari 2019 Knaken goedkoopste broker van Nederland

Wat zal het nieuwe jaar ons brengen? Welke Bitcoin broker zal dit jaar het allergoedkoopst zijn? We zijn gestart met rekenen vanaf september 2018 en kunnen Coinmerce de goedkoopste broker van 2018 benoemen. In het […]

Bekijken

Cryptocurrency brokers vergelijken

Het is tegenwoordig erg eenvoudig om te investeren in cryptocurrencies, mede door het enorme aanbod van verschillende brokers. Alle brokers doen hun best om een platform te creëren, waardoor het zeer eenvoudig wordt om cryptocurrency […]

Bekijken

1 reactie

  1. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om mijn euro terug te krijgen als ik mijn crypto monten verkoop. Het omzetten naar euro tijden het verkopen, het storten van euro voor het kopen bij een aantal aanbieders, maakt dat het lijkt of de koers gunstig is, maar welke kostn zitten eraan het terug storten van mijn euro op min eigen bankrekening. Ik will geen curren-account bij zestien verschillende aanbieder, ik wil gewoon crypto munten kopen of verkopen,van en naar mijn eigen bank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *